Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
sooviksin sulle
 
eks 07. veebruar 2014, kl 13.45
siiski kõike head. Mis sest, et ajasid jälle oma ilmumisega kõik upakile ja segaseks. Ma ei saa aru, milleks seda kõike vaja sulle on? Elad oma elu, mina oma. Nii juba aastaid. Saime hakkama, eks. Vastasin, et mul läheb hästi. Tuleb välja, et valetasin jälle. Järgmise sammuna panen endale psühholoogile aja kinni. Aitab naljast. Ma ei usu, et sind tegelikult huvitab, kuidas mul läheb. Mille pagana pärast ma sind ei unusta? Mõtlesin enne sinu kontaktivõtmist pingsalt sulle. Ja kui kirjutasid- see ärritas mind väga. Varem..hakkasin vaikselt meenutamisest loobuma. Mingi jamade- jama. Ühesõnaga, ma ei saa mitte millestki aru. Teed seda meelega või?
 
õde 07. veebruar 2014, kl 14.05
Jah, ta teeb seda meelega. Unusta see manipulaator, muidu jäädki teda taga nutma. Kui järgmine kord kirjutab, ära vasta. Kontaktidele blokk peale. Finito! Sinu vaimne tervis on tähtsam, kui mingi psühhopaadi mängukanniks olemine.
 
A 07. veebruar 2014, kl 14.07
Kui Sina ise ei räägi siis ei tea jah?Teine mõte on Sinul õige otsus!
 
eks 07. veebruar 2014, kl 14.08
tundub, mu väike õde, et sul on õigus. Kõhklesin enne, kas vastan talle üldse. Uudishimu sai võitu mu kangusest. Kahju siis.
 
hahaaaa 07. veebruar 2014, kl 14.35
no kui juba vastasid, siis oled ikka ise süüdi küll. nüüd siis kannata. lahti saab ikkagi ainult siis, kui sulged ta igati oma elust. aga tema loomulikult soovib ikka kinnitust, et oled temast endiselt sisse võetud. mitte et ta sind tagasi tahaks, kaugel sellest, lihtsalt ennast upitav on teada, et keegi nutab su järele. kontrollida tasub ka ikka vahel. ja nii ta jääbki kontrollima, palju õnne, et ise endale haiget lased teha, lausa lunid ju seda. on ikka rumalaid naisi :(
 
eks 07. veebruar 2014, kl 14.57
tean. Eks ma ikka tean. Kes see tegi- ise tegi.Sain ta uusima pere "perepildi". Seda rohkem parem ei kommenteeri, muidu hakkan öelutsema ka veel.
See ongi veider, ma tunnen, et inimesena ta mulle isegi EI meeldi enam mitte. Milles siis asi.
 
34o8 07. veebruar 2014, kl 15.20
Ju ta hakkas tundma, et hakkad teda unustama ja siis kirjutaski, et kontrollida, et sa ikka tema võimu all oled.

Vaimselt haiged mehed on sellised.
 
eks 07. veebruar 2014, kl 16.21
siis pole muud kui Delete. Talle. Kõigele.
 
õde 07. veebruar 2014, kl 17.03
34o8 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ju ta hakkas tundma, et hakkad teda unustama ja si
> is kirjutaski, et kontrollida, et sa ikka tema või
> mu all oled.
>
> Vaimselt haiged mehed on selli
> sed.


Tõsi. Olen ka ise sellise inimesega kokku puutunud. Aga kuna tegemist vaimselt häiritud mehega, siis vabanemine pole nii lihtne. Õigemini, seda tuleb targalt teha. Muuta ennast igavaks ja nähtamatuks. Eemalduda tasapisi. Teemaalgatajal pole muidugi see probleem (vähemalt hetkel veel mitte). Tema alles igatseb ja kujutab ette, et on kaotanud midagi erilist. Kui too igatsusobjekt oleks väärtuslik, kas ta siis paneks teist inimest, kes temasse kiindunud on, niimoodi kannatama? Ei, sellise käitumise taga on haiged manipulatsioonid.
 
eks 07. veebruar 2014, kl 17.34
Tegin ära. Üks sõrmeliigutus vaid, Ma ei ole üle 4-ja aasta temaga kontakti otsinud. Vaatan, et temal on see tavaks saanud ..üle aasta. Olin temast ...peaaegu üle saanud. Ehkki vahetevahel vilksatas veel meelde. Ma ei usu, et ma teda enam igatsen. Võimalik, et valetan iseendale. Kunagi oli ta minu jaoks tõepoolest väga eriline. Lihtsalt, sain tunda, mida tähendab hingevalu kolmandas astmes. Ja kes seda tahab?
 
õde 07. veebruar 2014, kl 17.54
Soovitan lugeda, lööb pildi selgemaks selles osas, mis sinuga toimub ja miks sa ikka veel peale 4 aastat kurvastamist temast lahti ei saa:

http://psychopathyawareness.wordpress.com
 
eks 10. veebruar 2014, kl 10.26
Aitähh, lugesin. Ja siis lugesin ja veelkord lugesin. Igalt poolt selle teema kohta. Uskumatu, aga jah- tõepoolest on selliseid inimesi olemas. Kas ka tema? Pean vist uskuma. Sümptomid on samad. "Äratundmisrõõmu" kui palju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!