Üldiselt: Peale selle, kui mulle halvasti öeldi korduvalt, siis ei ole põhjust minul palumiseks ja peab olema eneses uhkust, et mitte selliste sõnade peale veel temaga rääkida tahaks Leian, et on minul õigus temale selg keerata. Kui ausatan inimest ja saan tema poolt alandavaid sõnu, siis arvan, et parem oleks, kui enam temaga tegemist ei teeks. Inimesega on korduvalt räägitud otse ja tema ei mäleta vestlusi, mida kellegiga on rääkinud. Mõtleb minust halvasti ja ei suuda lõppmatuseni inimesele selgitada, kui ei taha inimene aru saada. Olen olnud truu temale, aga tema mõtleb teisiti. Ma ei hakka siin enam mingeid probleeme lahendama ja kaks inimest teavad ise, mis on nende vahel tegelikult olnud. Ei hakka siin foorumis teda mustama jne. Uude suhtesse ei torma ja pean selle kõik üksi läbi mõtlema. Tuleb elada üks päev korraga ja vaadata, kuidas elu edasi kulgeb. Tean, kui tema sooviks rääkida, siis räägin ainult temaga, aga mitte enam virtuaalselt. Mina temale ei helista, sest ei ole põhjust. Autorile kl. 16. 11: Kui sinu postitus oli suunatud minule, siis ei saa ennast puudutatuna tunda sinu kirjaridadest. Kes kellega suhtleb, see pole minu asi ja ka mina tean ise, kellega suhtlen ja kellega mitte! Ei soovi ma temale halba ja mingu hästi, ning edu ka teistele! Eemaldun siit foorumist:)