Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Olen alaealine, tahaks teada kuidas suitsust loobuda
 
Alakas 16. detsember 2019, kl 22.31
Ma olen alaealine rääkige kuidas ma saaks loobuda suitsust väga raske on nii elada?
 
nelli 04. jaanuar 2020, kl 14.23
Ega see kerge pole... Esmalt tuleks käia nõustaja juures. See määrab sinu nikotiinisõltuvuse astme.
Siis tulevad plaastrid. Esmalt kanged, siis lahjemad. Ja siis sõltub kõik su tahtejõust ja kiusatusest loobumise oskusest.

Edu!
 
Unetu 20. juuli 2023, kl 17.27
Tore,et sellele pühendud ja soovid loobuda ning toon näite isiklikust kogemusest.Suitsetasin 25 või veidi rohkem aastat ja siis sai siiber ette.Tegin viimase suitsu ja läksin tuppa peegli ette ning ütlesin sellele kes sealt vastu vaatab,et viimane suits ja nii läkski ning nüüd juba ligi 20-end aastat ei suitseta.Asi polnud tervises ega rahas,sest seda nagunii pole vaid loobusin,sest-See on täiesti mõtetu tegevus.Jube hea on kuid siin on üks aga-Kui sisemine loomus ja tahtejõud on paigas siis õnnestub ka.Tee proovi.
 
Unetu 20. juuli 2023, kl 17.32
Mõistan sind ja hindan sinupoolset nõuannet aga need nõustajad ja plaastrid on enese petmine ja see võrdub samaga kui lähed õue tuult taga ajama aga sellega löön sinuga käed,et-Tahtejõud.5+
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!