Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
tahaks loobuda suitsust
 
piilu 30. aprill 2013, kl 21.48
No lootkem kooris, et saab lahti. Huvitav on see, et mul seda kaalukest polegi nii hirmpalju juurde tulnud, 5 kg ehk, aga põlved karjuvad appi juba :(
 
jah 30. aprill 2013, kl 22.15
Paluks seda retsepti, kuidas sellest tõusvast kaalust vabaneda.
 
vaba 01. mai 2013, kl 15.27
Ma lugesin Allen Carri raamtu läbi ja läks see suitsuisu üle. Esimesed kolm päeva olid rasked. Oli kohe tunda, et kuidas nikotiinikoletis mu sees oma osa nõudis, aga vaikseks ta lõpuks jäi.
Kaalu pole juurde tulnud, sest tuleb ise õppida vahet tegema, kas on päriselt nälg või on hoopis janu või igav. Sama moodi, nagu loobusid suitsust, võid ju ka mõnest näksimisest loobuda.

Suitsetamine võtab tegelikult päris palju aega ja loomulikult hakkab kilosid kogunema kui te selle ülejääva aja söömisega sisustate. Leidke söömise asemele teine tegevus ja olge lihtsalt õnnelikud, et te ei pea enam suitsetama.
Kui suitsu taga nutate, siis loogiline, et olete stressis ja teete rumalusi.
 
Nimetu 01. mai 2013, kl 22.03
minul pole kaalu juurde tulnud. olen küll suitsuvaba olnud ainult üle kolme nädala, kuid kaal koguaeg enam vähem sama. samas on mul kogu aeg näljatunne. saaks ainult midagi järada :(
 
jah 01. mai 2013, kl 22.11
Mul ka kaks esimest kuud kaalu ei lisandunud. Edasi tuli küll. Mõnel hakkab tulema kalu juurde alles poole aasta pärast- kusagilt blogist lugesin.
 
Anna Petina 19. detsember 2017, kl 09.15
Spray suitsetamise vastu - http://topleadbit.com/gHYV
Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!