Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri
Mart 28. detsember 2013, kl 00.11 |
Maria 28. detsember 2013, kl 00.17 |
M T 28. detsember 2013, kl 00.19 |
Maria 28. detsember 2013, kl 00.25 |
Maria 28. detsember 2013, kl 00.26 |
Maria 28. detsember 2013, kl 00.41 |
M T 28. detsember 2013, kl 00.44 |
Maria 28. detsember 2013, kl 00.46 |
Maria 28. detsember 2013, kl 00.52 |
M T 28. detsember 2013, kl 10.40 |
Maria 28. detsember 2013, kl 10.44 |
Maria 28. detsember 2013, kl 11.04 |
M T 28. detsember 2013, kl 11.09 |
Maria 28. detsember 2013, kl 11.15 |
Rääkides vingerdamisest, siis kohale ilmumata jätmine oleks samuti vingerdamine ja see plaan Sul jäejekordselt ongi. Kui oleksid siiras ja sooviksid mind tõepoolest näha, ei suruks Sa oma tingimusi vägisi peale vaid rõõmustaksid minu poolt pakutud võimalusega kus iganes kohtuda. Sa tead, et ei saa minuga manipuleerida, aga ikka üritad.
Maria 28. detsember 2013, kl 11.20 |
Viimne hetk 31. detsember 2013, kl 01.01 |
Mu mõtted on alati su juures,
igal pool neid kaasas kannan ma.
Mu tunne on nüüd sügavam ja suurem,
sest sina oled see,kes oled sa.
Kui abistavat kätt sa vahel vajad,
siis lõunatuulel lase hüüda mind-
mu mõtted on su kõrval kogu aja,
ka siis,kui ise üldse ei näe mind.
Ma tean,et sul kiirgab süda soojust
ning su pilk mul hingepõhja näeb.
Ma tean-oled päike,mis ei looju,
vaid igavesti valgustama jääd.
Kui pikkamööda aastaiks saavad päevad
ja ükskord juba vana olen ma,
siis mõtted sinu juurde ikka jäävad
sest sina oled see,kes oled Sa.....!
igal pool neid kaasas kannan ma.
Mu tunne on nüüd sügavam ja suurem,
sest sina oled see,kes oled sa.
Kui abistavat kätt sa vahel vajad,
siis lõunatuulel lase hüüda mind-
mu mõtted on su kõrval kogu aja,
ka siis,kui ise üldse ei näe mind.
Ma tean,et sul kiirgab süda soojust
ning su pilk mul hingepõhja näeb.
Ma tean-oled päike,mis ei looju,
vaid igavesti valgustama jääd.
Kui pikkamööda aastaiks saavad päevad
ja ükskord juba vana olen ma,
siis mõtted sinu juurde ikka jäävad
sest sina oled see,kes oled Sa.....!
meri 31. detsember 2013, kl 15.59 |
Meri soovib kõigile siin maailma peal mõnusat aasta lõpuminuteid.. need on hetkel meil kõigil erineva pikkusega, sest nagu teame ei asu me mitte kõik samas punktis siin maailma peal. Ilma oma armastava tuuleta oleks meri hoopis midagi muud, kui on ta nüüd.
Armsad olete mulle siin vastajad..soovin teile kõigile uuel aastal teie salajaste südamesoovide täideminekut...aidake ise ka pisikese müksuga kaasa nende täitumisse.
Tuul, mu pööraseks ajav tuul, meri armastab Sind ja Sinult saadud puhanguid, mis annavad mere elamisse värvidele värve ja tunnetele tundeid.
Armsad olete mulle siin vastajad..soovin teile kõigile uuel aastal teie salajaste südamesoovide täideminekut...aidake ise ka pisikese müksuga kaasa nende täitumisse.
Tuul, mu pööraseks ajav tuul, meri armastab Sind ja Sinult saadud puhanguid, mis annavad mere elamisse värvidele värve ja tunnetele tundeid.
Merele 31. detsember 2013, kl 21.48 |
meri 10. jaanuar 2014, kl 11.57 |
Miks mere süda ja hing on taas nukrad ja rahutud. Miks meri taas ei saanud olla leplik tuule puhangute suunas. Miks taas ja aina taas meri tõmbub tuulest eemale oma kaunid sinised helisevate vee pritsmete värvi silmad ja oma armastusest tulvil hinge. Tuul, minu armastus, talud nii kirglikult armastavalt oma mere tõuse ja mõõne. Kuidas saan Sulle mu kallimatest kallim tuul seda taas ühinemist helisema panna.
Armastus ei peatu, armastus on mu hinges ja südames ühiseid laineid taas avastamas meis, minu armastuses karastunud kallis ihaldatud tuul.
Armastus ei peatu, armastus on mu hinges ja südames ühiseid laineid taas avastamas meis, minu armastuses karastunud kallis ihaldatud tuul.
Sa ju tead.... 14. jaanuar 2014, kl 01.36 |
Mina arvan autor 14. jaanuar 2014, kl 12.37 |
Sain palju teada ja ütlesime teineteisele reaalis otse kõik (sõnadega tegime haiget teineteisele), sest minu kannatus lõppes. Eelistan ausust ja otse rääkimist, aga minuga ei oldud aus. Olin kannatlik, hoolisin, aga sellist käitumist inimese poolt reaalis enam ei pea taluma. Truudust ei saa nõuda, aga on võimalik inimesega suhtlemine lõpetada. Andestada võib, aga veel kõike andeks anda ei ole võimalik. Kinni ei hoia ja ei ole siin enam millegist rääkida sest lõpetasime suhtluse, suhte reaalis!
kui tuttavlik, ütlesin hiljuti sama 14. jaanuar 2014, kl 13.33 |
M.a.a-le 14. jaanuar 2014, kl 16.11 |
Palun tee endale selgeks mõistet:Mis on sõber ja mis on tere tuttav.Sõbra tasandil suhelda ei keela sinul keegi.See kellega mina suhtlen on ainult minu otsustada.Minu eest ei otsusta keegi,isegi mitte sina.Ehk sai see sulle endale saatuslikuks.Enne on vaja mõelda ja siis teha ja öelda.
Luban mõelda 14. jaanuar 2014, kl 16.28 |
Lisa postitus