Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

Ja-ja 16. september 2012, kl 22.15
Kolm väga lihtsat sõna,Sulle Kallis jätan ma.
Kui ilmast läbi rändad Sa,siis Usu,Looda,Armasta.
Ja,ainult nii võid saada endale!

jajaa 16. september 2012, kl 22.23
ikka endale, palju maksad?

eelnevale 16. september 2012, kl 22.34
Seda,poest juba ei saa.Paljud tahavad endale,aga ei saa
Saab,ainult üks ja õige...

õige 16. september 2012, kl 22.35
kas katsuda ja vaadata enne saab?

aga 16. september 2012, kl 22.37
Proovida ja kui ei meeldi, siis saadan su tagasi.

next time 16. september 2012, kl 22.40

igavus 16. september 2012, kl 22.46
Oleks teie jutus ka mingi tera aga mitte midagi...Ajud on nädalavahetusega ära kustunud:)

väga õige 16. september 2012, kl 22.57
tähelepanek,ju on siis tunnetus vale...Kes lähedalt,
kes kaugelt,kes õiges kohas,kes õigel päeval...

eelmisele 16. september 2012, kl 23.03
Jäta algatuseks koma järele tühik, on hulga kenam lugeda.

Ei logi sisse praegu 17. september 2012, kl 18.24
On lihtsalt sarnasusi selle looga. Ei pidanud samuti hakkama armastama, aga läks ikka nii, nagu läks ja tunnetamine, tõmme, hoolimine jne, jne. See oli, aga kas vastastikune? Veel peale seda, et tuuleke puhudes pisarad, siis õrna tuulekest, et vaibuks mere kõikuv lainetus. Mõtetega, tunnetatud ja armastades kirjutatud sõnad. Polegi rohkem sõnu vaja ja ootasid, ning tuulekesi on erinevaid, et kuidas keegi armastab ja mõistab-kes käiks veel ja kes on käinud juba teel, siis tuuleke lõpetab ja kaob. Ei saa ju jääda armastama tormist, kõikuvat merd siin. Siingi tuulekesi mitmeid ja kõike muudki, ning eks meri ise teab, et kas jääb siia loksuma ja kui kauaks? Tuule hoogudega on samuti ju nii, et oli,on ja ei ole. Kui poleks merd, siis poleks paati ja kõike muudki, aga meri ootas tuulekest. Ega sa meri enam pisaraid ei vala? Need on vihjed ühele oma eelnevale postusele siin. Vaikseks jäänud on tormine meri-kõik see oli arvamus lihtsalt ja mõte, ning mõttes kallistan. Pole võitleja siin ja miski meenus, mis oli tegudes ja ilma sõnadeta, et meil polegi sõnu vaja.

Ei logi sisse praegu 17. september 2012, kl 18.34
Nii mõtleks temast-oma ainsast.

Ei logi....... 17. september 2012, kl 18.45
Ma ei soovi enam siinseid kirjuridu, ega pole soovi siin kirjutada, sest minu jaoks on olulised inimese tehtud teod päriselt-teineteise jaoks olemas olemine ja rohkem polegi vaja.

-RAHU- 18. september 2012, kl 16.24
Olen autor-Ei logi sisse praegu. Vahest tuleb eemalduda ja kellegile jätta vaba tee. Siin pole hea kirjutada, sest paljud jäljendavad siinset reaalsuses. Võta sa, siis kinni, et kes on kes ja mis, milleks?

mitte paha pärast 18. september 2012, kl 18.39
RAHU, sinu "käekiri" on nii äratuntav, vahet pole, mis nime all sa kirjutad. Keegi teine ei suuda elu sees nii palju et'isid teksti sisse kirjutada:)

eelmisele 18. september 2012, kl 18.49
kindlasti suudab keegi nüüd, aga rahu läks kogu sellest jamast end välja puhkama ja siia enam ühtegi rida.

meri 18. september 2012, kl 21.23
Meri ei nuta nutmata pisaraid, meri ei naera naermata naeru, meri ei tunne tundetuid tundeid. Mere ja tuule armastus, mis yhtis kivisel kaljul jääb igavesti merele ja tema tuulele. Mõned tunded meie sees kellegi vastu on igavesed, millegipärast.
Armastan Sind kallis tohutult palju.

Vihje 29. september 2012, kl 10.16
mitte paha pärast Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> RAHU, sinu "käekiri" on nii äratuntav, vahet pole,
> mis nime all sa kirjutad. Keegi teine ei suuda el
> u sees nii palju et'isid teksti sisse kirjutada:)

Siin võib ju nii kirjutada, aga keegi kasutab kõnes ''et''-isid palju tegelikkuses. Nii, et kes kirjutab, see tegelikkuses kõnes ei kasuta et-isid nii palju, aga on keegi, et kellel tegelikkuses kõnes on et, et jne. Virtuaal ja reaal on erinevad.

meri 03. oktoober 2012, kl 16.00
http://www.youtube.com/watch?v=wY6rvpSDgXI

Blond 03. oktoober 2012, kl 18.20
Mis see laul nüüd tähendab siin? Jälle mingi vihje kellelegi?

mõistatus 03. oktoober 2012, kl 20.30
Ilus lugu

to meri 05. oktoober 2012, kl 08.21
Ikka armastan sind

meri 05. oktoober 2012, kl 12.44
Mina armastan sind jätkuvalt

Mis muud 05. oktoober 2012, kl 13.37
Kui palju õnne armastajatele!

:) 05. oktoober 2012, kl 13.41
ja ma tunnen kaasa

Sama 05. oktoober 2012, kl 19.58
Õige armastus ongi, kui armastarakse ikka jätkuvalt teineteist. Armastuse tunne kellegi kalli vastu, mis ei kao ka vaikides, aga tunne jääb.

appi 06. oktoober 2012, kl 09.27
Miks peab vaikima, ikka öelda tuleb

Ei peagi 06. oktoober 2012, kl 10.25
Siin kirjutatud armastuse tundest, et on jätkuv ja ei pea siin edaspidi sellest leierdama-võib vaikida sellest siin edaspidi. Võiks, peaks teada andma sellest silmast silma reaalis ja reaalis mitte vaikima sellest tundest inimese vastu. Nii oli see mõeldud. Mis sellest tunde leierdamisest kirjutades siin kasu on, kui tegusi pole tegelikkuses. Jätkuvalt armastamine-armastus teineteise vastu kestab veel ja veel ja rohkem polegi sõnu vaja. Kuidas keegi tahab aru saada-see on iga inimese mõistmine olukorrast, et kuidas mõistab.

M.... 06. oktoober 2012, kl 12.17
ARmastus on imeline, kuid imelisemaks muutub ta veel siis, kui oma armsamale ja parimale sõbrale seda avaldada...kurb, kui see jääb saladuseks!

meri 06. oktoober 2012, kl 16.31
Armastan Sind mu kallis.
Miks peaksin sellest siis vaikima. Tegelikus ongi see mida ma hetkel tunnen.
Ka kõige parimates armastusfilmides ei saa armastajad olla 24_7 fyysiliselt koos.

M.... 06. oktoober 2012, kl 17.08
Mina armastan Sind ka!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!