Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Ma jätsin sind täna maha.
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 22.32
Ma jätan sind praegu maha. Istun, kuulan ühte konktreetset lugu, loomulikul joon, ilma ei tule välja ja jätan. Protsess läks liikvele ja hommikuks on see tehtud. Sa ei tea seda veel. Sa ei usu, et ma selleks võimeline oleks, kuid oled teinud kõik, et see juhtuks. Sa olid kallis. Toogu tulevik sulle ilusa elu...
 
Kahju 16. veebruar 2017, kl 22.47
Väga kahju, jään sind alati igatsema ja armastama.
 
jätan 16. veebruar 2017, kl 22.47
noh, sa pole ainus, tegelen sellega hetkel ka ise, ainult, et mul pole hommikuni aega, sest homme on minul tööpäev, aga ma olen juba korraliku koguse joodavat lahendanud, loodetavasti vajun varsti ära. aga hetkel jõuan tõsta veel armsama terviseks klaasi või kaks ning enne ärakukkumist tean, et saadan ta tõega põrgu. ma ei taha enam elus kedagi armastada.
toogu tulevik sulle, teemaalgataja, ilusa elu, tundub, et sa võid olla seda väärt.
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 22.50
Jah, sõbrad kaaskannatajad. Ta jääb ka ilma oma ainsast parimast sõbrast. Ka mina jään. Aga muudmoodi ei saa enam. See on valus.... kuradima valus...
 
jätan 16. veebruar 2017, kl 22.57
kui ta teeb valu, siis pole ta õige, sest õigega ei ole valus!!!
kõik
punkt
ja ei mingit kannatamist enam, nojah, homsest, täna ei õnnestu enam, aga palju pole ka jäänud. ja homme ON minu ülejäänud elu esimene päev.
nüüd on tõesti kõik.
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 23.02
Ma olin truu nagu kutsikas.
 
kaaskannataja 16. veebruar 2017, kl 23.05
Mis lugu see on?
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 23.10
Perry Black "If you dont love me", see youtubes olev variant, millel kuu ja lyrics, sest sõnadel on antud juhul eriline tähendus. Refäänil siis. Otse kümnesse....
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 23.10
Perry Blake
 
kaaskannataja 16. veebruar 2017, kl 23.18
mida sa jood? joome koos:)
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 23.22
Ma siinkohal muidugi mainiks, et ma pole joodik, et valesti ei mõistetaks, aga noh... õlu, et kestaks kaua. Täna ei ole mul enam kuhugi kiiret. Täna me jätame kalleid inimesi maha. Võtame!
 
Jätsin 16. veebruar 2017, kl 23.24
...ja homne ei ole põhjuseks, et ennast täna tagasi hoida.
 
kaaskannataja 16. veebruar 2017, kl 23.24
miks just täna?
 
xxxx 16. veebruar 2017, kl 23.25
Kust sa tead, et ta sind enam ei armasta? Võibolla oled teda valesti mõistnud..
 
Zz 16. veebruar 2017, kl 23.31
homme saadakse kaineks, vaadatakse siia ja imestatakse, mida kõike auru all olles kokku ei kirjutata.
 
Kahju 16. veebruar 2017, kl 23.51
Lähen magama. Loodan, et homme kohtume ja sa mõtled ümber...
 
heasoovija 16. veebruar 2017, kl 23.57
Lahendage oma probleemid ja saage õnnelikuks. sõpru ei jäeta.
 
Jätsin 17. veebruar 2017, kl 00.42
Viga. Kirglik viga, armas viga, kallis viga, unustamatu viga, valus viga aga...siiski viga. Kahjuks või õnneks pole selliseid vigu võimalik vältida. Või kui on, siis tegelikult ju ei tahaks.
 
joodik 17. veebruar 2017, kl 09.27
Tore, et maha jätsid. jalaga p erse ja kao silmist rsk.
 
Võimalik mahajäetu 17. veebruar 2017, kl 09.29
Jaa, siit loeb välja, et ei ole ma kunagi Sulle kallis olnud - oled valetanud ja petnud koguaeg. Sellepärast kellelgi tõelisel süda valutas ja ta kandis Sind südames, idealiseerides Sind. Aga sina elasid oma elu... Mina ei suuda Sind maha jätta sõrmenipsust, ei suuda... ainult armastus kaob edaspidi mu elust. Ja las ta kaob. Saab vallandada paisu tagant seda, mida kinni hoiti millekski eriliseks, mida ei tulnud. Tead, mind ei huvitagi, mis tuttmütse või mampsleid Sa oma autos vedasid. Nii tihedalt, et mullegi silma alla sattusid...Tõde on: Sul polegi mida või keda maha jätta...see on Sinu tavapärane viis ringi tõmmata...Palju õnne minu poolt!
 
Assi 17. veebruar 2017, kl 09.33
Kuula "Viimane tramm".
 
mõtlik 17. veebruar 2017, kl 09.38
Väljas langeb lund. Alguses sadas tihedamalt, nüüd hõredamalt ja aeglasemalt. Maa kattub valge vaibaga, kõik must ja tume ning häiriv saab kaetud. Nii hea oleks kui inimesed suudaksid samuti kõik halva ja negatiivse nii lihtsalt ja kiiresti kaotada.
 
Võimalik mahajäetu 17. veebruar 2017, kl 09.42
Jaa, 5 min järelt tuleb juba uus...mitte küll suur armastus, vaid lõbustus! Ja las ta tulla.
 
krista 17. veebruar 2017, kl 10.06
Anaalseks oli enne meid — ja on ka kindlasti pärast meid. Igasuguse sotsiaalse staatusega mehed ja naised naudivad anaalseksi kui traditsioonilise vahekorra alternatiivi. See ei sobi kõigile — aga võibolla sobib see teile, kui te tahate katsetada midagi uut.
Anaalseks on nauditav pärakus leiduva rikkaliku närvilõpmete põimiku tõttu.Esimesel katsel tuntakse tavaliselt valu, aga see kaob, kui õpitakse lõõgastuma — ning valu teeb teed naudingule. Meeste puhul stimuleerib anaalseks eesnääret.

Paljude jaoks on anaalseks siiamaani tabu ning suur osa ühiskonnast taunib seda ikka. Statistika näitab aga, et ligi 35 protsenti heteroseksuaalsetest ja 50 protsenti homoseksuaalsetest paaridest harrastab anaalseksi — vähemalt aeg-ajalt.

Alustagem sõrmest

Et end anaalseksiks ette valmistada, tuleb kõigepealt õppida lõõgastuma.Selleks sobib kuum vann, erootiline massaaž või isegi korralik trenn. Pidage meeles, et pärakut ümbritsevad lihased ei lase midagi valutult sisse, kui te ei ole lõõgastunud.

Ärge alustage nii suure eseme nagu kuntspeenise või ehtsa peenisega. Alustada võiks kas partneri sõrmest või mõnest väiksemast seksimänguasjast, näiteks niinimetatudarmukorgist. Paljud paarid peavad seda erutavaks lisandiks oma magamistoas. Kui juba partneri näpp tekitab teis ebamugavust, siis alustage just sellest. Põhimõte on see, et tuleb alustada väikesest ja liikuda edasi suurema poole.

Siseneja peaks kasutama niisutajat või tõmbama sõrmele peale niisutajaga kondoomi. Erutage sõrmega päraku pinda, katsetada võiks väikeste ringikujuliste liigutustega. Partnerile tuleb pidevalt tähelepanu pöörata, et näha, kas ta tunneb end mugavalt või mitte.

Siis üritage torgata sõrm aeglaselt pärakusse. Ärge kasutage jõudu — lõpetage kohe, kui partner kurdab, et tal on ebamugav. Kui pärakusse on raske siseneda, siis vajate te arvatavasti rohkem määrdeainet. Esimesel korral võib teine tunda kerget valu.

Proovige, mis meeldib

Anaalseks ei ole kõigi jaoks. Kui te tunnete end ebamugavalt, siis katkestagetegevus ja üritage hiljem uuesti. Suhtuge sellesse kui treeningusse. Ka sõrm suudab pakkuda tugevat stimulatsiooni, kui see pärakusse torgata.

Kui te olete üritanud sõrmega mitmel korral pärakusse tungida, siis võiteüritada millegi suuremaga. Kõigepealt tuleb teil otsustada, millist tüüpianaalne stimulatsioon teile meeldib. Kas teile meeldib sõrme liigutamine,armukorgi tekitatud täituvustunne või sisse-välja liigutus?

Eelistuste kohaselt võite siis jätkata kas partneri peenise või anaalmänguasjaga. Need,kellele meeldib sissetorkamine rohkem kui liikumine või vibratsioon, võiksidkasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud pärakukorki. See istub kindlalt sees ning seda ei kasutata tavaliselt edasi-tagasi-liigutamiseks.

Niisutaja, kondoom ja terve mõistus

Anaalseks võib olla täiesti turvaline, kui te rakendate vajalikke ettevaatusabinõusid. Te peate meeles pidama, et pärakul puudub loomulik niisutus ja suud ning tuppe iseloomustav elastsus. Just seepärast peab anaalseks olema iseäranis ettevaatlik.

On kolm asja, mida tuleks anaalse sissetungimise korral alati rakendada: niisutavat vahendit, kondoomi ja tervet mõistust.

Niisutavat vahendit on vaja kasutada suures koguses, sest pärak võib olla kaunis kuiv ja kergesti rebeneda. Ka on pärak kitsas, mistõttu sissetungimine peab kulgema sujuvalt.

Kondoomid on alati hädavajalikud. Kuidas te pärakut ka ei peseks, kõiki baktereid te ikkagi ära ei saa. Anaalseks ei levita mitte ainult suguhaigusi paremini kui mis tahes eine seksivorm, see võib põhjustada ka kuseteede põletikku ja muid bakteriaalseidnakkusi. Kumm pakub kaitset ja teeb pinna ka libedamaks.

Ja ärge unustage tervet mõistust. Päraku seinad on õhukesed ja õrnad ning kõvad esemed võivad seda rebestada. Eemaldage sõrmused ning lõigake küüned ära, kui te kavatsete kellegi päraku kallale minna. Ja austage oma keha. Ärge sundige seda äärmustesse, minge vaid nii kaugele, kui teile tõesti meeldib.

Asendid

Anaalseksi asendid sõltuvad suuresti sellest, millises etapis te selle kogemuse katsetamisega olete. Sisenemine tagantpoolt ehk koeraasend on see, mida enamik inimesi anaalseksiga seostab. Samas võimaldab see asend peenisel kõige sügavamale tungida, mistõttu algaja jaoks ei pruugi see olla kõige parem valik.

Hea asend alustamiseks on “lusikas”, kui üks partner lebab külili teise taga. See ei võimalda liiga kiiret sissetungimist ja laseb suguakti kontrollida. See viib teid partnerile lähemale, võimaldades teil kontrollida tema reaktsiooni.

Teine anaalseksiks sobiv asend on misjonäriasendi variatsioon. Ükspartneritest lebab selili ja teine kõrgub tema kohal ning tõstab üles ta jalad,paljastades päraku. See on väga intiimne asend, sest partnerid onteineteise poole näoga. Pealpoolne partner võib teist käega stimuleerida, kajätab see asend võimaluse kallistada.

Sisenemine tagantpoolt võimaldab peenisel kõige sügavamale sisse tungida,samas ei võimalda ta aga eelmiste asenditega võrreldavat intiimsust ja sobib kogenenumatele partneritele.

Asendeid ja tehnikaid on palju. Paljud inimesed avastavad uusi erutavaidasendeid eksperimenteerimise käigus ning teevad kindlaks neile kõigeparemini sobivama. Hea suhtlemine on õnnestumise võti; käsiraamatust võivideost on samuti kasu.
 
teemaalgataja 17. veebruar 2017, kl 12.04
Võimalik mahajäetu
17. veebruar 2017, kl 09.29

Mööda lasid. Mine otsi oma mamslivedaja üles, mina see pole.
 
ohh - jummel 17. veebruar 2017, kl 12.06
Meeste käitumine on labane ja rõve, et ennem elagi üksinda!
Edu sulle autor beibede vedamises. Ainult matz käitub niimoodi!
 
pole naljakas 17. veebruar 2017, kl 12.20
õhtuks on siin terve kari naisi, kes kõik tunnevad autoris ära oma matzi ja siis läheb lahti. nutt, sõim, needmised ja kõige lõpuks nuhid, kes selle matzi ip järgi välja otsivad, et avalikult häbiposti lüüa. tegelikkuses pole teema autor võibolla mitte ühegi naisega siit seotud olnud, aga laviin on käima lükatud. siit moraal: jooge ja haletsega üksi, mitte avalikus foorumis.
 
No comez 17. veebruar 2017, kl 12.35
Sellist meest pole Eestimaal olemas, kelle pärast peaks 1 korralik naine jooma hakkama. Mehed on nii nõrgad, et kui sünnitama veel peaks siis surevad vist ära laua peale. Vähemalt mõni küll.....
Kuidas sa ennast kõrvalt ei näe? Sellest ei saa vist kunagi aru? Kuidas ei saa inimene ennast muuta ja asju emakeeles selgeks rääkida???
 
Jätsin 17. veebruar 2017, kl 12.58
Loeme teema lõppenuks. Ma sõidan nüüd maale ja toon lapse ära. Kirjutage nüüd mujal.
 
lõpetatud 17. veebruar 2017, kl 15.14
Ole sa südamest terve ja kasvagu kaktus perse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!