Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
probleeem - vihahood
 
loobusin 16. oktoober 2007, kl 18.02
Kas mina olen ainuke suitsust loobuja, kellel võõrutusnähuna nüüd vihahood peal käivad?! Selline eriti hull tunne tuleb mitu korda päevas ja hooti - tahaks midagi katki visata, karjuda, peksta. Kuna ei taha elukaaslast traumeerida eriti siis tekkib veel kuidagi jõuetu viha, mis ei leia väljundit ja siis ajab nutma. Hakkan vist ära pöörama. Ainus mõte mis päästab on see et see ei saa ometi ju kestma jääda. Alles 2. päev ka ja ehk homme on parem. Tagasiteed ka ei ole, uuesti alustada ei saa, võibolla see teebki viha...või on see füüsiline sõltuvus lihtsalt. Nikotiiniplaastreid ja muid ravimeid tarvitada ei saa.
Täna yhe hoo ajal mõtlesin, et teeks vaid yhe suitsu et see jube ärritus ja viha taanduks...hambad ristis ei teinud, jalutama läksin. Tund aega hiljem tundsin enda üle veidi rõõmu, et järgi ei andnud. Aga mis saab homme. Kuidas selle vihaga "normaalselt" hakkama saada, välja elada kedagi kahjustamata?
 
suva 19. oktoober 2007, kl 12.58
Täiesti tavaline kui nii järsult loobuda. Kas nii radikaalne, ilma abivahenditeta loobumine on rasedusest tingitud? Kui jah, siis peaksid pidama nõu mõne targema arstiga, kes soovitaks raseduse ajal lubatud rahusteid. Muidu aitavad hullemast üle saada asendusvahendid- plaastrid, närikad, nuusktubakas, mokatubakas jms.
 
soovitused 16. detsember 2008, kl 10.31
To: loobusin
See pole mitte ainult füüsiline sõltuvus vaid väga palju ka psühholoogiline. Suitsetamine on ju ka harjumusest, st nii et ei pane tähelegi.
See mis sinuga praegu toimub, on kemikaalide ja mürkide kadumine kehast, märk sellest, et hakkad sõltuvusest vabanema.
Juhul, kui sul ei ole mingeid vastunäidustusi (diabeet), siis soovitan tarbida kindlate ajavahemike tagant glükoositablette. Kuna suitsetamises loobumine paneb veresuhkru kõikuma, siis glükoos aitab seda tasakaalus hoida, samuti hoiab ära isuhood, mis tekivad veresuhkru langusest. Glükoos aitab stimuleerida ka "õnnehormoon" serotoniini produktsiooni, mis peaks aitama vihahood kontrolli all hoida.
Soovin sulle edu, sest oled ju tubli!
 
sama asi 27. juuli 2010, kl 16.56
Mul on samamoodi...Ma üritan suitsetamist maha jätta ilma nikotiini plaatriteta..ja see on täiesti jube.Ma ei suuda oma vihahooge kontrollida.Ma norin kodu elukaaslase kallal kuni põhjustan suurema tüli,et oma viha välja elada.Ma ei suuda lapsega mitte midagi ette võtta sest mul ple tuju millegi jaoks.
Ma olen olnud ilma suitsuta kolm päeva.
 
kuri 03. oktoober 2010, kl 19.46
miks te ennast siis piinate niimoodi. ma olen selle ise labi teinud ja oli vastik kull. mees sai soimata asja eest teist taga. tema polnud suudi, et ma ise hakkama ei saanud. vihastasin ja nutsin. loomulikult ma tombasin aastaid peale seda edasi. 1,5 aastat olingi ilma. arvasin, et olen suitsust ule polnud. nuud uuesti ilma aga muude vahenditega. ainult et ei karju ei nuta ja ei maratse samuti. hea rahulik ja normaalne on olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!