Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
kontoga kasutajad siin! :P
 
IFF24 09. jaanuar 2014, kl 23.09
normaalne, foorumil siiski on omad reeglid!:D

võiksite eriti lugeda just punkte

6.1.1

6.1.2

6.1.3

:)

.....................................................

4. eID konto loomine ja sulgemine, teiste kontode kasutamine ja sidumine

4.1. eID teenuse kasutamiseks peab isik registreerima omale eID konto.

4.2. eID teenuse kasutamiseks peab Kasutaja arvutis olema lubatud cookie (eesti keeles kasutatakse mõnikord nimetust „küpsised“) kasutamine, mis võimaldab aktiivse sessiooni meelespidamist ja abistab veebilehel navigeerimist. Kõik sessiooni cookied kustutakse peale sessiooni lõppemist Kasutaja arvutist.

4.3. eID Konto loomisega kinnitab Kasutaja, et ta on vähemalt 18-aastane eID kasutamiseks täielikult teo- ja otsusevõimeline füüsiline isik.

4.4. eID Konto loomiseks peab isik valima endale kasutajanime, ekraaninime ning salasõna (parooli). Soovi korral saab Kasutaja oma eID konto siduda enda Google'i, Facebook'i, Yahoo või Twitteri kontoga. Selliselt on Kasutajal võimalik edaspidi Teenuse Pakkuja veebikeskkondade ja veebiteenuste kasutamiseks sisse logidavastavate kasutajatunnustega.

4.5. Kasutaja on teadlik, et kasutajanime ja salasõna (parooli) sattumisel kolmandate isikute valdusesse vastutab Kasutaja nende isikute poolt Kasutajale võetud kohustuste täitmise eest.

4.6. Juhul kui Kasutaja soovib eID Konto sulgeda tuleb tal saata vastav sooviavaldus e-posti aadressile: eid@egrupp.ee.

4.7. Kasutustingimuste rikkumisel on EG-l õigus Kasutaja Konto sulgeda tähtajatult ilma Kasutajat sellest ette teavitamata. EG ei ole kohustatud Kasutajale põhjendama Konto sulgemist.

5. Kasutaja Profiil

5.1. Domeeniaadressil id.delfi.ee säilitatakse kõigi Kasutajate Profiile ning tegevusi ning need on avalikkusele nähtavad seni, kuni Kasutaja ei ole muutnud oma Profiili seadeid.

5.1.1. Profiilis kuvatakse Kasutaja poolt avalikkusele avalikuks muudetud andmed, s.h. vaikimisi on alati nähtav Kasutaja ekraaninimi ja avatar(foto). Kasutajal on alati võimalik muuta ja lisada täiendavaid andmeid.

5.1.2. Tegevuste ehk Minu sisu vaates kuvatakse Kasutaja poolt kõikides Veebikeskkondades avaldatud või üles laetud materjal, kusjuures kuni Kasutaja ei ole Profiili seadeid muutnud on eelnimetatu vaikimisi avalikkusele nähtav.

5.2.EG ei kanna vastutust Kasutaja Profiilis avalikkusele avaldatud andmete avalikustamisega seotud asjaolude eest, samuti sellest tulenevate võimalike kulude ja kahjude eest.

6. Nõuded Sisule

6.1. eID konto vahendusel ei ole lubatud avaldada ega esitada Teenuse pakkujale avaldamiseks Sisu, mis on:

6.1.1.kuritahtlik, eksitav, ähvardav, vägivalda või vaenu õhutav, rassilist, usulist, sotsiaalset, rahvuslikku või soolist diskrimineerimist propageeriv;

6.1.2. eetika normide ning hea tavaga vastuolus olev, sealhulgas solvav, au ja väärikust alandav;

6.1.3. autori-, omandi- või andmekaitse- või muid isikuõigusi rikkuv;

6.1.4. sisaldab reklaami;

6.1.5. sisaldab pornograafiat või muud ebasündsat sisu;

6.1.6. muul viisil vastuolus Eesti Vabariigi õigusaktidega.

6.2. EG jätab endale õiguse eemaldada eID konto vahendusel Kasutaja poolt avaldatud Sisu, mis on vastuolus Kasutustingimusega. EG ei ole kohustatud Kasutajale põhjendama Sisu eemaldamist.

6.3. Juhul kui Kasutaja avaldatud Sisu või Kasutaja poolt Teenuse pakkujale edastatud Sisu avaldamiseks puudus Kasutajal õigus või selle avaldamisel sai rikutud kolmandate isikute õigused, võib EG edastada Kasutaja Isikuandmed isikule, kelle õigusi avaldamine rikkus.

6.4. Kasutaja kannab isiklikku varalist vastutust EG-le kogu kahju (sh õigusabikulud), mis tekib EG-l seoses kolmandate isikute poolt nõuete esitamisega EG vastu ja/või selliste nõuete täitmisega EG poolt, tulenevalt Kasutaja poolt eID vahendusel avaldatud ja/või üleslaetud ja/või Teenuse pakkujale edastatud Sisust.

7. Lõppsätted

7.1. Kasutaja kohustub hoiduma mistahes viisil ja vahenditega eID toimimisse ja/või tehniliste lahendustesse sekkumisest. Igasugune tegevus, millega võib kaasneda eID süsteemi ülekoormamine ja/või toimimise häirimine, on keelatud.

7.2. EG-l on õigus eID kasutustingimusi ühepoolselt muuta, tagades selle vastavavuse Eesti Vabariigi õigusaktidele.

7.3. eID kasutamisest tekkinud vaidlused lahendatakse Harju Maakohtus lähtudes käesolevatest tingimustest ja Eesti Vabariigi õigusaktidest.
 
olavsu1 10. jaanuar 2014, kl 00.14
nõuded sisule kehtivad siis kui sa hakkad oma konto alt http://rahvahaal.delfi.ee/lisa/ rahva häälde artikleid kirjutama.
 
IFF24 10. jaanuar 2014, kl 01.05
Siin siis kõik täies hiilguses!

--> http://eid.egrupp.ee/terms.html

Ajad mul kuulid kokku siin ööhakul! :D

Sa pead silmas seda 6.1. "Teenuse pakkujale avaldamiseks Sisu"

Mina sain aru, et Delfi kasutab kontosüsteemi eID, DELFI ID siis, et see on teenus mis nad meile pakuvad??

Need punkt 2.1 ; 1.1. ja 4.1.

Aga siiski, 6.1.

6.1. eID konto vahendusel ei ole lubatud avaldada ega esitada Teenuse pakkujale avaldamiseks Sisu, mis on:

-_- Tundub, et teil on õigus! Ma homme loen selge peaga kõik ilusti ja süvenedes läbi! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!