Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

Minu südames... autorile 11. mai 2014, kl 10.22
Sina vajad kutsetega, mõjutustega inimest, aga kui see inimene armastab vajab kedagi teist kellest mõtleb ja võib olla on neil vastastikused tunded, siis kas oled võimeline nende suhet purustama oma kutsetega, mõjutustega? Tundub, et pead oma tahtmise saama ja oled selle nimel kõigeks valmis. Ma nii sooviks, et tuleks ilmsiks, kes sa siin tegelikult oled ja milleks võimeline oled? See minu arvamus sinu postitustest. Kas oled julgenud reaalis ennast avalikustada? Võib arvata, et sinu tegudega tekivadki inimestel probleemid. Kas see inimene on vaba ja kas see inimene tahab, vajab sind või on keegi veel sellel inimesel, aga trügid ja trügid oma mõjutustega, kutsetega? Oled nagu kalake, kes sulpsab ja vingerdad nagu madu, angerjas. Nii sooviks, et see inimene ja ka teised inimesed läbi näeksid sinu teod, kavatsused, ning saaksid teada, kes tegelikult oled?

muretsejale 11. mai 2014, kl 11.42
Ära muretse, on vaod aja küsimus kui kõik päevavalgele imbub ja küllap igaüks vastutab oma tegude eest. Isegi kui ta täpselt ei seosta mille eest laks kuklasse lajatas, on Universumil iga teo üle üsna täpne arvestus.

Võib arvata 11. mai 2014, kl 12.26
Minu südames autorist-No ei ole võimalik või kas on reaalsest elust inimene nagu siin Minu südames autor? Nii sarnane käitumine matsakast kala madu naisest, kes on kaval, valetab, pealetükkiv. Kas ongi saanud mehe oma embusesse oma kutsetega, kavalusega, valedega-orjastamine? Vaene mees, kui ongi nõrk ja pime, keda on võimalik mõjutada. Issanda jumal, kui peaksin eksima, aga kui ongi nii?

Arvamus ainult 11. mai 2014, kl 12.33
Minu sdames... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> viimane repliik on nii täiuslik, et polegi enam mi
> dagi lisada. Ma soovisin ka niiviisi vastata, sest
> mind ei ole küll veel keski ega miski murdnud, ar
> usaadav?! Kas midagi sai teoks või saab - oma inti
> imsustest ma siia ettekandma ei tule!Igaühel oma
> arm ja õnn siin päikse all!

Intiimsusest siin ei kirjuta:), aga vaevalt. Kas sinu pepu on südameks, mis on sügav, ääretult lai?

Minu südames...autorile 11. mai 2014, kl 17.25
Ma ei kirjutanud seda halva pärast ja ei olnud solvamisena mõeldud. Siin ju kujuneb just see välja, et vägisi pressid kellegi armastust kutsudes välja roomates siin ja ennast pakkudes. Need on sinu vajadused ainult ja sind ei huvita teise inimese vajadused. Ikka ennast sa süüdi ei tunne ja on teised süüdi sinu arust. Sa ei saa sellest aru, et tahad inimest endale allutada.

Viimasele 11. mai 2014, kl 17.32
Kuule, möirgac lõvi, mine kiunu kuskil mujal!

Jummelike küll 11. mai 2014, kl 17.59
Minu südames... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Loen tänasel pidupäeval - a` la vastuseid oma igat
> suse hüüetele, millele vastust ootasin vaid ühelt,
> oma merelt. Aitäh teile kõik teised, mitte asjass
> e puutuvad isikud! Saite solvata üht romantilist h
> inge ei teagi mille eest. Ei ole keegi nii suur ja
> uhke kuningas, et tema ees üks väärt naine kõhuli
> maas peab aelema! Ega ei ole see nii olnudki minu
> puhul. Ei pakuta austust ja imetlust igavesti sel
> lele, kes seda tegelikult ei vääri! Inimene on eks
> lik ja eksimine on inimlik! Palju õnne teilegi, t
> arkpead!

Sa pead ennast väärt naiseks, kes siin armastust välja pressib vägisi? Kus on sinu enese väärikus naine? Kiidad jälle ennast taevani ja arvad, et sinu tegu siin on õige.

Viimasele 11. mai 2014, kl 19.20
Kuule, sa ikka ise saad aru, mida sa teise tekstist välja loed? Eks seda loetaksegi välja, mida ise näha tahetakse.

Lugejatele 12. mai 2014, kl 09.19
Ikka ja jälle minu südames...autorist-Kes peaks aru saama, mis linnast käib jutt, et kus see autor pesitses? Kesklinnas võis olla palju inimesi ja millist kohta just mõeldi? Saan aru, et ainult üks inimene peaks teadma ja võib olla teabki. Mulle näiteks ei meeldi, kui keegi lugejatest siin ekslikult arvab, et mina võiksin olla reaalselt selline pealetükkiv nagu siin on seda Minu südames autor ja tegelikult mina pole pealetükkiv. Sellepärast võiks kindlaks teha ja teadku ka teised, et kes on see Minu südames...autor tegelikult? Mis mängu see Minu autor siin mängib ja kellega? Kirjutas, et on suhelnud fb-is ja kas ei ole võimalik vestelda selle inimesega reaalis?

siinsed võltsid inimesed 13. mai 2014, kl 21.29
Sa võid paluda andeks sadu kordi,
Sa võid öelda “ma armastan Sind” nii palju, kui tahad,
Sa võid öelda, mida soovid ja millal soovid…
Aga kui Sa ei näita välja, et kõike öeldut ka tõsiselt mõtled,
siis ära ütle parem midagi!
Sest kui Sa oma armastust välja ei näita,
siis sõnad jäävadki ainult tühipaljasteks sõnadeks…

eelmisele 13. mai 2014, kl 21.35
Õige, kui ei seksi, siis ei armasta!

Minu südames... 14. mai 2014, kl 16.04
Lugupeetud moderaatorid ja lugejad!
Ma olen täissülitatud mõningade anonüümsete kodanike poolt selles kaunis saatamata kirjade rubriigis. Ma sain isegi kerge trauma nendest solvamistest, ma ei le kindlasti selline inimene nagu siin minust profiili üritati koostada.
Vaadake palun ja mõelge, mis on saanud sellest väga kaunist romantilisest nurgakesest siin! Miks? Minul ei ole sellele vastust, sest ei mõista hetkel niisuguse meeletu vihkamise põhjust võhivõõraste inimeste poolt.
Ma olen normaalne inimene, kes omab ka mingit väikest positsiooni ühiskonnas, on aktiivne, mul on normaalne töö ja toredad kolleegid ja mõned väga head sõbrad. Igaüks, kes mind tunneb iseloomustab mind tagasihoidliku inimesena. Kuid
ka mina olen ainult inimene, kes armus sügavalt, aga oli väga kaua aega teadmatuses. Mina ei ole perelõhkuja ega isegi uhkus ei lubaks kellegi paari vahele trügida - ma olen intelligentne inimene ja kasvatatud juba maastmadalast. Ma ei süüdista armastatud inimest, ei süüdista! Mida ma kurja olen teinud? Minus puudub igasugune manipuleerimise võime ja pigem jään ise kannatajaks manipulatsioonides. Te ei tea, kellest ma kirjutan, seda ei saa teada mitte keegi peale minu enda. Te ähvardate mind avalikustada, aga iseennast? Kas hirmutate mind? Te olete nüüd küllalt teinud mulle - nii et ma kaalun web politsei poole pöörduda. Võib-olla tuleb see minu mõnituse lugu peatselt ka laiema avalikkuse ette, sest viisakad inimesed austavad mind. Te olete rikkunud minu privaatsust, ka anonüümselt on selline rikkumine taunitav. Tutvuge Inimõiguste Deklaratsiooniga. Mina lahkun siit.

minu arvamus, mis ei muutu kunagi 14. mai 2014, kl 16.59
Ma siiralt loodan, et päevaalgele tuleb ka sinu tumedam pool, su manipulatsioonid, häkkimised, massiline s..ta keeramine jpm. Sina ise kaevasid endale augu kus kükitad ja tead, just see ongi parim karistus. Üksi oma augus, millest sa välja enam ei rabele. Mõttes vajutan sind veelgi sügavamale auku sinu enda negatiivsete energiatega, mille sulle tagasi saadan. Sul puudub igasugune võime ja oskus armastada. Aibus, mida sa imeliselt valdad, on manipulatsioon ja mäng. Kui sind läbi nähakse ja koheldakse vastavalt sinu tegudele, hakkad labaselt seljataga s..ta keerama. Minu jaoks oled ja jääd algeliseks s.ta keerajaks elulõpuni, keda põlgan kogu südamest.

haha 14. mai 2014, kl 17.24
sa täiesti kibestunud juba?

põlgus 14. mai 2014, kl 17.57
Pigem näitan oma suhtumist sinusse ja sinu tegudesse.

:D 14. mai 2014, kl 18.05
ei suuda lahti lasta, oled klammerduja? :DDD

klammerdujale bipolaarsele 14. mai 2014, kl 18.10
Unista edasi, nartsissist! Elu ei keerle vaid sinu ümber! Nii raske kui sul seda ka mõista on:))))) Kui oleksin klammerduja, siis otsiksin igal võimalusel kontakti, nii hea kui halvaga. Tuleb tuttav ette :P

:) 14. mai 2014, kl 18.19
ei tule tuttav ette kahjuks! See elu keerleb kellegi teise ümber arvan, või ta arvab nii! :DD Põlgus on minujaoks võõras! :P

ei saa isegi vihane olla 14. mai 2014, kl 20.30
Vastik oled :)))))))

:) 14. mai 2014, kl 20.35

Totule Kuul 14. mai 2014, kl 20.40
Sest Sa oled isegi vihkamiseks liiga segane :)))))

:) 14. mai 2014, kl 20.55
Kumb siis? :D Segane või vastikkk? :DD

valik on sinu 14. mai 2014, kl 21.03
Kumma valid? Võid ka mõlemad võtta. Miks Sa mu peale vihane ei ole?

:) 14. mai 2014, kl 21.08
Aga ma ei vali, proovin kah seda "käed rüpes" taktikat! :D Miks ma peaks sinu peale vihane olema? Totu!

niniii 14. mai 2014, kl 21.13
Äkki selleks, et sulle õiglaselt pasunasse sõitsin:) Mulle väga meelduks kui käed rüpes oleksid selle asemel, et mulle jamasid keerata. See on primitiivne ja madal ja seetõttu me enam ei suhtlegi. Mitte kunagi.

:) 14. mai 2014, kl 21.20
tohoh, mis vaated! :D Minuarust sa küll õiglaselt pasunasse ei sõitnud! :P Jama kah nagu ei keera.. suht käed rüppes olengi! :D

:) 14. mai 2014, kl 21.21
ahjaa, julge sa küll pole, seda saan ette heita! ;)

kirg 14. mai 2014, kl 21.24
Ma ju ütlesin, et argpüks:))) Aga Sina keerad jama õiglaselt? Minu jaoks on see alatult ebaõiglane. Aga noh, ega me seda vaidlust vist selgeks ei vaidle. Eks elame kumbki oma oma elu nagu oskame ja katsu rohkem käed rüpes hoida, ma hoian ka suu rohkem kinni. Vist oleks üldse mõttekam siit varvast lasta. Nõme urgas :D

julgen küll 14. mai 2014, kl 21.25
Olen julge kui on piisav huvi ja motivatsioon :) Siiani pole olnud :P

:) 14. mai 2014, kl 21.26
mis ma meeldisin või mitte, mul savi7, pooled vaidlused on nikuinii mõtetud ja ajaloos! :P Ega sa suurt lahendaja kah pole! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!