Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

Minu südames 21. september 2013, kl 09.40
Ainult helluse ja õrna paitusega saab tuulest tuuleke...Sinule, mu kallimast kallim meri minu südames. Kas mõistad?

Minu südames 21. september 2013, kl 10.35
http://youtu.be/KT7tPtH2q_4

tuulevaikus 21. september 2013, kl 16.06
http://www.youtube.com/watch?v=4gP93ldinEY

tuul 21. september 2013, kl 20.30
Ühel ilusal päeval meri paitas kutsuvalt tuule meeli. Rohkem sõnumeid ei ole tuul oma merelt saanud. Kallis meri, saada oma lained otse tuule südamesse, siis on kindel, et need kohale jõuavad.

meri 23. september 2013, kl 17.21
Tuul, kuidas tahan olla Sinu kaisutuses, tunda neid hellitavaid sosinaid ja libistusi enese pinnal ja sisemuses. Tuul.. Sinu tuulevaikus on muutnud selle sygava ja keevalise mere nukrlt kuivama.
Tuul..meri täna väga pyydlikult seab lainetega õigetpidi neid ridu tähtede haaval, et õigesti valu tekitamist Sinule kallimatest kallim tuul natuke selgitada ja saada pisemgi teade, kas oled nõus kohtuma oma merega silmast silma.
Või peaks meri lihtsalt heauskselt minema tuule kinnise ukse taha ja loota, et tuul avab selle ukse merele ja kuulab mere selgitust ...

äikesetorm 23. september 2013, kl 17.25
Kui meri langeks põlvele, roos hammaste vahel, oleks taltuks selle vaatepildi ees ka kõige tormisem tuul, arvan ma :))))

Mina arvan 23. september 2013, kl 18.06
Kohtuda tuleb ja tuleb anda teineteisele võimalus selgituseks rääkimisega omavahel-üldiselt mõeldud!

Mina arvan 23. september 2013, kl 18.10
ja siis saab kõik korda!

tuul 23. september 2013, kl 23.02
Armas meri, igatsus on pannud tuule täna tormiselt ringi uitama. Tuul on rahutu, sest ta ootab. Ootab, et mere lained teda jälle hellitaksid. Tuul tahab tunda, et ta on taas mere võimuses.

Uks on avali. On alati olnud.

Minu südames 25. september 2013, kl 15.14
Minu südames on ääraetu ja lai igatsuse meri. Tuul ja meri on ühte sulandunud silmapiiril...nii igaveseks. Mu kullakallis, räägime ometi asjad selgeks, ma palun Sind! Ei ole vaja mõttetuid lahkumisi, kui võiksime olla õnnelikud teineteisega.

to Minu südames 25. september 2013, kl 15.33
Jah, räägime. Kuid ma ei tea, kas see oled sina. Avalda endast midagi.

Minu südames 25. september 2013, kl 16.37
Ma saatsin Sulle sms niisuguse algusega 2011.a. juunis.Eesnime täht oli ka kirjas.

Minu südames 25. september 2013, kl 16.39
Mulle tundub, et Sa hoolid minust väga. Ei tea seetõttu, miks on meie suhtes selline seis nagu ta on.

Minu südames 25. september 2013, kl 16.51
Veel üks vihjeke: vaata mu fb lehte ja leiad selle sms sisu sealt.

Merele 27. september 2013, kl 10.05
"Õnn on hetk,
mis kaunis
kui ime,
õnn on see,
mil polegi nime.
Õnn on kõiges,
mis tänagi teeme,
selles homsete rõõmude Meres"

pervole 27. september 2013, kl 13.08
Huvitav kas su emaga teab milliste asjadega sa netis tegeled? Ta oleks kindlasti uhke sinu üle.

eelmisele 27. september 2013, kl 14.11
Kui häirib,astu mööda.Enda tegemised viivad ainult kaugele.Tegele endaga rohkem,mitte siin komm-ga.

elmisele 27. september 2013, kl 14.15
äkki astuks ka vahelduseks võõrastest arvutitest mööda. ei suuda? sõltuvus häkkimisest liialt suur?

tuul 27. september 2013, kl 21.42
Kallis meri, kas Sa tunned kuidas tuule süda Sind igatseb ja ootab? Kas tuul ja meri ikka kohtuvad? Kohtuvad nii, et tuul saaks taas tunda mere kaisutust? Tuul tahaks paitada mere siledat pinda, vahel vahuseid laineid. Tahaks sosistada kõige kaunimaid sõnu. Meri ei tohi lasta tuulel minna, sest tuule ja mere armastus on kõige kaunim ja tugevam, mida iial nähtud.

To tuul 27. september 2013, kl 22.44
Tule ise mere juurde...

tuul 27. september 2013, kl 23.00
Kallis meri,kutsusin Sind endaga kaasa...aeg on lainetega kaasa sõita.Ootan ja igatsen Sinu häält veel enne,kui süda kildudeks puruneb.

mulle tundub, et 27. september 2013, kl 23.12
mere nime taha varjub naine:)

Merele 28. september 2013, kl 00.07
Soovide kaevul ei olegi põhja,
kätte sealt ilmaski kõike ei saa.
Püüad sealt pärleid-
käsi haarab vaid tühja,
tõeline aare jääb leidmata.
Leia sealt kaevust sa tugevat kallistust,
sõprust ja hellust ja hoolitsust.
Suuremat aaret pole elus olemas vist,
kui tunned Mere lähedust.

meri 28. september 2013, kl 22.43
Merele...

sõnadest ma tunnen puudust
kirjeldamaks Sinu loodud
Meri pyyab luua lähedust
tuua tagasi tuulest viidud

tuulevaikus 28. september 2013, kl 23.02
Mida tuul on kord viinud..., seda meri enam tagasi ei too... ma nii igatsen sinu lähedust...

Tuulest viidud 29. september 2013, kl 00.02
Seisan siin kaldal,tuul lehvimas juukseid.Jälgides mere vahuseid laineid.Lainete embuses sa meri ei tunne,kui väga ma vajan SIND.Sa oled nii lähedal ja samas nii kaugel...et hommikul tunda sinu soojust ja hinge.Minu unustamatu Meri.Sind on nii lihtne armastada.MAS!

Minu südames.... 30. september 2013, kl 08.16
Oh, kallis meri-mereke! Meil mõlemil on selgitusi ja need edastame suudeldes...Kas Sulle meeldiks see?

meri 20. oktoober 2013, kl 13.24
Minu südames... Sinule kõige soojemad ja kuumemad tänud, kus sa eales ei viibiks või oleks. Meri sooviks on selles loos, et saaksid väga väga õnnelikuks. Sinu kirjutatud lihtsad sõnad ja laused panid põikpäise mere lainetama õiges suunas.
Meri on toiminud niivõrd, kui tema meresinine sügavus ja isepäisus on lubanud südame hääle järgi. Raske, isegi väga raske on merel olnud maha suruda neid möllavaid torme eneses, et püüda kinni oma tuule tasaseid südame ja hinge tukseid ja neid õigesti sifreerida.

Et siis 20. oktoober 2013, kl 13.49
on arenguid?

tuul 20. oktoober 2013, kl 15.29
Armas meri, Sa oled siiani olnud õigel teel. Oled paitanud tuule südant ja ravinud ta haavu. Meri võib kindel olla, et tuul ootab mere laineid, mis jõuaksid otse tuule südamesse. Ootab kohtumist, mis päästaks valla kõik varjatud ja igatsetud tunded.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!