Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

meri 18. veebruar 2014, kl 13.51
Lumed on sulanud miskit pidi kusagil, öeldakse.. on talve süda pooleks murdunud ja kiigub vilkalt kevade poole. Kuskil hakkab kiskuma vägagi lõõskavalt kuumaks. Algavad sajud, tulevad tulvaveed ...see loodus me ümber vaheldub nii kiiresti, nii kiiresti. palmid ja sinililled.. kummast loobuda, kummale neist panus teha.

tuulevaikus 18. veebruar 2014, kl 17.16
Meri on nõutu, pole ka ime, mussoontuuled on sel aastaajal muutlikud:) Kas valida palmid või sinililled? Esimesed peibutavad sind oma sihvakuse ja lehtede sosinaga,tuues lõpuks kaasa tulvavee ja lõõskava kuumuse. Teised aga pakuvad lootust, karget kevadtuult, lihtsust ja äratundmisrõõmu, teadmist, et valgus on taaskord saavutanud võidu pimeduse üle. Olenemata sinu valikutest, tea, iga Nipernaadi peab kord oma Katariina Jee juurde tagasi tulema... Õnn muide,peitub enamasti lihtsates asjades. Ja õige tuulega võid seilata kuhu iganes...

Minu südames... 20. veebruar 2014, kl 15.31
Kallis, ma tulin Sinu juurde sel toredal õhtul, et vaadata Sulle silma, et...Sa pidid ju teadma. Ma kuulsin Sinust midagi juhuslikult. Kuigi jah, ega Sul vist ei olekski nii lihtne olnud tulla sinna, aga ma tõesti ootasin. Minu igatsused...Võid Sa vaadata minu südamesse?

Minu südames... 20. veebruar 2014, kl 15.51
http://www.youtube.com/watch?v=7z8t7mE5NMg&feature=share&list=PL2DCDCFF8D1810D24&index=2

meri 26. veebruar 2014, kl 19.55
Tuul.. meri taas oskas Sinu võimsamatest puhangutest võtta vaid parima ja põimida nendest oma sinisinistes lainetes nii tunnetest tulvil heliseva muusika, mis on võimeline endasse mähkida ka kõige külmematel öödel ja kuumematel lõunanetel üksikumad hinged ja nende väljapääsu otsivad kõrbekuumusena lõõmavad südamed.
Sinilillede vastu ei suuda ükskõikseks jääda mere ringihulkuvad jalad, ega luuleline hing. Tuul vaid oskab hellalt rebida neid meresiniseid ahtakestel varvastel seisvaid õiekesi ja külvata sillerdavat merd nende igilikke sinisilmsete lilledega.
Tuul.. armastan iga hetke sekundis vaid enam ja enam Sind mu armsamatest armsam ja kallimatest kallim.

huviline 27. veebruar 2014, kl 13.06
kust tuul neid puhanguid sulle saadab, kui sa ise kaugel oled?

Tuulevaiksel ööl 27. veebruar 2014, kl 19.39
"Punase" Mere kaldalt!

eelmisele 27. veebruar 2014, kl 20.45
Ja sa tead seda kuidas?

Tuulevaiksel ööl 27. veebruar 2014, kl 20.59
Kallis,jah ma tean kuidas!

tuulevaikus 28. aprill 2014, kl 23.03
https://www.youtube.com/watch?v=QIQbIZ_YXnI
Kui ma armastan sind kaugelt :)

Minu südames... 29. aprill 2014, kl 13.19
Aga minu kallis meri! Sa oled mul liialt sügaval südames, liiga sügaval...armasta mind lähemalt, palju lähemalt...

meri 05. mai 2014, kl 21.46
Tuuled on tulnud ja läinud.Jääd on sulanud. Kuumad rannad hakkavad täituma naudingute otsijatega.
...meri on sama. ikka sama. Mõtlik vahel, metsik vahel, hullutav vahel, meeliköitev vahel..
aga jah seal kuskil sügaval südame põues on merel tuul. Tuul.. mere tuul..minu tuul ma armastan Sind.

... 06. mai 2014, kl 00.47
Keegi armastab Sind ka ja väga!

Minu südames... 06. mai 2014, kl 15.47
on armastuse meri...

Minu südames... 08. mai 2014, kl 13.59
Ma olen praegu kesklinnas ja Sa peaksid teadma, kus. Kui Sa vaid tuleksid korraks ja vaataksid mulle silma ja ehk enamgi veel...Sa ju tead, kuidas ootan kutsudes ja kutsumata. Miks Sa seda siis ei tee?

tuulevaikus 08. mai 2014, kl 14.12
Meri, sul on suur süda. Igas sopis mõni näkineid :) Ja ikka sa oled sama. Ikka sama meri ja ootad õiget tuult.

Minu südames... 08. mai 2014, kl 15.04
Ka homme olen ma sama koha peal. Kas suudaksid ettekujutada, mida mina ja Sina tunneksime, kui astuksid sisse sellest uksest...See on väga võimas tunne, mida mina praegu lõpuni ettekujutada ei oska. Sa oled tormivahune, mu kallis meri. Meri võiks tuua suure selginemise tormi möllu järel...

Oehh 08. mai 2014, kl 17.35
Nii ei tohi sydamega m2ngida ;(

Minu südames... 08. mai 2014, kl 17.39
Ni mitte nii dramaatiliselt - mina ei tea, et kellegi süda nii haige oleks. Ütlesin tunnete tasandil (naeratus)!

tuulevaikus 08. mai 2014, kl 17.48
kui unistan oma merest, ei suuda ettekujutada, sest see on nii hea. kallis Minu südames... ei tea, kas saame kunagi kokku, võimalik, et õige aeg on tulemas või hoopis läinud juba. tule ise mu juurde, tead ka kus ma olen

tuulevaikus 08. mai 2014, kl 18.50
tuulevaikus vs tuulevaikus... Või oli see eelmine vastuseks tuulevaikusele ja kellelegi, kes südames ootab oma merd? Igatahes mina seda ei kirjutanud:) Muide, ette kujutada (kirjutatakse lahku!), võib siin mida iganes, aga ei tasu seda kõike liiga tõsiselt võtta! Kui ikka tõesti sa ootad kedagi, anna talle sellest teada isiklikult, mitte anonüümselt delfi foorumis:)

kolmas või neljas tuulevaikus 08. mai 2014, kl 19.04
keegi unistab jälle, et keegi tunneb kedagi ära, telfi on parim koht unistamiseks. kirjuta lahkukokku ja jää kokku ja siis jälle lahku ja jälle siia, mis vahet siin on, murtud südamed lahkuvad päris elust kiiresti ja maanduvadki oma mulli, olgu see delfiplats või mingi muu koht. südames võivad ju oodata kõik midagi või mis? ega see tähenda, et päris elus peaks teoks saama :)

ja 08. mai 2014, kl 19.57
muidugi anonüümseks targutamiseks ja ärapanemiseks sobib delfi ju ideaalselt :)

Minu sdames... 09. mai 2014, kl 09.49
viimane repliik on nii täiuslik, et polegi enam midagi lisada. Ma soovisin ka niiviisi vastata, sest mind ei ole küll veel keski ega miski murdnud, arusaadav?! Kas midagi sai teoks või saab - oma intiimsustest ma siia ettekandma ei tule!Igaühel oma arm ja õnn siin päikse all!

Minu südames... 09. mai 2014, kl 17.40
Kas Su sügav tukselev meresüda ei tundnud siis minu südame võnkeid, mis kutsusid Sind minuga kaasa? Sa jäid jälle tulemata? Kas Sa tõesti saad keelata mulle armastust, kas ongi nii? Anna mulle vastus palun...

Oehh 09. mai 2014, kl 18.49
Miks sa mind niimoodi piinad:(

lk 09. mai 2014, kl 22.39
keelata armastust ei saa, saab mitte armastada vastu. väga raske sellest tundest lahti saada ja liikuda edasi, aga peab, liigume koos ;) mul ka lendu minek. ära suhtle enam ja küll saab üle, luban. nii hea ta ka ju ei olnud

Kas võib järeldada? 11. mai 2014, kl 09.46
Minu südames... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mu kallis igatsuse meri!Igatsus on nii sügav ja ää
> retu! MA EI SAA ILMA SINUTA!Kas mere süda kuuleb k
> utset...

Kas tahad inimest vägisi, mõjutades enda juurde kutsuda? Kontrollid siin, kas sinu mõjutustega kutse toimib? Vägisi, mõjutustega tegu on kuritegu.

Minu südames... 11. mai 2014, kl 09.49
Loen tänasel pidupäeval - a` la vastuseid oma igatsuse hüüetele, millele vastust ootasin vaid ühelt, oma merelt. Aitäh teile kõik teised, mitte asjasse puutuvad isikud! Saite solvata üht romantilist hinge ei teagi mille eest. Ei ole keegi nii suur ja uhke kuningas, et tema ees üks väärt naine kõhuli maas peab aelema! Ega ei ole see nii olnudki minu puhul. Ei pakuta austust ja imetlust igavesti sellele, kes seda tegelikult ei vääri! Inimene on ekslik ja eksimine on inimlik! Palju õnne teilegi, tarkpead!

Minu südames... 11. mai 2014, kl 09.57
Ilusat pidupäeva Sullegi - järeldaja või kes iganes!
Mis on see sinu asi ometi, mis minu südames toimub? Või vägisi - aga lollitada võib inimest? Pealegi - naistele ma ei kirjuta, nii et rahunega!
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!