Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

u 06. november 2013, kl 06.02
Tagelikult ei ole mingit vahet, kes siin kellele vastab. Selliseid asju räägitakse otse inimesega, mitte siin. Ka "meri" ei saa arvata, et loeb ja vastab just see õige.

meri 06. november 2013, kl 20.58
Meri saab alati arvata, et merele vastas õige tuul. Miks peaks meri kahtlema, et kas vastaja on mere armastust ja lainete puudutusi ja vastuarmastust vastu võtma ja vastama armastuse puhangutega see õige. Loomulikult on õige. Armastus, kui tunne, mida oskab tunda ja jagada meri.. see armastus on alati õige. Mere lainesed vahused mõtted noogutavad, armastus on õige tunne. Millegipärast inimesed ise suurendavad omi negatiivseid emotsioone ja sellega varjutavad tunde, kui armastuse ära. Eks jah mõnikord on see tunne tekkinud vähe vale inimese vastu, aga tuleb värske tuuleke lasta kuuldele ja tundele ja olla enese vastu kristallselge ja kylma mere veena aus.. siis õnnestub kindlasti idatuule ja punasemere lainete möll, tormistes öödes vihmamärgadena tantsimine ja tuule tulised puhangud mere sillerdaval pinnal.

Di 07. november 2013, kl 07.24
olgu nii et on õige
mis sa nüüd ette võtad? kas päriselt ei taha rääkida inimesega?

tuul 09. november 2013, kl 08.36
Kallis meri, tuul nii igatseb Sind praegu ja ootab väga järgmist kohtumist. Tuul tahaks vaadata mere põhjatutesse sinistesse silmadesse ja uppuda neisse. Tahaks kuulda mere sillerdavat naeru, mis paneks tuule tantsima ja südame rõõmust veel kiiremini põksuma. Tuul tahaks põimida käed ümber mere ja hoida neid nii kaua, kaua...

meri 11. november 2013, kl 20.43
Tuul, minu käimapanev jõud, minu ihade ja meelde vallutaja. mõned ööd ja natuke päevi veel ja taas oleme ühes. meri oma tuule õrnalt põimitud käte embuses. Need põhjatud sillerdavad sinised silmad, need pilluvad jätkuvalt neid merevaigu kibinaid, kui meri vaikselt loksudes hakkab meeltes ja mõtetes tuulega kontakteeruma. Ehk läheb õnneks ja väga varsti saavad meri ja tuul igapäevaselt koos luua imekauneid mere maigulisi tuule sonaate.

tuul 14. november 2013, kl 23.22
Ilus! Ja usu, armas meri, see kõik lähebki nii. Sest see lihtsalt peab minema. Meri ja tuul...

Mina arvan autor 19. november 2013, kl 17.55
halastust Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas sa tõesti mõtled kõigist kellega sul siin ming
> i "sarnasus" on tekkinud, olgu see siis öö või päe
> v või meri või tuul või kaktus või ohakas või mis
> iganes. Minuga tekkis sul ka kunagi mingi "side" -
> sellest tuli ainult paksu pahandust. Ära topi oma
> nina igale poole.

Toppisid oma nina siia ja võtsid julgelt sõna, aga küsimusele ei ole võimeline vastama.

Mina arvan autor 19. november 2013, kl 17.58
to halastust Kirjutas:
> Minu teemas oli tal ka "sarnasusi" ja lõpuks sain
> sõimata, et olen mängur. Ma ei kujuta ette miks se
> e inimene siin arvab, et kõik teemad on talle. Ise
> gi kui on sarnasusi, siis mingid nüansid, näiteks
> reaalsuses toimuvad või mittetoimuvad, peaksid and
> ma selguse.

Julgelt kirjutasid, aga ei ole võimeline vastama.

Mina arvan autor 19. november 2013, kl 18.04
Temale:Oodatud kohtumised olid meeldivad ja tean, et kohtume veel (ainult päriselt). Hea oli vaadata, kui inimene on rõõmus. Armastan!

rahune 19. november 2013, kl 21.26
mulle ei ole sa "keegi" kellele ma peaksin aru andma. Nii lihtne ongi.
Tahad vastuseid, siis loe läbi oma postitused läbi aegade ja püüa pisut empaatilisemalt vaadata ka neid teisi seal ümber.
Kõik ei olnud sulle, ning ka sinu "arvamusi" polnud väga vaja.

minu õuel on nii meri kui tuul... 20. november 2013, kl 17.06
...reaalselt.
Minge, inimesed, ja rääkige üksteisega otse. Pole mõtet internetiavarustes oma kuumadest tunnetest vahutada, vaid neid tuleb öelda otse. Inimeselt inimesele.

Rahune 20. november 2013, kl 18.35
rahune Kirjutas:
> mulle ei ole sa "keegi" kellele ma peaksin aru and
> ma. Nii lihtne ongi.
> Tahad vastuseid, siis loe
> läbi oma postitused läbi aegade ja püüa pisut emp
> aatilisemalt vaadata ka neid teisi seal ümber.
>
> Kõik ei olnud sulle, ning ka sinu "arvamusi" polnu
> d väga vaja.

ise samuti maha ja kujuta vähem ette või mine arsti juurde ja ehk saad vastavat ravi. Head paranemist! Oled tühi koht oma sõnadega siin ja reaalis samuti.

Aga ikkagi 20. november 2013, kl 19.02
rahune Kirjutas:
> ma. Nii lihtne ongi.
>
> d väga vaja.

Ei pruugi sinagi olla mitte keegi, aga kirjutasid. Kirjutad, et lugegu jne, aga ise ei ole võimeline kongreetselt välja kirjutama midagi(mis, kus, kes?) ja ikka keegi teine peab süüdi olema sinu arust. Ära ainult kellegi võõra inimese postitusi ürita kellelegi kaela määrida. Arvamused ja süüdistused on kaks erinevat asja. Oma arvamust võivad kõik esitada ja sina ei saa seda keelata, aga süüdistamine on midagi muud. Kui sa ei tea täpselt välja tuua inimese postitusi, siis võiksid oma plõksimise lõpetada.

Tekib küsimus 20. november 2013, kl 19.35
rahune Kirjutas:
> ma. Nii lihtne ongi.
>
> d väga vaja.

Kellele on üldse suunatud sinu kiri siin? Kas ''Minu südames'' autorile? Nii lihtne see ka nüüd ei ole, nagu sina arvad.

Just nii ongi 20. november 2013, kl 19.49
eelmisele Kirjutas:
> Mõni ikka väga siiralt arvab, et suudab võõraid mõ
> tteid lugeda ja teab eksimatult kuidas asjad tegel
> ikult on. Psühhiaater peaks kinnismõtete puhul aid
> ata saama, prooviksid ehk abi saada.

Õige tähelepanek, aga mõni inimene ei saa sellest aru.

ja- jaaa 20. november 2013, kl 20.08
Mine võta nüüd ilusasti oma rohud ära.

Ma tõesti ei suuda tõsiselt vastata inimesele kes eesti keeles kirjutab konGreetselt. Rääkimata need "matta" lõpud :) Lisaks veel selline lauseehitus, mille eest tuleks su eesti keele õpetaja ametist lahti lasta.
Ja ära unistagi, et ma usun, et selles foorumis võiks olla mõni inimene keda ma tunnen.

Eelmisele 20. november 2013, kl 21.01
Kas sinul on väga ikkav ollala? Paku rohtu, midda võtta:)Ei suuda sind tõsiselt võtta:)

lollid küsimused 20. november 2013, kl 21.27
Et siis nüüd tekkiski rida lolle küsimusi.

1. "Kellele on üldse suunatud sinu kiri siin? Kas ''Minu südames'' autorile?"
- Kas siin tohib kommenteerida ainult siis kui sul on mõnele "lugupeetud autorile" midagi konGreetset ütelda???

2. Kas ainult üks "lugupeetud autor" tohib kommenteerida kõiki teemasid ja tema on õigus nõuda kõikidelt konGreetseid vastuseid?

Väike kommentaar siia juurde:
Ise "lugupeetud autor" ennast teistele ei tutvusta - aga teised peaksid talle ennast tutvustama.
Tegelikult üleüldse suhtleb ta siin ainult selle suure "Temaga" ja ainult "päriselt" - unustades, et see siin on avalik foorum.

3. "Ära ainult kellegi võõra inimese postitusi ürita kellelegi kaela määrida. Arvamused ja süüdistused on kaks erinevat asja."
- Kes määrib kellele ja milliseid postitusi kaela. Palun esitage konGreetsed nimed ja teemad ja postitused??? Ja palun täpsustada, et millised nendest paljudest arvamustest siin? Ja millistest süüdistustest käib jutt? See foorum koosnebki ju suures osas süüdistustest. Ja palun vastust kohe!!!

4. Ja mis siis juhtub kui siin esitatud küsimustele ei vastata? Millal sa mu ukse taha neid esitama tuled?

5."mine arsti juurde ja ehk saad vastavat ravi. Head paranemist!"
- Ja millise diagnoosi ma peaksin paluma arstil endale panna? Tunnistan ausalt, et mul ei ole mingit fantaasiat selles foorumis olevate inimeste osas. Ma ei tunne neid. Ei tahagi tunda.

6. "Toppisid oma nina siia ja võtsid julgelt sõna, aga küsimusele ei ole võimeline vastama."

- Kas teised ei tohigi oma nina siia toppida, ainult "lugupeetud autor" on oodatud???

Nüüd sai "lugupeetud autor" küll teenimatult palju tähelepanu. Jäägu see viimaseks korraks.

kuulge 21. november 2013, kl 02.42
sõbrad...kas te ennast põlema ei taha panna äkki?
võtaks selle teema lihtsalt kokku...liiga palju mõtetuid samastumisi...liiga palju ootusi...ja liiga palju lootusetuid juhtumeid:)
edu foorumites lihtsalt linke postitades...jõuate kaugele...enda arust:)

no vot! 23. november 2013, kl 23.15
Minu meri on oma paadi võõrasse randa uhtunud... Mis siis ikka!!! Triivin edasi ja ootan õiget tuult :)))

meri 24. november 2013, kl 11.44
Siinsegi mere kallastel on käinud keeristormid läbi. Puhunud ja uhtunud merd ja tuult. See on väga hea võimalus omad kahtlused, luhtunud lootused ja väga valed ootused siin lihtsalt endast maha kirjutada. Kallid puhangute ja keeriste kirjutajad kasutage seda siinset võimalust eneste maha laadimiseks aina. Uskuge.. need tunded, mida siinses keskkonnas endast vihaga välja laadite.. need vihased tunded ja sõnad jäävad teile kallitele seejuures saamata. Puhuge oma kallitele vaid häid tundeid ja sõnu ja saate vastu just samasugused hellad ja tundelised puhangud.
Kallis mere liikumapanevaks jõuks olev mere tuul. Sina omal moel oma puhangutega oskad luua oma merele armastuse atmosfääri ka kõige pimedamal ajal....Tuul, minu tuul, kuidas ma armastan Sind..

kuule meri 24. november 2013, kl 20.34
miks sa selle tuulega otse ei räägi? suhtlus pidi taastatud olema, kas siis edasi ei saa kuidagi?

hm 26. november 2013, kl 10.07
meri Kirjutas:
> Kallis mere liikumapanevaks jõuk
> s olev mere tuul. Sina omal moel oma puhangutega o
> skad luua oma merele armastuse atmosfääri ka kõige
> pimedamal ajal....Tuul, minu tuul, kuidas ma arma
> stan Sind..

A kas ta ei ole väärt, et talle seda öelda?

Muu 26. november 2013, kl 10.44
Kallis hm, sa võid sellist asja väärt olla, aga ära asjata loo endale illusiooni, et see võib siinsest tulla.

hm 26. november 2013, kl 13.10
A kas siin oli kuskil minust juttu? Mina ei saanud nii aru. Soovitan kolm kaunist sõna öelda otse.

no vot! 29. november 2013, kl 16.03
http://www.youtube.com/watch?v=3Go7Xd4Mbtw

Arvamus 29. november 2013, kl 16.17
Kas mõni saab rikkaks,kui rikub ilusa teema ära?Haige rahvas!

no vot! 29. november 2013, kl 17.07
Oli see nüüd ainult tuule süü või oli merel ka mingi osa selles... Võta sa kinni! Kahju, et lugejad pettuma peavad. Päris elus ei ole kõik nii ilus kui armastusromaanides...
Tsiteerin:"Kallis mere liikumapanevaks jõuks olev mere tuul. Sina omal moel oma puhangutega oskad luua oma merele armastuse atmosfääri ka kõige pimedamal ajal....Tuul, minu tuul, kuidas ma armastan Sind.."
Natuke alatu on luua minu kirjadega omale armastuse atmosfääri, kui oled juba teise tuule embuses, olgu see aeg kuitahes pime :)))
Kas teemaalgataja oma tuulega õnnelikuks sai, ma ei tea, tahaks loota :) Nimelt on siin seda merd ja tuult pisut rohkem kui üks õnnelik paar!

meri 29. november 2013, kl 18.21
http://www.youtube.com/watch?v=MxobmxSyM6w

tuul 03. detsember 2013, kl 13.02
Armas meri, tuule tunded oma mere vastu on sama tugevad kui kõige tugevam tuul ja sama sügavad kui kõige sügavam meri. Tuul tahaks sosistada need kolm kaunist sõna otse kõrva...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!