Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

M T 28. detsember 2013, kl 00.10
Olen valmis kuulama, mis olen halvasti teinud.

Mart 28. detsember 2013, kl 00.11
Varsti on teil asjad jälle korras.Panete pissud kokku ja elu nagu lill:)

Maria 28. detsember 2013, kl 00.17
Ma ei taha Sind süüdistada, ega ma ise vähem süüdi pole. Ma tahan Sinuga rääkida ja leida mõlema jaoks parima lahenduse. Tean, et ka Sinul ei ole kerge ja see kõik piinab Sindki armutult.

M T 28. detsember 2013, kl 00.19
Olen homme linnas. Sobib ennelõunane aeg. Kus ja millal?

Maria 28. detsember 2013, kl 00.25
Helista mulle hommikul, annan teada kus saame kohtuda.
Ps. Arvad, et sel korral läheb paremini kui varem? :)

Maria 28. detsember 2013, kl 00.26
Paar tänavat edasi on väike kohvik, kohtume seal. Minu linnas.

M T 28. detsember 2013, kl 00.31
Mis asjast edasi on väike kohvik?

Maria 28. detsember 2013, kl 00.41
Arvad endiselt, et tahan Sind üheks ööks? Arva edasi. Ma ei tule kuhugi senikaua kui Sa oma arvamust muutnud ei ole. Las jääda kõik nii nagu on. Ma ei tea kas me üldse suudame ühist keelt leida?

M T 28. detsember 2013, kl 00.44
Vaatasin järele, olen su numbri kustutanud, lisaks ei olnud sul kombeks mu kõnedele vastata.
Et kus ja millal siis?
Head ööd.

M T 28. detsember 2013, kl 00.46
Maria, rõõmsat meelt sulle. Sain vabaks.

Maria 28. detsember 2013, kl 00.46
Sul on mu number olemas. Helistasid alles paari päeva eest. Küsimus on tahtmises. Las jääda pealegi nii nagu on. Head und!

Maria 28. detsember 2013, kl 00.52
Said vabaks? Millest? Minust? Tore. Mina Sinust ei saanud ja ei saagi. Ju ei olnud Sinu jaoks sellel kõigel suuremat väärtust kui järjekordsel mängul.

M T 28. detsember 2013, kl 10.40
Ma hakkan poole tunni pärast liikuma ning olen 13.00 seal, kus eelmine kord jäi poolikuks, Vanalinnnas.
Või ütle sina aeg ja koht. See pole nii hull nagu me ette kujutame.Vaatan siia veel 20 min pärast ja siis olen autos.Ma mitte ainult ei oota.

Maria 28. detsember 2013, kl 10.44
Sa tead väga hästi, et ma ei tule enne kui oled mind ise kutsunud. Ma ei taha, et läheksid kohale ja peaksid asjatult ootama, see oleks Sulle alandV. Väärika inimesena ei naudima teiste alandamist.

M T 28. detsember 2013, kl 11.01
Ma kutsungi. Ma ootan.

Maria 28. detsember 2013, kl 11.04
Aga tule parem minu kodulinna. Meil on samuti vanalinn ja Sa ei okegi siin väga ammu käinud :) Ootan Sind samuti. Siia.

Maria 28. detsember 2013, kl 11.04
Ja helista kindlasti ette, tean vastu tulla :)

M T 28. detsember 2013, kl 11.09
Sinu numbrist me rääkisime.
Kui rääkida väärikusest, siis minul on seda ka. Ma olen mitu korda pakkunud kohta ja kellaega, sina vingerdad. Ma hakkan nüüd liikuma, olen 13.00 kella all ja seal saabki selgus majja.

Maria 28. detsember 2013, kl 11.15
Rääkides vingerdamisest, siis kohale ilmumata jätmine oleks samuti vingerdamine ja see plaan Sul jäejekordselt ongi. Kui oleksid siiras ja sooviksid mind tõepoolest näha, ei suruks Sa oma tingimusi vägisi peale vaid rõõmustaksid minu poolt pakutud võimalusega kus iganes kohtuda. Sa tead, et ei saa minuga manipuleerida, aga ikka üritad.

Maria 28. detsember 2013, kl 11.20
Minu number on Sul samuti olemas, iseasi kas ja kuidas Sa seda kasutad.

Viimne hetk 31. detsember 2013, kl 01.01
Mu mõtted on alati su juures,
igal pool neid kaasas kannan ma.
Mu tunne on nüüd sügavam ja suurem,
sest sina oled see,kes oled sa.
Kui abistavat kätt sa vahel vajad,
siis lõunatuulel lase hüüda mind-
mu mõtted on su kõrval kogu aja,
ka siis,kui ise üldse ei näe mind.
Ma tean,et sul kiirgab süda soojust
ning su pilk mul hingepõhja näeb.
Ma tean-oled päike,mis ei looju,
vaid igavesti valgustama jääd.
Kui pikkamööda aastaiks saavad päevad
ja ükskord juba vana olen ma,
siis mõtted sinu juurde ikka jäävad
sest sina oled see,kes oled Sa.....!

M T 31. detsember 2013, kl 13.40
Head read.

Head vana aasta lõppu!

meri 31. detsember 2013, kl 15.59
Meri soovib kõigile siin maailma peal mõnusat aasta lõpuminuteid.. need on hetkel meil kõigil erineva pikkusega, sest nagu teame ei asu me mitte kõik samas punktis siin maailma peal. Ilma oma armastava tuuleta oleks meri hoopis midagi muud, kui on ta nüüd.
Armsad olete mulle siin vastajad..soovin teile kõigile uuel aastal teie salajaste südamesoovide täideminekut...aidake ise ka pisikese müksuga kaasa nende täitumisse.
Tuul, mu pööraseks ajav tuul, meri armastab Sind ja Sinult saadud puhanguid, mis annavad mere elamisse värvidele värve ja tunnetele tundeid.

Merele 31. detsember 2013, kl 21.48
Kui püsib pikk ja leplik meel,
siis jätkub tundeid kauaks veel.
Ja et see rikkus alles jääks,
iga päev,iga tund
palun ma sind-
Et ei kustuks meie küünlaleek!
See on nii ilus,et pisar tuleb silma.....!

meri 10. jaanuar 2014, kl 11.57
Miks mere süda ja hing on taas nukrad ja rahutud. Miks meri taas ei saanud olla leplik tuule puhangute suunas. Miks taas ja aina taas meri tõmbub tuulest eemale oma kaunid sinised helisevate vee pritsmete värvi silmad ja oma armastusest tulvil hinge. Tuul, minu armastus, talud nii kirglikult armastavalt oma mere tõuse ja mõõne. Kuidas saan Sulle mu kallimatest kallim tuul seda taas ühinemist helisema panna.
Armastus ei peatu, armastus on mu hinges ja südames ühiseid laineid taas avastamas meis, minu armastuses karastunud kallis ihaldatud tuul.

Sa ju tead.... 14. jaanuar 2014, kl 01.36
Et Punane meri vahutab oma vahused lained Musta mere kaldale ja nad kohtuvad täna öösel Kaspia mere kaldal.Armastusega Sinu Egeuse mere laine!

Mina arvan autor 14. jaanuar 2014, kl 12.37
Sain palju teada ja ütlesime teineteisele reaalis otse kõik (sõnadega tegime haiget teineteisele), sest minu kannatus lõppes. Eelistan ausust ja otse rääkimist, aga minuga ei oldud aus. Olin kannatlik, hoolisin, aga sellist käitumist inimese poolt reaalis enam ei pea taluma. Truudust ei saa nõuda, aga on võimalik inimesega suhtlemine lõpetada. Andestada võib, aga veel kõike andeks anda ei ole võimalik. Kinni ei hoia ja ei ole siin enam millegist rääkida sest lõpetasime suhtluse, suhte reaalis!

kui tuttavlik, ütlesin hiljuti sama 14. jaanuar 2014, kl 13.33
Kaitsereaktsioon? Kui ta sulle nüüd selja keerab, oled taas paluja rollis. Kas poleks targem ühel hetkel oma uhkus alla neelata ja üksteisele vastu tulla, et hiljem kumbki enam haiget ei saaks?

M.a.a-le 14. jaanuar 2014, kl 16.11
Palun tee endale selgeks mõistet:Mis on sõber ja mis on tere tuttav.Sõbra tasandil suhelda ei keela sinul keegi.See kellega mina suhtlen on ainult minu otsustada.Minu eest ei otsusta keegi,isegi mitte sina.Ehk sai see sulle endale saatuslikuks.Enne on vaja mõelda ja siis teha ja öelda.

Luban mõelda 14. jaanuar 2014, kl 16.28
Kui soovid ja tahad rääkida siis helista ja küsi?Mis jäi arusaamatuks.Luban,et olen see kes olin vanasti ja ei hüppa taktitundelisusest üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!