Otsite süüdlast ja ma ei ole ainuke, kes on kirjutanud, et on sarnasus ja see teid segadusse ajabki. Kui keegi on teistes teemdes sarnasusest kirjutanud, siis ei ole see mina ja ajate kellegi teise kirjutajaga segamini. Mina olen nõus isegi selle teema autoriga rääkima päriselt ja kui ei ole see inimene, kellest mõtlen, siis olen valmis ka päriselt vabandama. Võiks isegi siin foorumis paljude kirjutajatega rääkida päriselt, et selgust saada, aga kas on teised kõik seda nõus tegema? On inimesi, kes ei soovi rääkida, ning meeldib ehk siin enda jaoks asju kellegist keerulisemaks mõelda ja ei saa aru sellest. Vabandan teema autori ees, et kirjutan siia teemasse. Kas pean seda kordama-kui mind ei olnud siin foorumis kirjutamas ja seda enam, et igas teemas jne, siis siin autor kirjutas, et on hea kirjutada siia tormiseid mõtteid, mida tahaks kellegile öelda. See inimene kellest mõtlen lausus mulle päriselt need laused, mis olid kirjutatud kellegi teise teemas,kellelegi teisele ja millega mina ei olnud üldse seotud. Nii, et ise ajate ennast siin inimestega segadusse. Millises teemas ma sõimasin, et keegi on mängur? Süüdistatakse siin asjata ja ei ole ma mõelnud, et kõik on mulle ja parem on siin mitte puudutatuna tunda ennast ja vähem sõna võtta. Ei ole igal pool mind ja ikka näete seda mida näha tahate, ning eksite. Mõni inimene ehk ei julge avalikustada end oma postitustega päriselt? Kui nii, siis ei pea teised kannatama teiste postituste pärast. Minul pole karta midagi. Julgesin kirjutada, siis julgen ka tunnistada! Kaunist päeva ja vähem eksimusi inimisikutes:)! Ma ei viitsi teiega siin jageleda, aga oma küsimustele sooviks vastust, sest kui julgesid süüdistada, siis ole julge ka vastama.