Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
jätame koos maha
 
udu 04. november 2006, kl 09.37
ja anname toetust. ise olen kuuendat päeva ilma suitsuta, ei isuta küll.aga sellele eelnes kuudepikkune sisendamine, et vot sellest kuupäevast enam suitsu ei tee, selle meetodiga on mul mitmed tuttavad suitsu maha jätnud. edu
 
jaana 08. november 2006, kl 09.34
Kuidas läheb? oled suutnud veel neli päeva suitsuta olla?
 
udu 11. november 2006, kl 07.52
täna siis 11 nov. ja ikka ei himusta suitsu, varem suitsetades tekitas süümekaid see, et kujutasin ette, kuidas mu näonahk halliks ja kortsu läheb. tahaks ju ikka klaari ja rõõsa jumega olla, edu kõigile. jube kinnine kuiv köha on tekkinud. TUBAKAKOLL AETAKSE VÄLJA!!!!!!
 
yll 11. november 2006, kl 20.04
nu mul saab homme 2 nädal ilma!
ei kutsu kyll suitsetama...vb on see kohalik värske saastumata õhk, mis aitab( olen lapimaal). aga nuh, elame-näeme. ei taha kyll uuesti tegema hakata!
 
Janka 13. november 2006, kl 12.27
Mul alles esimene päev. Olen suutnud vahelduva eduga maha jätta, rekord 4 kuud. Ma olen ikka paras ahelsuitsetaja kah, aga samas ma ju tean, et suudan olla küll suitsetamata. Kuidas kyll vastu pidada; esimesed nädalad ei olegi minu jaoks nii rasked, raske on igaveseks loobuda. Et ma enam ei suitseta kunagi. Ah, eks näis. Ma kavatsen ikka aru anda, kuidas mul läheb.
 
tossike 15. november 2006, kl 13.55
mul 3 päev ja maha üritan jätta plaastriga. suitsetanud 11 aastat pakk päevas. enesetunne on hea aga tegevusvajadus on suur. Tööpäevad pole ka kunagi nii pikad tundunud. hirm on ka juurde võtta. lohutan ainult sellega, et parem paks aga vähemalt ei haise.
 
Janika 22. november 2006, kl 16.44
Minul on lõppemas 10s päev. Igasugu jama on juhtunud vahepeal ja närvid on pingul nagu pillikeeled, ent ometi olen ma puhas ja kusjuures, mõtlen suitsule aina vähem, kuna muud jamad hõivavad mu mõttemaailma.
 
Tirtsuke 07. detsember 2006, kl 14.05
Täna on kuues päev ilma suitsuta, enesetunne läheb iga päevaga paremaks ja üha vähem mõtlen suitsule. Ainukesed probleemid on kõhukinnisus ja närvilisus. Kõige nõmedam ongi see, et taban ennast alailma mossitamas ja ütlen kõige kallimatele inimetele halvasti. Hirm on ka kilode ees, mis juurde tulevad, hetkel veel pole juurde tulnud. Joon palju vett, närin närimiskummi ja jälgin, mida söön. Äkki on abi. Magusat pole õnneks kunagi armastanud niiet selle küüsi vist ei tohiks langeda. Edu kõigile mahajätjatele:)
 
Kats 16. detsember 2006, kl 18.17
21. detsembrist jätan maha, siis peaks tulema pingevabam periood ja võimalus tegeleda oma huvidega. Kuigi hirmutab aastavahetus ja suitsetavate sõprade seltskond, aga ju ma saan hakkama.
 
xanax 03. jaanuar 2007, kl 22.10
Minul jookseb ma ei tea mitmes päev täpselt, aga 13 jaanuar saab igal juhul kaks kuud puhta kodanikuna siin ilmas ära elatud. Oi, kuidas olen tahtnud tobi jälle ette lükata ja tahan siiamaani, on see suitsetamine ikka nii sügaval kinni. Harjumusjõud, 8 aastat mingit rituaali ei juuri ju 2 kuuga välja. See on nagu vähk, kaugelearenenud ja üle kogu keha laiali. Harvemaks hakkavad jääma need hetked, mil suitsetamine meelde tuleb, ent samas on see nii tugev sööst ka, et lausa silmanägemise tahab ära võtta see kihk jälle suitsu teha. Ehk aastaga saab öelda, et ma ei taha enam suitsu teha. Olen mittesuitsetaja. Eks näis. Igal juhul ma loodan, et oma 4-l väga tõsisel katsel ei komsta, aitab küll juba sellest loobumisest (väiksemaid katseid on sellele 4-le veel olnud).
 
Kats 02. veebruar 2007, kl 09.08
Mina siin olen suitsetanud 6 a. Ja ca paki päevas, nädalavahetustel tedagi, et rohkem. Aga nüüd siis täna läheb mul 5-s suitsuvaba päev. Olen üritanud ka mitmeid mitmeid kordi maha jätta. Päris ilma või siis vähem teha jne jne jne. Mingi aastaid 3-4 tagasi, oli 3 kuune vahe kus suitsu ei teinud. Päris rumal, et uuesti tegema hakkasin. Aga no ega sa tagantjärele omale selgeks seda ei tee. Aga jah, point siis selles, et 5-s päev ikkagi :) olen suht uhke tegelikult enda üle, kuigi mul on meeletult raske. Raske on oma peast seda mõtet välja juurida, et "Teeks suitsu ikkagi" Mul pole mingeid tervisemuresid ega midagi, ainuke motivatsioon on, et suitsetamine ei ole ilus. Ja nii ongi. Aga ma üritan vastu pidada ja endas ka teisi motivatsioone otsida. Samas kui ma tänase päeva ja veel 2 päeva vastu pean, on mul ka liitlane, kes lubas minuga koos edasi võidelda. Pidime küll koos alustama, aga ta ei uskunud minusse, teadis, et ma annan niiuinii alla. Aga juba see oli minu jaoks asi, kus pidin näitama, et ei anna :)
Kaalu pärast ma väga ei muretse, eks peab ikka ise vaeva nägema. Käin ikka regulaarselt sporti ka tegemas ja joon meeletult vedelikku. Ja peaks mainima, et minul küll seedimine aeglustunud ei ole. Loodan, et nii see ka jääb. Eks ma siis lihsalt lähen spordisaali elama, kui mõni kilo juurde peaks tulema :)
Aga jah, mis seal ikka. Teistele soovin edu, kes samas seisus on. Ise loodan, et ei murdu. Kui karjuma hakkan, eks ma siis tulen ja kirjutan siin niikaua kuni isu üle läheb :)
Olge tublid!
 
Pure Poison 27. veebruar 2007, kl 13.10
Kuidagi kahtlaselt kergelt on siiani läinud...
Oleme ausad, staaži tuleb vist oma 15 aastat küll ära. Sai varakult ka alustatud. Praegu läheb kolmas nädal ilma igasuguste vaevusteta. Täpsemalt saate lugeda http://www.blogger.ee/purepoison/2007/02/kopsud-puhtaks.php
Head tahet ja mõistust kõigile loobujatele!
 
Teadja. 28. veebruar 2007, kl 11.45
Ka peale kahte aastat käivad isusööstud. Sellest tuleb üle olla. Kui olete juba viis aastat ilma, võib öelda, et olete tõesti vabad, muidu puhastate ainult kopse.Aga see asi on seda väärt ja edu teile!
 
Annika 07. märts 2008, kl 23.51
Mina alustan neljandat maha jätmist 10 märts 2008. Tunnen ennast kindlamalt nüüd kui leidsin selle foorumi siit. Vähemalt on siin mõistmine mitte sõim:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!