Saatmata kirjad
Tõde või tegu
igavon 10. juuni 2017, kl 23.11 |
väsinud, kuid õnnelik 11. juuni 2017, kl 22.20 |
porgandipoiss 11. juuni 2017, kl 23.10 |
viimasele 12. juuni 2017, kl 08.58 |
porgandipoiss 12. juuni 2017, kl 17.12 |
Oi! Olen tõesti üllatunud ja aitäh heade soovide eest! Oli tõesti liigutav)).
Üllatuseks on ka juurviljariiv, mida nähes mulle pisarad silma tulid, ka kuhugi kadunud)! Nii et laulgi oli väga asjakohane.
Äkki on sulgi midagi, mis tavaliselt pisarad silmi toonud ja nüüd äkitsi on probleem kadunud nagu polekski olnud seda. Ehk tõesti üllatused jätkuvad:) Head soovid minugi poolt!
Must maantee päikses sulas...
Üllatuseks on ka juurviljariiv, mida nähes mulle pisarad silma tulid, ka kuhugi kadunud)! Nii et laulgi oli väga asjakohane.
Äkki on sulgi midagi, mis tavaliselt pisarad silmi toonud ja nüüd äkitsi on probleem kadunud nagu polekski olnud seda. Ehk tõesti üllatused jätkuvad:) Head soovid minugi poolt!
Must maantee päikses sulas...
viimasele 12. juuni 2017, kl 19.04 |
porgandipoiss 12. juuni 2017, kl 19.26 |
viimasele 13. juuni 2017, kl 12.45 |
porgandipoiss 13. juuni 2017, kl 20.49 |
viimasele 13. juuni 2017, kl 21.25 |
Aitäh! Need kaunid mõtted on alati igapäevased ja erilise inimesega igapäevaselt kaasas!
Ootamatu üllatus võib nii mõnegi vastaspoole põlved nõrgaks teha nagu aastaid tagasi tehti. Ilus oli, jääb alatiseks meelde!
Jään siis ootama Suve kaunimat päeva!
Ootamatu üllataja!
Romantilist õhtu jätku sulle armas poiss!
Ootamatu üllatus võib nii mõnegi vastaspoole põlved nõrgaks teha nagu aastaid tagasi tehti. Ilus oli, jääb alatiseks meelde!
Jään siis ootama Suve kaunimat päeva!
Ootamatu üllataja!
Romantilist õhtu jätku sulle armas poiss!
porgandipoiss 15. juuni 2017, kl 17.54 |
viimasele 15. juuni 2017, kl 19.03 |
porgandipoiss 15. juuni 2017, kl 21.22 |
Kas sa, kallis kaasvestleja, oled tõesti kohanud või vähemalt näinud kunagi riietatud porgandit. Ma ei usu, kui ütled jah.
Õnneks õhtu läheneb ja porgandipoiss saab ennast unele sättida. Muinasjutud on kuulatud ja unelaulgi esitajaga koos maha lauldud.
Head und viimasele, kui tal samad plaanid on! Kui ei, siis varsti mõttes kordan uuesti:))
Õnneks õhtu läheneb ja porgandipoiss saab ennast unele sättida. Muinasjutud on kuulatud ja unelaulgi esitajaga koos maha lauldud.
Head und viimasele, kui tal samad plaanid on! Kui ei, siis varsti mõttes kordan uuesti:))
viimasele 16. juuni 2017, kl 11.26 |
porgandipoiss 16. juuni 2017, kl 23.04 |
Kallis viimasele! Kui muside arv on otseses sõltuvuses säärte arvust pükstel, siis otsustasin, et lasen endale vähemalt viieteistkümne säärega püksid õmmelda. Küll siis oleks musutamist. Mõtlen ainult, et mismoodi need ühe korraga mulle kätte annad, et kas kasutad abilisi sel puhul?
Arvan, et unes on lahendus nähtaval, kus mujal?
Kas peaksin seelikuvoltide arvu järgi hakkama muside kestust seadma - volt ja minut ja ilma voltideta läheb libiseva graafiku moodi, mitte alusel, et muudkui jätkub?
Kauneid unenägusid!:)
Arvan, et unes on lahendus nähtaval, kus mujal?
Kas peaksin seelikuvoltide arvu järgi hakkama muside kestust seadma - volt ja minut ja ilma voltideta läheb libiseva graafiku moodi, mitte alusel, et muudkui jätkub?
Kauneid unenägusid!:)
viimasele 16. juuni 2017, kl 23.27 |
porgandipoiss 17. juuni 2017, kl 12.11 |
Kena päeva viimaselele!
Hommikul nägin ehmatusega, et minu uljas porgandilehtedest tukk on palavuse tõttu närtsima hakanud. Õnneks on selline 1L supitermos majas. Lasin selle külma vett täis ja olen nüüd vilus.Mere äärde ei usalda rannale minna liivale pikali. Taskurätt oleks paras külje alla, aga kust ma sellise saan, pealegi mõni võib hoolekusest rannas peale astuda, siis jäängi sinna liiva sisse vangiAga sina, viimasele, mine julgesti randa, päevita kuni ilma on, sest nädal veel ja meie suvi hakkab otsast kahanema.
Kena päeva jätku, kallis viimasele))))
Hommikul nägin ehmatusega, et minu uljas porgandilehtedest tukk on palavuse tõttu närtsima hakanud. Õnneks on selline 1L supitermos majas. Lasin selle külma vett täis ja olen nüüd vilus.Mere äärde ei usalda rannale minna liivale pikali. Taskurätt oleks paras külje alla, aga kust ma sellise saan, pealegi mõni võib hoolekusest rannas peale astuda, siis jäängi sinna liiva sisse vangiAga sina, viimasele, mine julgesti randa, päevita kuni ilma on, sest nädal veel ja meie suvi hakkab otsast kahanema.
Kena päeva jätku, kallis viimasele))))
viimasele 17. juuni 2017, kl 12.23 |
porgandipoiss 17. juuni 2017, kl 23.58 |
Keegi oli mind termosega külmkappi tõstnud. Alles nüüd pääsesin sealt välja. Igaks juhuks lipsasin minema peitu. Ma olen nii maha jahtunud, et mind ei saa vist kuumade kirglike suudlustegagi kuigivõrd soojaks. Leigeks ehk ainult . Aga mine tea. Tahaks, et eksperimenteerijaks oleks ikka viimasele.
Juba sellele mõeldes tuli kerge higi laubale. Ei tea, mis siis juhtub kui tõsiseks tegemiseks läheb?
Põnevusootus on kirjutatud mu silmadesse.
Juba sellele mõeldes tuli kerge higi laubale. Ei tea, mis siis juhtub kui tõsiseks tegemiseks läheb?
Põnevusootus on kirjutatud mu silmadesse.
viimasele 18. juuni 2017, kl 12.37 |
porgandipoiss 20. juuni 2017, kl 00.18 |
porgandipoiss 25. juuni 2017, kl 01.43 |
Halb aeg on selleks korraks möödas. Nii mõnigi mõte jäi pooleli ja on unustatud.
Paus oli vägagi ebasobival ajal, aga on asju, mida ei saa ise määrata.
Ajan aga jälle oma lehesalgu uljalt püsti ja jätkan.
Tere, viimasele)! Kuidas võit ja jaan sujusid? Pigistati ka pisut?Tantsupõrandal, ma mõtlen.
Paus oli vägagi ebasobival ajal, aga on asju, mida ei saa ise määrata.
Ajan aga jälle oma lehesalgu uljalt püsti ja jätkan.
Tere, viimasele)! Kuidas võit ja jaan sujusid? Pigistati ka pisut?Tantsupõrandal, ma mõtlen.
Tere ise kah! 25. juuni 2017, kl 11.03 |
Milline võit?
Jaaniaeg? Rahulikult, töiselt, koduselt - võõrastega ei tantsi. Lööma oli öösel ja magada ei saanud, auto klaas läks jne. Ullide maailm koos!
Vähe rahvast oli, koduaias ka hea olla ja grillida! Rahu ja vaikuse aeg, eriti ei tõmba ka.....
Teisi üritusi ka, kuhu minna!
Kus siis ise käisid?
Jaaniaeg? Rahulikult, töiselt, koduselt - võõrastega ei tantsi. Lööma oli öösel ja magada ei saanud, auto klaas läks jne. Ullide maailm koos!
Vähe rahvast oli, koduaias ka hea olla ja grillida! Rahu ja vaikuse aeg, eriti ei tõmba ka.....
Teisi üritusi ka, kuhu minna!
Kus siis ise käisid?
porgandipoiss 25. juuni 2017, kl 12.58 |
Reedel oli võidupüha ja ühtlasi jaanilaupäev, laupäeval jaanipäev. Ei viitsinud midagi sipelda ringi.Oleksin ehk läinudki, aga see kellega koos plaanisime, magas seeaeg, kuima helistasin ja siis magasin mina, kui tema helistas ja öösel kolme ajal olime juhtumisi samaaegselt ärkvel ja otsustasime mitte minna,
. Selline jaanipäev oli.
. Selline jaanipäev oli.
Tere ise kah! 25. juuni 2017, kl 18.44 |
Selline on tavaliselt meestel Jaanipäev aga kainelt mööda saata on tõesti uudis. Koduaias võib kah p....e paljaks võtta ja päikest võtta, ei keela keegi. Oma seltskond omas aias on veel vastuvõetav aga lääbakil pidulisi tõesti ei naudi!
1 valitu lubas välja teha sinna küll lähen, saab 3 päeva naerda. Ehk võtan sind kaasa, sinul pikk puhkus?!
Muidu läheb plaanipäraselt!
Kui soovid siis ütle?!
1 valitu lubas välja teha sinna küll lähen, saab 3 päeva naerda. Ehk võtan sind kaasa, sinul pikk puhkus?!
Muidu läheb plaanipäraselt!
Kui soovid siis ütle?!
porgandipoiss 25. juuni 2017, kl 23.58 |
Tere ise kah! 26. juuni 2017, kl 09.15 |
Lisa postitus