Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri
Minu südames... 21. oktoober 2013, kl 16.43 |
meri 02. november 2013, kl 18.36 |
Mere ihaldatud ja oodatud tuule puhangud on taastatud. Need panevad mere laulma enneolematid viise lainetega ja sillerduste säraga. Meri on õnnelikumast õnnelikum oma taas ühinenud tuulega. Meie kahe omavaheline armastus ei suutnud olla pikalt ilma puudutusteta. Tuulel oli vaja oma merd ja meri vajas oma tuule puudutusi. Nüüd teab see tuulepäine, metsik ja samas hellalt armastada oskav meri, et vahest kui tulevad möllavad mõtted pulseerima, tuleb ehk enne natuke aega võtta ja enesest läbi lasta need tunded, kui ollakse teineteisest lahus. Jah hea on kasvõi siia kirjutada need karmid sõnad, mida plaanitakse öelda oma tuulele vihaste lainete vahuste pritsmetega. Naeratate sõbrad praeguse mere tarkade nõuandvate sõnade peale... aga siis kui tulevad need sõnad , tulevad need nii äkitselt ja lupsti üle mere huulte.
Mina arvan 03. november 2013, kl 14.10 |
Tundub, nagu meilgi:Tormine meri on olnud ettearvamatu ja haiget on tehtud sõnadega, mis paneb eemalduma oma kallimast. Ei ole soovi enam haiget tegevatest sõnadest oma kallima poolt, sest kui kordub veel see, siis lõpplikult võivad lahku viia meid. Mina ju sõnadega haiget ei tee. Samas on ka hell ja armastav. Sõnu on vähe meil ja on teineteise tunnetamine, ning jälle teineteise leidmine-teineteise vajamine ja kõik on taastunud. Õnnelik on võimalik olla vaid oma kallimaga, keda armastan. Kas merel on ehk mitmeid tuuleiile, kellega seda kõike nautida või ei ole? Hea, kui on aru saadud, et ennem mõelda ja siis öelda! Kaks inimest, kes teineteist armastavad ja vajavad teineteist, siis ei saa olla teineteiseta.
Tuulest viidud 03. november 2013, kl 17.44 |
pihtas - põhjas 03. november 2013, kl 22.12 |
Minu südames... 04. november 2013, kl 18.12 |
eelmisele 04. november 2013, kl 20.25 |
Küsiks 04. november 2013, kl 21.04 |
Minu südames... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ...on nüüd igatsuse mere asemel sügav ja ääretu ar
> mastuse meri. Mu süda ei eksinud ja tegi õige vali
> ku. Süda ei eksi iialgi!
Kas oled päriselus kohtunud selle inimesega ja kas on ka päriselt suhe selle inimesega, kellest mõtled siin? Või on ainult fantaseerimine, illusioon kellegist siin internetis? Siin on ka postitused inimeste poolt, kellel on reaalne suhe, aga mitte ainult illusioonis fantaseerimine.
> ...on nüüd igatsuse mere asemel sügav ja ääretu ar
> mastuse meri. Mu süda ei eksinud ja tegi õige vali
> ku. Süda ei eksi iialgi!
Kas oled päriselus kohtunud selle inimesega ja kas on ka päriselt suhe selle inimesega, kellest mõtled siin? Või on ainult fantaseerimine, illusioon kellegist siin internetis? Siin on ka postitused inimeste poolt, kellel on reaalne suhe, aga mitte ainult illusioonis fantaseerimine.
Mina arvan autor 04. november 2013, kl 21.42 |
Meil on vähemalt ka reaalne suhtlus, suhe omavahel. Teine pool on ikka ise ühendust otsinud ja oleme kohtunud ja olen nii käitunud, et olen Temale jätnud selle võimaluse, kui on huvitatud inimesest, siis võtab ühendust. Ei taha olla ise pealetükkiv ja eriti veel siis, kui on olnud mingid segased olukorrad meie suhtluses, suhtes. Võib olla ei ole just see autor ''meri'' Tema, kellest mõtlen, aga nii palju sarnasusi on Temaga. Nii, et mõtlen Temast!
halastust 04. november 2013, kl 22.06 |
Mina arvan autor 04. november 2013, kl 23.12 |
Ära seosta mind sellega või kellegiga siin, et igal pool olen ja igale poole oma nina mina ei topigi. Ei tea, kes oled ja ise võid endale probleeme tekitada, aga mitte keegi teine. Mitte kõigist ei mõtle vaid ühest ainsast inimesest ja ei pruugi olla teie seas seda inimest, nagu kirjutad. et ''kõigist''. Tean, et Tema kõib siin foorumis. Kellest kõigis? Võid ka ise enda elu keeruliseks elada ja millisest paksust pahandusest sa siin kirjutad. Ajad ise ehk midagi, kedagi segamini ja end segadusse? Topid mind ohakatesse, kaktustesse jne huupi ja inetu sinu pooolt selline käitumine.
Mina arvan 04. november 2013, kl 23.15 |
Vot sedasi 05. november 2013, kl 07.28 |
halastust Kirjutas:
> kas sa tõesti mõtled kõigist kellega sul siin ming
> i "sarnasus" on tekkinud, olgu see siis öö või päe
> v või meri või tuul või kaktus või ohakas või mis
> iganes. Minuga tekkis sul ka kunagi mingi "side" -
> sellest tuli ainult paksu pahandust. Ära topi oma
> nina igale poole.
Ära kujuta ette endale siin liiga palju ja ära ise tekita pahandusi endale ja kellelegi teisele oma valedest mõtetest, siis jäävad pahandused ära.
> nina igale poole.
Ära kujuta ette endale siin liiga palju ja ära ise tekita pahandusi endale ja kellelegi teisele oma valedest mõtetest, siis jäävad pahandused ära.
to halastust 05. november 2013, kl 08.50 |
eelmisele 05. november 2013, kl 09.28 |
issand jumal 05. november 2013, kl 09.45 |
to eelmisele 05. november 2013, kl 09.50 |
Mina arvan 05. november 2013, kl 14.38 |
to halastust Kirjutas:
> Minu teemas oli tal ka "sarnasusi" ja lõpuks sain
> sõimata, et olen mängur. Ma ei kujuta ette miks se
> e inimene siin arvab, et kõik teemad on talle. Ise
> gi kui on sarnasusi, siis mingid nüansid, näiteks
> reaalsuses toimuvad või mittetoimuvad, peaksid and
> ma selguse.
Kui mõtled mind, siis millises teemas? ohaka teemas kirjutasin ''No muidugi'' autorina.
> Minu teemas oli tal ka "sarnasusi" ja lõpuks sain
> sõimata, et olen mängur. Ma ei kujuta ette miks se
> e inimene siin arvab, et kõik teemad on talle. Ise
> gi kui on sarnasusi, siis mingid nüansid, näiteks
> reaalsuses toimuvad või mittetoimuvad, peaksid and
> ma selguse.
Kui mõtled mind, siis millises teemas? ohaka teemas kirjutasin ''No muidugi'' autorina.
Mina arvan 05. november 2013, kl 15.03 |
Otsite süüdlast ja ma ei ole ainuke, kes on kirjutanud, et on sarnasus ja see teid segadusse ajabki. Kui keegi on teistes teemdes sarnasusest kirjutanud, siis ei ole see mina ja ajate kellegi teise kirjutajaga segamini. Mina olen nõus isegi selle teema autoriga rääkima päriselt ja kui ei ole see inimene, kellest mõtlen, siis olen valmis ka päriselt vabandama. Võiks isegi siin foorumis paljude kirjutajatega rääkida päriselt, et selgust saada, aga kas on teised kõik seda nõus tegema? On inimesi, kes ei soovi rääkida, ning meeldib ehk siin enda jaoks asju kellegist keerulisemaks mõelda ja ei saa aru sellest. Vabandan teema autori ees, et kirjutan siia teemasse. Kas pean seda kordama-kui mind ei olnud siin foorumis kirjutamas ja seda enam, et igas teemas jne, siis siin autor kirjutas, et on hea kirjutada siia tormiseid mõtteid, mida tahaks kellegile öelda. See inimene kellest mõtlen lausus mulle päriselt need laused, mis olid kirjutatud kellegi teise teemas,kellelegi teisele ja millega mina ei olnud üldse seotud. Nii, et ise ajate ennast siin inimestega segadusse. Millises teemas ma sõimasin, et keegi on mängur? Süüdistatakse siin asjata ja ei ole ma mõelnud, et kõik on mulle ja parem on siin mitte puudutatuna tunda ennast ja vähem sõna võtta. Ei ole igal pool mind ja ikka näete seda mida näha tahate, ning eksite. Mõni inimene ehk ei julge avalikustada end oma postitustega päriselt? Kui nii, siis ei pea teised kannatama teiste postituste pärast. Minul pole karta midagi. Julgesin kirjutada, siis julgen ka tunnistada! Kaunist päeva ja vähem eksimusi inimisikutes:)! Ma ei viitsi teiega siin jageleda, aga oma küsimustele sooviks vastust, sest kui julgesid süüdistada, siis ole julge ka vastama.
Mina arvan autor 05. november 2013, kl 15.24 |
halastust Kirjutas:
> nina igale poole.
Kes oled ja milline ''side'' sinuga tekkis ja milline pahandus? Julgesid süüdistada, siis ole julge ka vastama mulle. Kas oled nõus sellest rääkima otse minuga päriselt? Kirjutad asjadest, millest ma ei tea.
> nina igale poole.
Kes oled ja milline ''side'' sinuga tekkis ja milline pahandus? Julgesid süüdistada, siis ole julge ka vastama mulle. Kas oled nõus sellest rääkima otse minuga päriselt? Kirjutad asjadest, millest ma ei tea.
Minu südames... 05. november 2013, kl 16.05 |
tule taevas appi! Mul oli selline ilus tunne sees ja ainult väga isiklikel põhjustel ja nii kirjutasin. Taevas halasta, meie vahel on väga ilusad suhted - see inimene on väga armas ja kallis minuga ja see on minu ja tema vaheline asi. Ma ei kirjuta sügavalt kusagil teemades, kuigi jah, vahel tulen oma tunnetega esile ja mis siis. Ega ma ometi nõdrameelne ei ole, et mingit printsi untes nägin ja nüüd ettekujutan. Kas arvate, et ümberringi on kõik haiged, ebanormaalsed inimised või ja mõningad on meist ära valitud vaid? Ärge kujutage ette endale, et teie midagi enamat olete, kui teised. Sms teel ma oma kallimaga ei suhtle, see oli kunagi, kui ühe ja ainsama sms saatsin.
To Minu südames 05. november 2013, kl 16.40 |
To Minu südames 05. november 2013, kl 16.43 |
Veel küsiks Minu südames autorilt 05. november 2013, kl 17.02 |
tuul 05. november 2013, kl 17.28 |
Armas meri, tuul on pikalt mõelnud kuidas kirjeldada tundeid, mis praegu on. Kuidas kirjeldada kirjeldamatut õnnetunnet? Sest tuul on õnnelik. Lõpuks ometi! Tõeline armastus on siiski olemas ja õnneks on see just meil Sinuga, kallis meri. Nüüd tunneb tuul seda eriti selgelt, et nii on õige. Meri ja tuul kuuluvad kokku...
to Minu südames... 05. november 2013, kl 21.35 |
Lisa postitus