Vaata, minul isiklikult ei oleks enamasti peaaegu kindlasti midagi ülalmainitud suhete vastu, kui tegemist on kahe täisealise ja adekvaatse inimesega, kes mõlemad vabatahtlikult suhet soovivad. Väga võimalik, et mõnes kollektiivis, millega olen olnud siiani seotud, on sarnaseid suhteid ka ette tulnud, kust mina tean ja ei peagi teadma, sest see on üldiselt kahe inimese omavaheline asi. Teiste eraelus sorkimine, klatš ja intriigitsemine on mulle vastumeelsed. See sõltub pea täielikult minust, et mul jaguks elu lõpuni kuhjaga huvitavaid ja tarvilikke mõtteid ning ettevõtmisi, millega oma vaimu ja elu sisustada, nii et mul ei tekigi soovi ega vajadust veeta aega teiste inimeste eraelus tuhnimisega.
Aga leidub inimesi, kellele sedalaadi suhted nii tõsiselt ette jääksid, et nad ei saaks sellest üle ega ümber ning teeksid asjaosaliste elu päris kibedaks. Küllap on mõnikord (olnud) ka põhjust niisuguseid suhteid taunida, kuna need on kellegi elu- ja töökorraldust objektiivselt häirima hakanud jne. Minu meelest tuleks iga juhtumit vaadelda võimalikult individuaalselt.