Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri
Mina arvan autor 16. jaanuar 2014, kl 19.09 |
Üldiselt: Peale selle, kui mulle halvasti öeldi korduvalt, siis ei ole põhjust minul palumiseks ja peab olema eneses uhkust, et mitte selliste sõnade peale veel temaga rääkida tahaks Leian, et on minul õigus temale selg keerata. Kui ausatan inimest ja saan tema poolt alandavaid sõnu, siis arvan, et parem oleks, kui enam temaga tegemist ei teeks. Inimesega on korduvalt räägitud otse ja tema ei mäleta vestlusi, mida kellegiga on rääkinud. Mõtleb minust halvasti ja ei suuda lõppmatuseni inimesele selgitada, kui ei taha inimene aru saada. Olen olnud truu temale, aga tema mõtleb teisiti. Ma ei hakka siin enam mingeid probleeme lahendama ja kaks inimest teavad ise, mis on nende vahel tegelikult olnud. Ei hakka siin foorumis teda mustama jne. Uude suhtesse ei torma ja pean selle kõik üksi läbi mõtlema. Tuleb elada üks päev korraga ja vaadata, kuidas elu edasi kulgeb. Tean, kui tema sooviks rääkida, siis räägin ainult temaga, aga mitte enam virtuaalselt. Mina temale ei helista, sest ei ole põhjust. Autorile kl. 16. 11: Kui sinu postitus oli suunatud minule, siis ei saa ennast puudutatuna tunda sinu kirjaridadest. Kes kellega suhtleb, see pole minu asi ja ka mina tean ise, kellega suhtlen ja kellega mitte! Ei soovi ma temale halba ja mingu hästi, ning edu ka teistele! Eemaldun siit foorumist:)
Mina arvan autor 16. jaanuar 2014, kl 19.15 |
Andres 16. jaanuar 2014, kl 20.27 |
Sina eelmine kirjutaja!
Oled tõesti vales kohas ja taktitundetu.Tema pole sulle midagi teinud ja jäta ta ükskord rahule.Sinul pole õrna aimugi,mida on tema läbi elanud.Tahaks tõesti teada,kas terve osakond hakkab ära pöörama?Kui ei oska sellises olukorras käituda,siis ole lihtsalt vait.Ma rohkem ei ütle kui 1 kord!
Oled tõesti vales kohas ja taktitundetu.Tema pole sulle midagi teinud ja jäta ta ükskord rahule.Sinul pole õrna aimugi,mida on tema läbi elanud.Tahaks tõesti teada,kas terve osakond hakkab ära pöörama?Kui ei oska sellises olukorras käituda,siis ole lihtsalt vait.Ma rohkem ei ütle kui 1 kord!
to Andres 16. jaanuar 2014, kl 20.56 |
eelmisele 16. jaanuar 2014, kl 22.44 |
to meri 17. jaanuar 2014, kl 09.07 |
Mina arvan autor 18. jaanuar 2014, kl 10.52 |
Hommik! Andresele: Ma arvan, et räägid siin vale inimesega ja sina ei tea, mis on tegelikult olnud reaalis kahe inimese vahel, kellest kirjutasin just mina? Ma tean mida on see inimene läbi elanud. Tahan elada oma elu rahulikult ja jäta minnd rahule-seda ütlen sulle 1 kord! Ela oma elu! Mina ei sekku kellegi teise ellu ja võiksid ka minu ellu mitte sekkuda, kui sa ei tea täpselt olukorda! Kui sa peaksid siin veel mind kõnetama, siis ma ei vasta sulle, see oleks lihtsalt mõttetu ja väldin sind. Jäägu sulle oma tõde ja minule oma tõde! Kõike kaunist sulle, selgemat mõtlemist sulle!
Andresele 18. jaanuar 2014, kl 11.02 |
nipi 18. jaanuar 2014, kl 12.07 |
meri 18. jaanuar 2014, kl 19.08 |
Õhtu, kristalselt külm. Täiskuu vaatamas läbi härmas aknaruudu mere ja tuule innustavaid puhanguid, mis omis nakkavais värskuses kumavates puhangutes ajab isegi selle imelise nähtuse nagu täiskuu, kes oskab valitseda maailmamerd oma tõusede ja mõõnadega, nüüd üpriski segadusse.
Meri nüüd hetkel vaikselt mõnust loksudes näeb sinisilmades ja omas üpriski tundelises hinges vaid ikkagi ja ainult oma tuult, kes oskab panna meres lained helendama ja mere hinge laulma kõige imeilusamaid armastuse viise, mida vaid oma tuule tormides tõmblev meri oskab anda oma armastavale tuulele. Tuul, mu tuul, meri on taas Sinu armastusest kasvanud ja armastab kasvanud armastuses Sind mu armastus, mu tuul.
Meri nüüd hetkel vaikselt mõnust loksudes näeb sinisilmades ja omas üpriski tundelises hinges vaid ikkagi ja ainult oma tuult, kes oskab panna meres lained helendama ja mere hinge laulma kõige imeilusamaid armastuse viise, mida vaid oma tuule tormides tõmblev meri oskab anda oma armastavale tuulele. Tuul, mu tuul, meri on taas Sinu armastusest kasvanud ja armastab kasvanud armastuses Sind mu armastus, mu tuul.
tuulevaikus 22. jaanuar 2014, kl 18.11 |
Täiskuu on lömmi vajunud ja pakane kaanetab merd... Vaikselt, aga kindlalt. Tuul on mõtlik ja vaikiv. Kas puhuda lained möllama või lasta merel jäätuda? Lumehelbed liuglevad laisalt aknaklaasil... Ootavad ehk nemadki tuult, et tuisata kinni juba läbikäidud rajad? Külm on. Ja valusalt vaikne. Kas mere armastusest piisab, et murda tuulevaikus? Tuul ei tea seda, aga annab merele selleks võimaluse.
Tuuleke.... 22. jaanuar 2014, kl 19.13 |
tuulevaikus 22. jaanuar 2014, kl 21.13 |
diisel 23. jaanuar 2014, kl 12.25 |
tuulevaikus 23. jaanuar 2014, kl 21.54 |
Mina arvan 25. jaanuar 2014, kl 11.44 |
Siin ei pea lõppmatuseni vastama võõrastele inimestele ja kes tahavad rääkida, need räägivad, vastavad ja saavad vastused omavahel vesteldes. Ei ole mängija siin ja ei ole soovi siia jääda. Annan andeks viimast korda! Kui tema soovib minuga reaalis omavahel rahulikult rääkida, siis on see võimalus olemas, kui ise võtab minuga ühendust. Ei ole siin midagi rohkem öelda. Kõike kaunist kõigile!
Mina arvan samuti 25. jaanuar 2014, kl 16.28 |
meri 28. jaanuar 2014, kl 13.18 |
Tuulevaikus ja tuul. Päike ja pilved. Täikuuöö ja kottpime öö. Tormine meri ja sillerdav meri.
Hoidsin Sind kaua kaua oma kätevahel, ise olles kahevahel, kas lasta jälle minna Sinul või miskitki moodi kasvõi poole silbiga anda mõista, et seekord või nüüd lõpuks võiksime jääda ja olla. aga ei .. ju veel polnud see meie aeg. Meie ühinenu ühine aeg see, mis oli nii käega katsutav ja huultega tuntav isegi, veel saabunud.
Tuul, minu tuul. Kuu ongi loodud käima niipidi, et kord lössis ja seejärel jälle ponksilt triksis. Talvel, eriti jääkülmal talvel ja eriti veel kui oled kuskil põhja kaares siis jää katabki mere pinna külma hoovuse peale surumisel. Aga seal jääkülma jää katte all onn ikka ja jätkuvalt see kuum mere süda, mis alati on valmis osa saama tuule hellitavatest puhangutest ja nende imepäraste tunnetega oma kõige salajasemaid ja kaunemaid puudutusi jagama.
Armastan Sind mu meri.. ära iialgi selles kahtle.
Hoidsin Sind kaua kaua oma kätevahel, ise olles kahevahel, kas lasta jälle minna Sinul või miskitki moodi kasvõi poole silbiga anda mõista, et seekord või nüüd lõpuks võiksime jääda ja olla. aga ei .. ju veel polnud see meie aeg. Meie ühinenu ühine aeg see, mis oli nii käega katsutav ja huultega tuntav isegi, veel saabunud.
Tuul, minu tuul. Kuu ongi loodud käima niipidi, et kord lössis ja seejärel jälle ponksilt triksis. Talvel, eriti jääkülmal talvel ja eriti veel kui oled kuskil põhja kaares siis jää katabki mere pinna külma hoovuse peale surumisel. Aga seal jääkülma jää katte all onn ikka ja jätkuvalt see kuum mere süda, mis alati on valmis osa saama tuule hellitavatest puhangutest ja nende imepäraste tunnetega oma kõige salajasemaid ja kaunemaid puudutusi jagama.
Armastan Sind mu meri.. ära iialgi selles kahtle.
Mida? 28. jaanuar 2014, kl 14.04 |
Kaua? 28. jaanuar 2014, kl 14.35 |
miks miks 28. jaanuar 2014, kl 14.57 |
Minu südames... 28. jaanuar 2014, kl 15.06 |
tuulevaikus 28. jaanuar 2014, kl 17.38 |
Meri on mõtlik täna... Nii ka tuul. Kas mere kohal sirab sama kuusirp, mis tuule akna taga, vahe nagu kahe teraga mõõk? Sa lasid oma tuulel minna ja nüüd kahetsed? Ära kahetse, ma olen vaid tuul ja sina meri... Ma olen alati sinuga, ükskõik, kus sa ka ei viibiks :)
Kui tuuled pöörduvad:))
http://www.youtube.com/watch?v=4jjmTQikKbY
Kui tuuled pöörduvad:))
http://www.youtube.com/watch?v=4jjmTQikKbY
Minu südames... 28. jaanuar 2014, kl 17.46 |
tuulevaikus 15. veebruar 2014, kl 22.10 |
Tuulevaiksel ööl 15. veebruar 2014, kl 23.17 |
Südames ja hinges tundnud soojust ja armastust leidis Tuuleke oma õnne Punase mere kaldalt.Ja nii see jääb igaveseks.Vahest külm ja karmilt pöörlev Tuuleke ei tekita enam sügavalt laastavaid torme.Tuulevaiksel ööl keerutab Tuuleke igaveseks oma Punase mere kaldale tagasi"vaatamata" ja"tulemata"!!!
Kallistan Sind!!!
Kallistan Sind!!!
15.06 kirjutajale 16. veebruar 2014, kl 22.11 |
Lisa postitus