Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Tervislikum on vist siiski mõni suits päevas teha, kui aastaid taluda suitsunälga
 
öösel 26. detsember 2011, kl 22.49
Lugesin mahajätjate kogemusi ja paljud kirjutavad, et kuigi nad ei suitseta juba aastaid, siis ometi on neil pidev suitsunälg ikka veel.
Kas siiski on tervislik niimoodi ennast piinata igapäevaselt, äkki teeb selline loobumine hoopis kahju tervisele? Enesetunne ei saa ju hea olla, kui koguaeg on mingi kinnisidee kuklas - tegelikult tahan suitsu teha, aga ei tohi.
 
eks 26. detsember 2011, kl 23.21
mul oli suitsetamisest bronhiit ja see oli nii äge, et igal õhtul oli hing lausa kinni. öösiti köhisin nagu hobune, pidin magama kõrge padjaga. ausalt öeldes arvan, et edasi suitsetades astma oleks kindlustatud.
teiseks tuli mul kõrge vererõhk.
kolmandaks pidev kehvveresus, sest suits teadagi imeb vitamiinid verest välja.
need olid siis suitsetamise miinused.
nüüd ilma suitsuta.
kipun palju sööma ja nii kui kaal tõuseb nii koos kaaluga tõuseb ka vererõhk. nii et suitseta või mitte suitseta, vahet pole.
ülejäänud hädad on kadunud.

ei tea ise ka mis parem on, ühed hädad asenduvad teistega lihtsalt.
 
pff 27. detsember 2011, kl 00.00
to eks, aga paned tähele, mõlemad hädad on tingitud sellest, et sa kunagi suitsetamist alustasid, mitte sellega, et sa enam ei suitseta. Seega saa selle ülekaalu probleemiega hakkama ja oledki mured lahendanud.

to öösel. See on kõik puhtalt kinni selles, kuidas sa maha jätad. Kuis sa loobud suitsetamisest tahtejõuga, siis on täitsa loomulik, et sa ju tahad suitsu ka peale mahajätmist. Kui suitsetaja naudib suitsu enne loobumist, siis miks ta peaks peale loobumist enda meelt muutma? Ei muudagi. sellised tunnevad suitsunälga tihti veel aastaid ja mõned kogu elu.

Kui sa aga eemaldad endalt igasuguse põhjuse, mis tekitavad sinus soovi suitsetada, siis sa ei igatse suitsetamist, sa ei tunne sellest puudust ja sul on hea meel, et sa enam suitsetama ei pea. üks väga hea video, mis seletab natuke lahti, kuidas selleni jõuda. http://www.youtube.com/watch?v=w87SZvhopco
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!