Siiski loeb välja siit, et kedagi vihkad, käki keeramised sinu poolt jne, aga kellele ja miks? Kes sind vihkab, kes sulle käkki keerab jne? Oma ettekujtustega võid kellegile ilmaasjata käkki keerata ekslikult ja see kellele keerad, keda vihkad, siis ehk see inimene ei vihka sind, ei keera mingit käkki sulle jne. Targutad siin, et keegi leidku ennast, aga võiksid ise end leida ja vähem endale kellegist midagi ette kujutada, sest mehi, naisi on palju, kellel on kellegist mõelda. Vähemalt minu poolt reaalis ühe mehe suunas- kui peaks kunagi uuesti teretama, siis ma ei vasta temale midagi kaua aega, sest on põhjust ja võib olla temagi kujutab midagi endale ette ekslikult. Mulle küll ei meeldiks, kui keegi mulle mingeid käkke kokku keerab ekslikult ja mina muudkui koristagu ja ise ei ole ma kättemaksu himuline jne. Kes teistele käkke keerab, siis koristagu oma käkid ise. Suhtlemises, kui tekivad probleemid, käkikeerajatega, kättemaksu himulistega, vihkajatega, siis parem relv on vaikimine ja neid inimesi mitte tunda rohkem. Ohakas-kõik, mis teed, teed endale! Leia end ja ära pikka viha pea, kui ei õnnestunud oma tahtmine saada! Inimestega tuleb rääkida reaalis, aga mitte oletusi teha virtuaalis ainult kellegist, sest tundud olema siin suur sõnavõtja, aga reaalis sinust rääkijat pole-arvamus! Kõigepealt jäta ise inimene rahule, keda ehk ekslikult illusioonis süüdistad, siis ehk on endal ka kergem elada. Milleks, kellega sa siin manipuleerid? Kas sul on tähelepanu puudus? Ega sellepärast elu seisma ei jää, kui elus, illusioonides ei läinud nii, nagu sina seda tahtsid. See ei ole kirjutatud sulle halva mõttega, aga mõtlemiseks! Sa oled nagu looduses ilm-tormine ja vahepeal päikseline.