Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Kui kaua kestavad kõrvalnähud
 
21 neiu 03. detsember 2010, kl 15.17
Olen umbes 6 aastat suitsetanud (21 aastane neiu), alguses tegin vaid nädalas paar suitsu, siis kaks aastat tegin päevas umbes 5-10 suitsu, nüüd pool aastat olen üritanud tehapäevas 3-4 suitsu ja harjusin ära. Aga siiski tahaks loobuda.. olen varem üritanud seda teha 2 korda, aga valesti. Vaatasin Allen Carri dokfilmi ja sain aru, et tuleks keskenduda vaid sellele miks sa suitsu teed ja seal peituvadki lahendused.. ja tahtejõudu ei ole vaja, illusioonidest on vaja vabaneda. (suitsetamine leevendab stressi jne.)
Igatahes mind huvitab see kui kaua ma peaks piinlema kõrvalnähtude all: rahutus, mõte tahan suitsu, keskendumisraskused sest mõtlen vaid suitsule.
Kui kaua need kesta võivad, sest ma ei taha terve elu kannatada selle all.
 
Rahu, 03. detsember 2010, kl 15.32
pole need kórvalnähud nii pikalt midagi. Ma pole 28 aastat enam ühtki suitsu teinud, tómbasin ligi 20 aastat, aga ma polnud suur suitsetaja, vaevalt pool keskmist, tegin viimastel aastatel 2 pakki nädalas (ühe paki tööpäevadel, teise nädalavahetustel). Lihtsalt ühel päeval tómbasin pakist viimase suitsu ära ja enam uut ei ostnud ja suitsu lunimise kommet mul polnud. Aga veel aastaid nägin unes, et suitsetan. Tähtis on mitte vótta suitsu kuuma joogi vói alkoholi juurde.
 
to 21neiu 03. detsember 2010, kl 17.32
kui sa jätad Allen Carri meetodiga maha, siis pole sul mingeid piinasid ega kõrvalnähtusid. Sa suudad nautida enda elu esimesest päevast. Kui sa praegu oled piinades, siis sa oled millestki valesti arusaanud. Kui sa tahad suitsu ja surud seda soovi alla, siis sa kasutad tahtejõudu. Minu soovitus on, et vaata seda filmi uuesti, sest ilmselgelt jäi sul midagi kahe silma vahele või võta nende kliinikuga ühendust. Neil on vist nüüd Eestis ka esindus. Las nad seletavad sulle lahti ära, mida sa tunned ja kui kaua.

Mina jätsin Allen Carri kliinikus Rootsis kolm aastat tagasi. Ei mingeid kõrvalnähtusid, ei mingit tahtejõudu, ei mingit kaalutõusu. See oli uskumatult lihtne.
 
kju 03. detsember 2010, kl 19.15
kust saaks selle filmi?
 
eksnikotiinik 05. detsember 2010, kl 14.24
mul olid nö aktiivsed kõrvalnähud ca 6 kuud, selle aja sisse kuulusid ka elu rängim köha ja nohu, ju siis organism puhastas end. Aga mul aitas maha jätta see, kui esimesed 3 kuud tõmbasin igale suitsuvabale päevale ringi ümber. Selline meeldetuletus ja visualiseerimine, kui tubli ma ikka olen, aitas kõvasti. Pärast nagu ei tahtnud saavutatut enam ära lörtsida ja nii ta läks. Kevadel saab 6 aastat ja ei ole tõmbama hakanud ka suurte murede (nt lähedaste surm) ajal. Kui uuesti hakkaks suitsetama, siis enam maha jätta ei suudaks.
 
urr 13. detsember 2010, kl 03.11
mis kõrvalnähud??? paar päeva kuni nädal on pidev suitsunälg.. siis tekib suitsuisu ainult kohtades mis siiani seostusid sigaretiga.Seegi kaob lõpuks. kogu moos.

5 mai jätsin maha. siiani ilma. Sai 12a tossatud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!