Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
T2nap2eva h2stikasvatatud h2rrasmehed.
 
!!! 21. juuli 2016, kl 13.34
Sa teed nalja! Ma ei usu, et ükski naine, kes on tundnud, et teda kasutati ära, laseb endaga veel kord nii teha. Ma ju räägin, et juba esimesel kohtumisel tuleb küsida kas lihtsalt nikku või suhet. Ja kui vastus on lihtsalt nikku, siis tõusta ja tagasi vaatamata minema kõndida.
Kui õelust jätkub, võib neid niisama mehi rahakotina ka kasutada.
 
tõsine 21. juuli 2016, kl 14.10
Ei tee nalja. Ma ei loe kuskilt välja, et see naine soovib veel selle mehega suhelda. Halb oli see, et enne ei räägitud selgeks.

Veidi humoorikam on ilmselt see, et mõned naised soovivad ka ainult seksi. Iga mees selleks ei sobi. Eriti need, kellega tunded tekivad ja kellel naine olemas.
 
!!! 21. juuli 2016, kl 14.23
"Sa teed nalja" oli Karlile suunatud. Selle ämbrist ämbrisse kolistamise kohta.
Karl Kindermacher 21. juuli 2016, kl 17.18
Ma ei tee nalja: inimestele on omased teatud käitumismustrid ja neid korratakse. Õpilane, keda koolis kiusati, satub ka pärast kooli vahetamist suure tõenäosusega kiusamisobjektiks. Naine, kes valib omale kaaslaste mingite tunnuste alusel (ei pea silmas ainult välimust), valib tõenäoliselt järgmisel korral samasuguse. Pole absoluut, aga päris sageli läheb nii.
Kui sa, !!!, nüüd püüaks aru saada, mida ma viiel erineval moel olen püüdnud öelda, siis haavumise asemel võiks püüda mõista ja siis jõuda välja sinna, mida ise teisiti teha. Sees sinu pakutud: "Lähme kohe voodi või hakkame enne käima?" ei pruugi just väga töökõlbulik olla. (Ok-ok, meelega väänasin su sõnu, aga mõte ju väga ei muutu. Eks?)

Poke, kui suhe lõppes järsult ja tagajärjeks on haavumine + tige postitus + kahetsus, et valesüüdistusega kohtusse ei kaevanud ... No siis vist ei läinud nii, nagu teemaalagataja lootis. Selgitan: läks valesti. Kuis sa muidugi mõistad, mida ma öelda tahan.
 
!!! 21. juuli 2016, kl 18.03
:) Karl, mis sa arvad, kuidas läheb õpilasel kes on liider ja vahetab kooli? Mina arvan, et järgmises koolis liidrikoht on vähetõenäoline.
Viiel erineval moel lugedes ka ei mõista mida üritad öelda. Aga väga ei üllatuks kui üritame teineteisele üht ja sedasama selgeks teha. Mina läbi naise silmade ja sina meeste poole pealt.
Valesti läks neil see, et tutvudes jäeti rääkimata mis on tutvumise eesmärk. Usun, et Karl ei ole kunagi otsinud meest püsisuhteks? Hästi üldiselt jagades on kahte sorti mehi. Ühed kes otsivad püsisuhet ja seda juba esimeses kirjas ütlevad ja teised kes on ainult seksijahil. Minu soovitus teemaalgatajale, et edaspidi tutvuda lähemalt ainult nendega, kes otsivad püsisuhet ja seda kohe ka ütlevad. Sest need mehed nii naljalt minema juba ei jaluta.
 
Saturnine 21. juuli 2016, kl 18.38
Kulla Karl, ma ei tea mil viisil või mil moel seda veel ütlema peaks: see "õpetlik" lugu jätab täitsa külmaks. Nagu neid poleks siin juba kevadest saadik vorbitud. Inimesed ei käitu etteaimatavalt nagu kinnisideedega kodanikud eeldavad. Samuti pole välimusel mingit rolli eeldatavale käitumisele. Küll aga on huvitav jälgida inimesi, kes arvavad, et neil nö vastas on täielik lollpea. Mõnikord tasub astuda mõne teise mätta otsa ja hinnata olukorda sealt.
Karl Kindermacher 21. juuli 2016, kl 19.10
Liider, kes vahetab kooli, peab liidrikoha välja võitlema. See pole päriselt sama situatsioon.
 
Lui 05. august 2016, kl 08.18
Enamusi naisi piinab mingi kummaline aje olla koguaeg suhtes. Iga tutvus või juhukepp on juba eluarmastuseks ette mõeldud. Muidugi räägib mees naisele kuust ja tähtedest kui ta teda keppida tahab. See on naise enda viga kui ta kõike usub. On naisi kes kõlbavad fuckbuddyks, on üheöö suhte naised, naisi kellele sa maksad et põske võtab ja naisi kellega tahab mees tõepoolest elus koos edasi minna. Viimase puudumisel kasutataksegi niikaua eelpool nimetatud naisi kuniks see õige tunne kellegagi tuleb.
 
laulu kah 05. august 2016, kl 22.14
https://www.youtube.com/watch?v=iY49stQkWIw
 
luile 05. august 2016, kl 22.17
enamus naisi ei soovi ka ups lapsi. arvatavasti ei soovi sinagi olla see ups laps. järelikult ei ole seal midagi kummalist. ja ei tasu ka kibestunud ega vingus olla kui korvi antakse, mille tagajärjel kiputakse alatihti naisi materdama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!