Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Nii! Loobume siis suitsust, alustame 02.01.2011!! Liituge, Koos on lihtsam!
 
Suitsetaja. 01. november 2011, kl 00.24
Suitsust loobujad, koguneme siis siia teema alla ja jätame selle vastiku tegevuse maha ! Panin kuuopäeva seepärast hiljemaks, et siis äkki liitub ka keegi :)
Üksi on sellega toime tulla raske! Vähemalt saab anonüümselt kellegiga muljetada:)
Ootan siis palju positiivselt suhtujaid!
 
Autor. 01. november 2011, kl 00.43
Palun vabandust, 02.11.2011:D
Kell palju ja väsimus peal:D
 
arvaja 01. november 2011, kl 08.30
kallis suitsetaja. soovin õnne hea otsuse puhul ja pakuks oma abi. mine raamatukokku ja otsi endale Allen Carri raamat "Lihtne viis suitsetamisest loobumiseks" Loe raamat läbi ja sa ei suitseta enam. ise pole suitsetanud praegu 3 kuud ja tean, et enam ei hakka ka. raamatut hakkasin lugema peamiselt selle pärast, et tõestada, et mulle see ei mõju. mõjus. mõjus nii mulle kui ka mu isale. mina olen suitsetanud 15 aastat pakk päevas ja isa 60 aastat. ja kõige pullim on see, et see ei olnud üldse raske. edu sulle ja anna siin teada kuidas läheb.
 
Geily 01. november 2011, kl 08.51
Ise olen käinud ja ära teinud.Nüüd 5aastat prii.Palun ärge jannake nende plaastrite ja raamatute lugemisega.Käige ära nõelravis mis kestab 1min ja olete suitsust prii.Uskuge omal kogemus.
 
autor. 01. november 2011, kl 10.07
Kas nendest nõeltest kõrvas siis on abi ka ?
Sain paar päeva tagasi teada et ootan last ja olen ka mõelnud nõelte peale, kas rasedaad võivad neid kasutada?
 
arvaja 01. november 2011, kl 10.07
to geily. see sõltub inimesest. mõned aastad tagasi lasin endale ka nõelad kõrva panna. aga siis oli mul vaja katsetada kuidas on nõeltega suitsetada. esimene suits ioli imelik ja mitte eriti hea, teine oli juba täitsa mõnus. saad ehk aru isegi, et ei mõjunud need nõelad kui oma pea järgi ei jõua.
 
prii 1 kuu 01. november 2011, kl 15.25
Aga mina jätsin täpselt kuu aega tagasi (02.10) maha. Ei ole raske olnud, vahest kõige enam esimesed paar päeva.
Suitsetasin 35 aastat ja päevas pool +- pakki.

Lugesin raamatut ja sain sealt tõuke. Esimesel korral ei suutnud, lasin umbes 6 kuud mööda, siis aga teisel korral tegin ära. Peas peab klõps käima. Ja pean tunnistama, et ega ma neid raamatu tõdesid endas ei kanna ja endale neid ei meenuta. Lihtsalt tahtmine jätta oli nii suur.
 
ka 3 kuud! 01. november 2011, kl 16.53
jipikajee, palju õnne mulle:)

jah! mine võta kasvõi raamatukogust allen carri raamat. aga ilma suure tahteta sa pead rohkem vaeva nägema:) suure tahtega on see nipsti ja tehtud:)
 
õnnetusehunnik 02. november 2011, kl 14.45
No selle kuulsa raamatu lugesin mitu korda läbi, aga mina küll aru ei saa kuidas see aitama peaks. Ikka on sama rake nagu enne raamatu lugemist.
 
2-ne päev 02. november 2011, kl 17.30
Olen väikse mööndusega kambas.. ehk siis eile kella 12 ajal tegin viimse suitsu ehk siis 1,5 päeva olen vastu pidanud.

Oi kurjam millised suitsuisud..olen 11 a suitsetanud, viimasel ajal 2 + pakki päevas.. rahast hakkas kahju ja tervisest ka..Eile tegin pakist viimase suitsu ja mõtlesin...AITAB!
Ei mingit pikka planeerimsit ega midagi.. eks näis.
Ent..täna on väga veider, nagu pilves oleks, pea käib ringi, käed värisevad jms.
 
to õnnetusehunnik 02. november 2011, kl 17.50
tead kui aus olla siis mina ei saa ka kuidagi pihta kuidas see raamat mõjuma peaks, loed ja loed ammutuntud asju kuid pointi ei taba, et milles se lihtsus seisneb, äkki mõni arenenum suudaks meile selle ära tõlkida?
 
x2 02. november 2011, kl 19.13
õnnetusehunnik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No selle kuulsa raamatu lugesin mitu korda läbi, a
> ga mina küll aru ei saa kuidas see aitama peaks. I
> kka on sama rake nagu enne raamatu lugemist.


kahjuks mul sama jama, esimest korda aitas, aga 4-5 päeval tuli isu tagasi ja korduvkasutamisel saad kõigest aru küll, aga soovi ei vähenda see üldsegi, tuleb rasket meetodit kasutada ja piinelda veits.
 
to to õnnetusehinnik 02. november 2011, kl 23.42
to to õnnetusehunnik...

Raamat aitab mõista lõksu milles sa oled- see millest sa ise üritad välja praegu saada. Sa ei suitseta ju ainult nikotiinivajadusest, kui see oleks nii, tuleks üle elada võõrutusperiood ja olekski asi ants. Ometi teavad kõik kedagi, kes pole ehk aastaid suitsetanud ja ikka soiub suitsu järele. Sa suitsetad ju lisaks ntx igavuse peletamiseks, keskendumiseks, lõdvestumiseks, stressi maandamiseks jne. Meetod ongi keskendunud sellele, et aidata näha reaalsust. Kui sa mõistad, et kõik need põhjused ei ole päris, vaid nikotiinisõltuvuse tulemus, siis sa ei panegi enam suitsu ette. Ning see ongi see miski, mis toimimiseks pärale jõudma peab


Mind paneb alati üllatama, et inimesed on skeptilised raamatu suhtes, kuid kõrvade surkimine nõeltega, mis oletatavalt peaks ajukeemia ümber pöörama, tundub neile loogiline :D ...Nii need nõelad siin on selleks, et suitsuisu eemaldada, ok, ma panen sulle ühe nõela veel, see võtab söögiisu ka ära. No andke andeks. Usk teeb imesid :D
 
to õnnetusehunnik 03. november 2011, kl 09.48
to to õnnetusehinnik
ei ma pole üldse skeptiline, ostsin selle raamatu ja olin väga õhinat täis, kui aga lugesin siis ei tabanud pointi ära ehk pean uuesti lugema, mis nõeltesse puutub siis ka raamatus oli ju kirjas et esimesed 3 nädalat on võõrutusnähud ja ka nõelad töötava 3 nädalat, ehk siis miks mitte kasutada nõelu võõrutusnähtude leevandemiseks, ise olen igatahes nii mõelnud, teen otsuse ära ja siis nõelad kõrva. ok raamatus ütles et ära kasuta aseaineid, kuid nõel ei sisalda nikotiini ja ei paku mingit asendutegevust
ja loomulikult ei tööta nõelad ilma sinu sisemise otsuseta loobuda suitsetamisest. tean tuttavat kes tegi enne nõelu ukse taga viimase suitsu ja kõik, kuid teine tuttav tegi nõeltele veel suitsu peale ehk võid ise arvat kumb neist ei suitseta. muuseas olen korra jätnud maha ilma mingi vahendita ja ega see väga hull polnud. ehk peamine on teha ära sisemine otsus, et enam ei tee ja kogu lugu ning siis pole ka mingeid abivahendeid vaja, kuid otsuse tegemiseks tuleb korralikult valmistuda, et miks ma seda teen noh umbes nagu raamatuski kirjas ja siis läheb see lihtsalt. pooliku ettevalmistusega pole mõtet üritada
 
Ints 03. november 2011, kl 17.16
Tore kuulda ,et nii palju loobujaid. Mina siin 26 aastase koni staažiga ja nüüd siis kolmas nädal suitsu prii. Nimelt lasin nõelad panna ja ...näe siiani aidanud. Eks muidugi pos. toetust ka vaja ja mul olid nagu kõrvalnähud ka justkui. Aga ple hullu , mida võin öelda , et söögi isu on meeletu....kardan nüüd paksuks minna. Kui saaks kellegiga trenni koos minna siis oleks ok.
 
to ints 03. november 2011, kl 21.50
see nõelravitseja paneb ju eraldi nõela söögiisu taltsutamiseks, mis sellest sai? :D
 
Ints 04. november 2011, kl 04.26
,,,seda jah...pani küll , aga näe see torge ei toimi mul nii hästi :))
 
Sirtsu 04. november 2011, kl 11.58
Minul 3-s suitsuvabapäev. Vahest on raske olnud,et teeks kasvõi ühegi suitsu. Siiani vastu pidanud. Näiteks mind see raamat küll ei aidanud, lugesin mitu korda, sain nagu pointile pihta, aga ei midagi.Kusjuures töö juures kõige kergem ilma suitsuta olla, raske on aga kodus.
 
Marfkina 05. november 2011, kl 20.54
Mul samuti kaks päeva ilma suitsuta täis. Elan 1 päev korraga. Täna õhtul kiidan ennast, sest jälle päev mööda läinud ja ma pole neid kepikesi poodi ostma läinud. Juurde ei taha võtta, sestap kaaluabis ja igal õhtul tund kiiret kõndi, seda ma teen muidugi juba neli kuud.
 
Marfkina 05. november 2011, kl 20.55
ja suitetama hakkasin ma keska lõpus, 81. aastal:)PPPPP
soovin teile kõikidele edu!
 
vanaema 09. november 2011, kl 11.29
Ma võtsin otsuse juba 24.02, selline meeldejääv päev. Algul oli paar libastumist, nüüd suvest siiamaani ei ühtegi. Lugesin ka seda paljukiidetud raamatut, aga ei leidnud iva üles vist. Üks tuttav käis seminaril, aasta ei teinud, nüüd tossab endiselt ja kaalus võttis ka hullult juurde.Seega see jutt, et seminaril käinutel pole kõrvaltoimeid ei pea paika. Minu arvates on kõige tähtsam ikka inimese enda tahtmine loobuda. Natuke võivad ju ka muud abistavad variandid toeks olla. Kahjuks on kehakaalu mingi 5kg juurde tulnud, muidu on olemine palju parem.
 
jah 13. november 2011, kl 13.43
kui ikka ise väga ei taha, siis pole millestki mahajätmisel abi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!