Saatmata kirjad
Mõtetes !
♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ 17. august 2015, kl 20.55 |
♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ♥ ❣ ❤ ❥❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥
♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥
♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥ ♥ ❣ ❤ ❥
Karu 17. august 2015, kl 21.04 |
Orav 17. august 2015, kl 21.19 |
Mul on tunded 19. august 2015, kl 11.33 |
Kellelegi, kes on teadmatuses:Ütlesid, et kas nüüd on Sinu unistus täitunud, kui lõpuks kohtusime päriselt? Seda tead vaid Sina... Sa tead, et soovin rääkida Sinuga omavahel, aga ei soovi rääkida enam siin. Ma ei tunne hirmu, aga nüüd olen ise samuti teadmatuses ja natuke segaduses, sest veel ei tunne Sind... Tahaksin Sind usaldada, aga? Igatsen päriselt kohtumist ja omavahel ausalt rääkimist... Kalli, kalli ja musi, musi Sulle!
Mul on tunded 19. august 2015, kl 11.44 |
Naine kirjutab 19. august 2015, kl 13.27 |
Saage ükskord meheks ja käituge ka vastavalt. Mitte nagu 14 aastane poisike, kes ei tea mida või keda elult soovib???
Ei mõista mehi, kes tuleb siia kirjutama juba aastat 10? Krt küll, kas olete kõik teovõimetud reaalses elus või???
Siin suur armastuse avaldaja aga reaalses elus pole meest ollagi!!!
Ei oska sellist meest hinnata ja õpi elama väljaspool Delfit!
Ei mõista mehi, kes tuleb siia kirjutama juba aastat 10? Krt küll, kas olete kõik teovõimetud reaalses elus või???
Siin suur armastuse avaldaja aga reaalses elus pole meest ollagi!!!
Ei oska sellist meest hinnata ja õpi elama väljaspool Delfit!
Naisele, kes kirjutab 19. august 2015, kl 14.25 |
mina 19. august 2015, kl 14.32 |
Soovitus mehele 19. august 2015, kl 15.52 |
still alive 19. august 2015, kl 20.50 |
Küsiksin 26. august 2015, kl 13.59 |
Naisele, kes kirjutab Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei maksa nii kurjustada inimeega. Miks mees? Ma sa
> an selle kirja kirjutajast küll aru, et ta naine h
> oopis on?! See naine kirjutab koguaeg! Nagu aimaks
> kedagi järele. Ta aimab ka mind teinekord järele.
Keda sa siin otseselt silmas pead, kes kirjutab koguaeg? Kirjuta selle kirjutaja autor, kelle nime all siin kirjutab? Olid julge süüdistama, siis nüüd ole julge ka vastama.
-------------------------------------------------------
> Ei maksa nii kurjustada inimeega. Miks mees? Ma sa
> an selle kirja kirjutajast küll aru, et ta naine h
> oopis on?! See naine kirjutab koguaeg! Nagu aimaks
> kedagi järele. Ta aimab ka mind teinekord järele.
Keda sa siin otseselt silmas pead, kes kirjutab koguaeg? Kirjuta selle kirjutaja autor, kelle nime all siin kirjutab? Olid julge süüdistama, siis nüüd ole julge ka vastama.
Vastaksin 27. august 2015, kl 11.02 |
Eelmisele 27. august 2015, kl 11.39 |
Sa võid siin kellegist valed järeldused teha ja seda enam, kui ise ei ole siin ammu käinud. Siin võib isegi keegi kellegi teise inimese stiili järgida. Nii, et siin ei saa kindel olla ei kellegis, ei millegis. Endal on selline kogemus siin juba olnud ja sellest olen ka siin kirjutanud varem. Loomulikult võib see inimesi eksitada, aga ei suuda ju siin pidevalt passida ja kõike korda seada... Mina arvan, et siin kasutavad paljud inimesed erinevaid nimesid.
Mul on tunded 27. august 2015, kl 11.53 |
Igaksjuhuks: Ei ole mina see autor, kes siin kirjutab-''Minu südames'' ja ''ma armastan Sind'' autorina. Võib olla keegi võis nii arvata. Tulin jälle vaid hetkeks siia tagasi ja jälle lähen siit ning ei kirjuta siin koguaeg. Kirjutan enda eest ainult ja kõigil on õigus oma elule. Ei ole vaja kellegi teise elu elada järgi aimates. Kaunist päeva jätku!
Küsiksin 27. august 2015, kl 13.41 |
still alive 11. september 2015, kl 21.02 |
A 02. november 2015, kl 13.15 |
Lisa postitus