Et siis nüüd tekkiski rida lolle küsimusi.
1. "Kellele on üldse suunatud sinu kiri siin? Kas ''Minu südames'' autorile?"
- Kas siin tohib kommenteerida ainult siis kui sul on mõnele "lugupeetud autorile" midagi konGreetset ütelda???
2. Kas ainult üks "lugupeetud autor" tohib kommenteerida kõiki teemasid ja tema on õigus nõuda kõikidelt konGreetseid vastuseid?
Väike kommentaar siia juurde:
Ise "lugupeetud autor" ennast teistele ei tutvusta - aga teised peaksid talle ennast tutvustama.
Tegelikult üleüldse suhtleb ta siin ainult selle suure "Temaga" ja ainult "päriselt" - unustades, et see siin on avalik foorum.
3. "Ära ainult kellegi võõra inimese postitusi ürita kellelegi kaela määrida. Arvamused ja süüdistused on kaks erinevat asja."
- Kes määrib kellele ja milliseid postitusi kaela. Palun esitage konGreetsed nimed ja teemad ja postitused??? Ja palun täpsustada, et millised nendest paljudest arvamustest siin? Ja millistest süüdistustest käib jutt? See foorum koosnebki ju suures osas süüdistustest. Ja palun vastust kohe!!!
4. Ja mis siis juhtub kui siin esitatud küsimustele ei vastata? Millal sa mu ukse taha neid esitama tuled?
5."mine arsti juurde ja ehk saad vastavat ravi. Head paranemist!"
- Ja millise diagnoosi ma peaksin paluma arstil endale panna? Tunnistan ausalt, et mul ei ole mingit fantaasiat selles foorumis olevate inimeste osas. Ma ei tunne neid. Ei tahagi tunda.
6. "Toppisid oma nina siia ja võtsid julgelt sõna, aga küsimusele ei ole võimeline vastama."
- Kas teised ei tohigi oma nina siia toppida, ainult "lugupeetud autor" on oodatud???
Nüüd sai "lugupeetud autor" küll teenimatult palju tähelepanu. Jäägu see viimaseks korraks.