Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri
eelmisele 13. september 2013, kl 10.46 |
Irwww 13. september 2013, kl 10.54 |
Kas need järeldused on sulle ohtlikult lähedale jõudnud. Mõistan, et tegelikku sind on sul endal ka üsna hirmutav avastada. Head avastamisrõõmu! Paistab, et päris ilma shokeerivate leidudeta see sul ei möödu. Mina ennast perverdina ei tunne, sest pole selleks iial põhjust andnud. Kas sama saad ka sina enda kohta öelda? :))))))
eelmisele 13. september 2013, kl 12.15 |
Teelmisele 13. september 2013, kl 12.27 |
pervole 13. september 2013, kl 12.40 |
Päike 13. september 2013, kl 13.22 |
Mina arvan 13. september 2013, kl 15.57 |
See tunne on võimas, mida tunda on võimalik! Seda on võimalik tunda vaid oma kallimaga! Hea on ärgata vaid oma kallima kõrval. Tunded on tunnetamiseks, aga mitte trööpamiseks! Minu merele: Ära mine marru, ning ära nuta ja kõik saab korda, sest pühiks Sinu pisarad, sest armastus on imeline! Vaikselt puhub tuul, mis ei tekita merel tormi! Hea on nautida teineteist!
Mina arvan 14. september 2013, kl 13.15 |
jobule 14. september 2013, kl 13.20 |
Mina arvan 14. september 2013, kl 13.47 |
Armastatakse ka ennast (austades ise end) ja enda kallimat inimest! Ennast kallistada ei saa, aga oma kallist inimest saab kallistada! Teineteist armastavalt nautida-arvamus! Teiste mittemeeldivad kommentaarid ei lähe korda! jobule: Need sõnad kirjutasid just enda jaoks ja ju sa siis pead ennast jobuks-armasta ennast!
soovitus merele 14. september 2013, kl 14.01 |
Kulla meri, kirjutad siin ilusaid sõnu oma tuulele. Ma soovitan sul minna tema juurde päriselt ja rääkida. Ära saada lihtsalt sõnumeid ega kirjuta. Sina tegid talle haiget ja murdsid tema südame. Ükskõik kui palju ta sind ei armastaks, pead sina esimese sammu tegema tema tagasi võitmiseks.
Tuulest viidud 14. september 2013, kl 17.30 |
Kallis Meri!Kõige tuulisemal ajal on ikka ja alati Sinuga koos hea jalutada.Käies käsikäes ja öelda seda,mida vaja teineteisele öelda.Sa murdsid tuule südame ja kõik on Meri Sinu enda südames ja lainetes kinni.Loodan,et lained pole viinud seda imelist võtit Punase Mere põhja.Armastan Sind Meri tohutult palju ja elame selle tundega elu lõpuni!
Mina arvan 17. september 2013, kl 12.10 |
Minu merele: Lasen vabaks, kui seda soovid, sest oskad purustada korduvalt ja ei tea, mis on Sinule oluline või mitte? Kõik oli ilus, kaunis- kuniks... Kuid siiski ei vaja tormi ja, et meri ei läheks marru. Kas armastusel on vahet või kas vahet pole? Armastan, aga miks teed haiget? Saan ise midagi teha ja kõik katkestada, siis ei tehta põhjuseta haiget ja kaon, ning minu juurde tagasiteed enam siis pole ja ei tule enam midagi päästma! Eksled tuultes ja meeled on segaduses-kas nii?
to Mina arvan 17. september 2013, kl 13.11 |
Oled RAHU?:)Sama segane mõte nagu RAHU tavatseb kirjutada. Alustades kas või lause lõppu tähistavatest märkidest. Ma nimelt kaldun arvama, et sa ei tea, millal on õige kasutada küsimärki, millal lihtsalt punkti. Ja kui neid märke kasutada valesti, siis lause mõte on ikka nii puusse kui puusse.
viimasele 17. september 2013, kl 13.47 |
to viimasele 17. september 2013, kl 14.56 |
to to viimasele 17. september 2013, kl 15.20 |
Kommenteerijale 15.20 17. september 2013, kl 15.35 |
14.56 autorile 17. september 2013, kl 15.44 |
to Kommenteerijale 15.20 17. september 2013, kl 15.50 |
Loen ja imestan 17. september 2013, kl 16.29 |
Milles probleem, kui kirjutabki RAHU, aga ei kasuta RAHU nime? Mis siin arusaamatut on ja küsimärk on pandud küsilause lõppu. Ära loodagi, et RAHU veel kirstu läheb, vaid elab ja õitseb salapäraselt kellegi jaoks. RAHUT tänitati ka siis, kui RAHU ei kirjutanud. Nii, et vahet pole, kas kirjutab või mitte:) Tegelikult on sarnase mõtteviisiga, väljendusviisidega inimesi ka siin foorumis, aga oleneb, kes tegelikult kirjutavad? Sa ei saa seda teada, kas on RAHU või mitte:)
Kommiks 17. september 2013, kl 16.31 |
To Kommiks 17. september 2013, kl 17.53 |
Kommiks 17. september 2013, kl 18.51 |
meri 20. september 2013, kl 22.48 |
...on nyydseks loksunud yksi täpselt 21 ööd. Torme ei tekita, hoiab ennast jõuga tagasi. Hall merepind. Isegi vist kalad on sellest merest jalgalasknud. Tuult pole. vaiksem ikka vaiksemastki tuulevaikuse ilmast. Võimas meri kardab kasutada seda väga viimast võimalust tuult lainetega mängima saada mere pinda siluma. Meri kardab soolapisaratega maailma yleujutada, kui ta minnes ise tuult otsima ja saab eitavalt tagasilykkava vastuse. mere hingel on lihtsam tuulevaikuses loota, et ehk pole tuul neid sõnumeid saanud kätte, mis meri on pudelipostiga saatnud. Tuul mere sydame syytaja ja hinge soojendaja. Tuul mere kuulaja ja merele nõuandja. Tuul mere tuul, kelle sydant meri tahab taas ilma armideta enesele tagasi tuksuma saada.
tuulevaikus 20. september 2013, kl 23.08 |
Hall merepind on igav. Jah, meri on soolane ja veel soolasemad mu valamata pisarad, sest meri on rannale uhtunud kõik pudelpostiga saadetud sõnumid ja need on olnud ilusad. Tuul ei tea, kuhu poole ta peaks puhuma, sellest ka tuulevaikus. Nii raske on istuda tuulevaikuses ja oodata tuult sinus eneses, mis lõpetaks vaikuse ja avaks taas sinu südame.
kuidas taltsutada tuult? 20. september 2013, kl 23.22 |
Lisa postitus