Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
kaal pärast suitust loobumist;
 
helen 15. jaanuar 2007, kl 14.22
kuidas teil on olnud n teil seda kilokest juurde ka tulnud???
ma siisn plaanin maha jätta aga samas mõtlen et paksuks ma minna ei taha.
millest see yltse tuleb et kui suitsu maha jätad võtad juurde?
samas kui ma ei muudaks oma toitumist kas siis ei võtaks ka juurde ma mõtlen et ei hakkaks õgima?
mis teie arvate?
andke nõu kes teavad
 
111 15. jaanuar 2007, kl 18.31
asi on selles et kui sa suitsetad siis kaob söögiisu.
aga kui sa suudad külmkapist eemal olla ja regulaarselt vaikselt trenni teha ei võta sa mittemidagi juurde ;)
 
ME 16. jaanuar 2007, kl 09.14
omamoodi asendus tegevus on söömine kui suitsu maha jätad aga jah nagu eelnev inimene kirjutas tuleb pisut rohkem ennast liigutada ja natuke jälgida mida suhu paned.
 
Paks loobuja 16. jaanuar 2007, kl 18.59
Mingi tark ütles netis, et isu tekib, kui nikotiin ära jääb, kuna nood keskused ajus kõrvuti asuvad, toidu ja nikotiini....keskus? Ei noh, aga juurde võtab see on raudpoltkindel. Aga mitte kõik. Mina võtsin, aga mul on hundiisu ka, juba enne suitsetamisest loobumist.
 
wagner 17. jaanuar 2007, kl 15.32
Kaal võib tõusta ,kuna ainevahetus mingiks ajaks aeglustub. Kuid see on mööduv. Pole suitsetanud 1,5 kuud. 2 kilo on juurde tulnud- kuid uskuge see tasub ennast ära. Ja veel söö normaalselt ja tee trenni.
 
kats 18. jaanuar 2007, kl 14.36
Jätsin ka maha, söögiisu pole tõusnud, kuid juurde olen küll võtnud...seetõttu, et ainevahetus nüüd poole aeglasem, kui enne. Sellest on küll juba villand.
 
raimur 23. jaanuar 2007, kl 14.08
ei tea peaks mainima et minul tekkis küll söögi isu eriti hommikul ma vanasti küll hommikul ei söönd kui tööle läksin
 
lea 23. jaanuar 2007, kl 18.07
mul tuli nii umbes 5kilo juurde siis jäi seisma sealt enam ei edasi ega tagasi juu se minu norm kaal aga enese tunne paranes jõudsalt köhimine kadus umbes kuu aja pärat jätsin maha eelmise aasta aprillis
 
ehh 25. jaanuar 2007, kl 20.50
Kuulsin, et veresuhkur pidi langema suitsust loobumisega, ja et siis saadakse seda tagasi söögiga! Ma ise ei oska kindlalt seda väita!
 
kss 01. veebruar 2007, kl 13.31
mina jätsin maha eelmise aasta septembris. 5 kilo tuli juurde. nüüd aga normaalse toitumise ning trenni tagajärjel juba 3 maas ja lubab veelgi :) suits leevendas enne nälga ja kui enam ei teinud siis tuli suur isu ja kõht korises kohe. lolli peaga haarasin puuvilja asemel küpsisekaustist naljaleevendust. ärge sama viga tehke;) jõudu!
 
r 04. veebruar 2007, kl 22.43
Jätsin ka 2 nädalat tagasi maha ja nüüd on kõht pidevalt tühi.Päeval tööl olles ei saa sellest arugi aga õhtul kodus aina näriks midagi.Enne õhtuti ei olnud söögiisu.
 
K 05. veebruar 2007, kl 11.53
Pole suitsetanud oktoobrist 2005, kaalu pole juurde tulnud, pigem jääb vähemaks. Aga ma teen küllaltki intensiivselt sporti, see leevendas suitsust loobumist oluliselt.
 
statistiline ónnestuja 18. veebruar 2007, kl 11.18
Mina ei suitseta alates 5. jaanuarist. See mul siis kolmas kord kui üritan olla suitsetamata vòimalikult pikalt (1. x 1,5 a; 2. x 6 k). Statistiliselt peaksin nüüd ónnestuma, sest keskmiselt kolmandal korral jäetakse suitsetamine lòplikult.

Kuna teadsin, mis mind ees ootab - kaalu tóus - ja kartsin seda kui tuld, otsustasin, et minu kaal seekord ei tòuse ja punkt. Ja nii ta pole tòusnudki. Alul sóin täitsa normaalselt, rohkem siiski ròhusin salatitele, magusat pole kunagi armastanud. Nägin vaeva, et poest mitte pähkleid osta, vòitlesin iseendaga jne.

Nûûd juba neljas päev mil olen toitunut süsivesikutevabadest toiduainetest. Sònaga - olen ära jätnud leiva, kartuli, saiast rääkimata, makaronid, riisi, suhkrut pole eriti kunagi tarbinud, vòid pole söönud juba oma 15 aastat. Tänu sellele on kadunud minu alati väheke punnitav kóht ja enesetunne on kuidagi - kergem, ma ùtleks. Ja nälga ma tundma pole pidanud. Söön ohtralt puuvilju, joon palju vett, keetsin endale "imekapsasuppi", söön taist liha, kala ja palju-palju salateid. Eriti lemmikuks on osutunud spinat, mida topin kohe iga toidukorra salati sisse.

Jaanuari alguses lisasin muidugi liikumist kah, käin kord nädalas ujumas, samuti ùritan käia tantsimas vói lihastrennis, käin kòndimas - ja mis kóige tähtsam - kontrollin, mida suust sisse ajan. Ma lihtsalt otsustasin - mina ei vòta mitte grammigi juurde!
 
suitsetaja 18. veebruar 2007, kl 22.48
Olen kuulnud et peale suitsu maha jätmist taastuvad sinu lõhna ja maitsmismeeled, ning lihtsalt hakkad rohkem sööma, kuna toit tundub nüüd maitsvam. Tuleb end lihtsalt pisut rohkem liigutada.
Jõudu teile!
 
3,5 kuud ilma suitsuta 27. veebruar 2007, kl 11.51
Nagu pealkirjas juba kirjutasin, olen olnud 3,5 kuud ilma suitsuta. Aga juurde pole võtnud mitte grammigi. Kadus hoopis 3kg. Trenni ei tee ja söömises ka mingeid muutusi ei täheldanud. Kõht oli küll paar nädalat kinni, aga sellest sain üle.
Oleks ma teadnud et see nii kerge on, oleks ammu maha jätnud...
Julget pealehakkamist!!!
 
nädal ja 3 kilo 27. veebruar 2007, kl 12.39
esimese suitsuvaba nädalaga oli prõksti 3 kilo juures. aga suurem hulk on positiivset. küll ma selle kaalu maha saan, tundub nagu kõige väiksem mure (praegu 2 nädalat ilma olndud).
 
O2 26. juuni 2007, kl 10.02
Alguses ainevahetus aeglustubki, kuid see on tõesti paari nädala küss ja kõik normaliseerub. Peamine on mõelda, mida sisse sööd, see juba taltsutab. Ütlen ausalt, et ma alguses sõin ka 1,5aastased piparkoogid ära, kuid ka need isud taanduvad! Mind distsiplineerib koer, ma lihtsalt pean päevas 2h taga tegelema :o)! Ja võiks öelda, et see maandab ka mõnuga stressi! Rullakad on auto pagassis juba vara kevadest, kuid jalga pole saand :o(... Minu 6kg mis esimese kuuga juurde tuli on järgneva 3 kuuga ise maha läinud, kui ainevahetus normaliseerus! Ärge kartke kehakaalu juurde tulekut, siis ta ei tule ka ;o)!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!