Saatmata kirjad
Igatsen Sind väga
Ohakale 26. oktoober 2013, kl 16.33 |
vastus 26. oktoober 2013, kl 19.39 |
kkk 27. oktoober 2013, kl 02.05 |
Ohakale 27. oktoober 2013, kl 14.11 |
eelmisele 27. oktoober 2013, kl 14.27 |
Sa ajad mind kellegagi segamini. Sinul on oma tee, minul oma. Meie põgusast meilingust sain ma üpris hea ülevaate Sinust kui inimesest. Tean nüüd, et mu sisetunne ei petnud mind juba alguses ja kõik oleks pidanud jääma just nii nagu siis kui läksin. Meil ei saa iial olema ühist tulevikku ja ma ei ole inimene kes viitsiks kilomeetrite kaupa meilivestlust arendada inimesega, kelle kohta tean juba ette, et see kuhugi viima ei hakka. See, et ma vahest siia kriban on hetkeemotsioon, millel ei ole sügavamat tähendust. Ma ei vaja ega ka taha enda ellu lähemal ajal inimest. Võibolla ei vaja ma teda üldse. Et endas selgusele jõuda, pean olema mõnda aega üksi ja kõigest eemal. Sina aga sahmerda edasi oma 1000-el erineval lainel, arvusta, kiru, kommenteeri kõiki ja kõike, sest just see annab sulle elus piisava naudingu. Otsi oma ideaali ja murra ohtralt südameid, sest sinu karma ei ole bich, kõikide teiste oma aga küll. Ela hästi, lilleke!
SAASTALE 27. oktoober 2013, kl 20.01 |
aaaaa 27. oktoober 2013, kl 20.09 |
No muidugi-Tundub 28. oktoober 2013, kl 16.38 |
muhahaa 28. oktoober 2013, kl 16.51 |
Viimasele 28. oktoober 2013, kl 17.52 |
To Ok 28. oktoober 2013, kl 18.20 |
ohakas 28. oktoober 2013, kl 18.44 |
Mina olen autor ja ei oota enam midagi. Kui ootaksin, võtaksin temaga otse ühendust, sest mul on olemas kõik tema kontaktid. Kuna aga otsest suhtlust enam ei soovi (peale väga valusaid sõnu), siis kirjutasin vanade aegade mälestuseks siia. Loodetavasti pole siinne keskkond kellegi isiklik pärusmaa ja keegi ei tunne ennast neist ridadest puudutatuna. Need tõesti ei olnud siit kellelegi mõeldud.
Autorile 28. oktoober 2013, kl 20.00 |
kle ohakas 28. oktoober 2013, kl 20.10 |
ohakas 28. oktoober 2013, kl 20.13 |
Kui kahetseks, küll siis vabandaks ja selgitaks. Ma ei usu, et tal üldse kunagi tundeid oleks olnud. Nüüdseks ei oma see kõik minu jaoks enam tähtsust. Liiga kaugele läks oma pimedas vihas ja kättemaksutuhinas. Vahetas tunded palju magusama kättemaksu vastu. Eks me kõik tee elus oma valikud, tema valikuks oli ausa suhtlemise asemel sakavalalt rünnata ja lõpuks labaselt solvata. Minu tunded said selle peale otsa. Ma nägin temas inimest, kes oli soituks erinev sellest, kellesse armusin. Seda inimest ei ole lihtsalt olemas, ma armusin illusiooni. Tema käitumine on tema õigus ja ma ei hakka seda rohkem arvustama. Minu valik on minu õigus ja seda ilma tema haiglasliku kättemaksuta. Kättemaks sünnitav ainult põlgust ja haletsust. Kas seda tahetaksegi? Ma ei saa tunda ilusaid tundeid vääritu inimese vastu, sestap on kogu lugu minu jaoks lõppenud. Loodan vaid, et ka tema suudab ennast peagi leida ja eelkõige leida üles oma eneseväärikus ning lõpetada enese alandamine lapsikute kättemaksuaktsioonidega.
Ohakale 28. oktoober 2013, kl 20.20 |
ohakas 28. oktoober 2013, kl 20.22 |
kle ohakas 28. oktoober 2013, kl 20.34 |
ohakas 28. oktoober 2013, kl 20.40 |
sa ohakas 28. oktoober 2013, kl 21.10 |
to sa ohakas 28. oktoober 2013, kl 21.13 |
sa ohakas 28. oktoober 2013, kl 21.20 |
loe oma teemaalgatus läbi.
Möödunud on palju pikki päevi ja üksikuid öid, mil mõtted eranditult Sinu ümber keerlevad. Milline oleks me elu siis kui igapäevaselt teineteise kõrval oleme? Kas me oleksime siis õnnelikud ja kas meil oleks hingerahu, mida täna meil kummalgi ei ole? Ma tahaksin olla Su kõrval kui Sina sama tahaksid.
Anud ja palund siin, et sinuga ühendust võetakse ja siis väidad, et sa ei oota enam midagi. Nii ebastabiilne ja kahepalgeline annab ikka olla, vat see on tase :DD
Möödunud on palju pikki päevi ja üksikuid öid, mil mõtted eranditult Sinu ümber keerlevad. Milline oleks me elu siis kui igapäevaselt teineteise kõrval oleme? Kas me oleksime siis õnnelikud ja kas meil oleks hingerahu, mida täna meil kummalgi ei ole? Ma tahaksin olla Su kõrval kui Sina sama tahaksid.
Anud ja palund siin, et sinuga ühendust võetakse ja siis väidad, et sa ei oota enam midagi. Nii ebastabiilne ja kahepalgeline annab ikka olla, vat see on tase :DD
No muidugi 28. oktoober 2013, kl 21.22 |
On minulegi halvasti öeldud ilmaasjata, aga see inimene on ka vabandanud ja loomulikult ei kannataks tulevikus seda välja, kui halvasti ütlemised peaks korduma. Mida sa nii väga korda saatsid, et ta on kättemaksu himuline? Tõesti, kas ta oli ikka sinust huvitatud või oligi ainult sinu illusioon kõigest? Kui nii, siis on raske, aga kõik on mööduv.
ohakas 28. oktoober 2013, kl 21.24 |
No muidugi 28. oktoober 2013, kl 21.32 |
Lisa postitus