Kaaluklubi
Mis võtab SÖÖGIISU ära?
K. 14. märts 2009, kl 12.10 |
n 14. märts 2009, kl 13.28 |
Söögiisu väheneb tunduvalt, kui suudad nii kaua normaalselt süüa, kuni Su (ilmselt) välja veninud magu kokku tõmbub.
Just sel põhjusel ongi peale jõuluid ja sünnipäevi hirmus isu, kuigi keha on eriti jõudsalt toitunud ja peaks rahulik olema. Magu nõuab. Samal põhjusel tehakse liigpaksudele ka maooppe.
Just sel põhjusel ongi peale jõuluid ja sünnipäevi hirmus isu, kuigi keha on eriti jõudsalt toitunud ja peaks rahulik olema. Magu nõuab. Samal põhjusel tehakse liigpaksudele ka maooppe.
dr. 14. märts 2009, kl 18.15 |
Minul kadus söögiisu täiesti ära kui hakkasin antidepressante võtma - kohe peale esimesi tablette. Lausa vägisi ajasin süüa sisse, sest sööma ju peab. Kaal langes kolinal, aga seda oligi vaja. Ilmselt sinna aju ossa kus isukeskus asub need rohud just mõjusidki. Võtsin Zolofti ja ainult pool tabletti päevas - mulle sobiv annus. Kui sul deprekat aga pole siis vist ei saa seda moodust soovitada.
Tuulika 14. märts 2009, kl 20.30 |
isver 15. märts 2009, kl 07.09 |
armunud 15. märts 2009, kl 13.42 |
h 15. märts 2009, kl 18.15 |
jaaa 15. märts 2009, kl 20.19 |
gea 15. märts 2009, kl 23.02 |
Söö madala glükeemilise indeksiga toite, sest nendest energia vabaneb pikema aja jooksul ehk kõht püsib peale sööki kauem täis ning ei teki seda näksimise isu. Ma ise olen sedasi toitudes ja seejuures mitte nälgides 2,5 kuuga alla saanud juba ligi 6kg. Õhtud mul kõige hullemad, aga siis tavaliselt joon ühe spetsiaalse kokteili ära ning pean siis hommikuni vastu.
muks 17. märts 2009, kl 13.28 |
to muks 18. märts 2009, kl 19.54 |
PI 19. märts 2009, kl 10.08 |
krissu 19. märts 2009, kl 10.26 |
kata 19. märts 2009, kl 12.27 |
May 19. märts 2009, kl 17.13 |
Mina ostsin apteegist mingit organismipuhastavat vedelikku, mis pidi kevadel kasulik juua olema. Sellega kaasa sain hunniku väikseid roosasid pakikesi pulbriga, mida tuleb vees lahustada ja siis ära juua. Et kaloreid ei anna, aga teevad kõhu täis. Pidavat mingi želeeaine ja kiudained olema sees kirjade järgi. Point nüüd selles, et kuna see oli suht jubeda miatsega, siis ma ei suutnud neid üldse juua. Seega, kui mõni soovib, siis ca 7-8 pakikest võin ära anda teile katsetamiseks, et kas teebki kõhu täis või ei.
nii on 08. aprill 2009, kl 18.16 |
Mul on sõbranna kellel oli kaaluga suhteliselt suured probleemid,korralik tüdruk ,ei saanud kuidagi toidust loobuda kuna amet selline.Ja nädal aega järjest tarvitas amfetamiini ja võttis alla ikka väga palju ja nüüd on omadega väga rahul ,sale ka.Noh pole just parim soovitus,aga tema on ammu juba unustanud amfi ja ta tarvitas seda ,kui kaalulangetajat mitte ,kui mõnuainet.
ka amf 08. aprill 2009, kl 18.53 |
Sohvi 08. aprill 2009, kl 20.42 |
veel 11. aprill 2009, kl 10.50 |
kofeiin (kohvis, tees jm sama toimeainena) vähendab söögiisu.
Punktimassažis teatud punkti mõjutamine õlavarrel, väljaspool küljes, täpselt kahe liigese keskel
Aga pidi saam sundida magu kokkutõmbama ennast ka nii, et süüa 100ml kaupa ainult (vist siis ka juua?) ja sagedamini päeva jooksul. Mul toimib viimane ainult juhul kui väikestes kogustes madala GI ga toitusid süüa.
närida vintskeid toiduaineid, et saaks närimisvajadus ka rahuldatud (näts on liiga pehme ja kipub ainult magu ärritama.)
Punktimassažis teatud punkti mõjutamine õlavarrel, väljaspool küljes, täpselt kahe liigese keskel
Aga pidi saam sundida magu kokkutõmbama ennast ka nii, et süüa 100ml kaupa ainult (vist siis ka juua?) ja sagedamini päeva jooksul. Mul toimib viimane ainult juhul kui väikestes kogustes madala GI ga toitusid süüa.
närida vintskeid toiduaineid, et saaks närimisvajadus ka rahuldatud (näts on liiga pehme ja kipub ainult magu ärritama.)
äh 11. aprill 2009, kl 12.52 |
to äh 11. aprill 2009, kl 14.53 |
Kui inimene ikka liiga palju, st suurtes kogustes ja kaloririkkalt sööb siis tuleb ka toitu piirata, muuta ning rohkem valida.
Kui ma ütlen, et olen raske astmaga ja praktiliselt igasugune liigutamine tekitab hapnikuvaeguse siis ei ole lihtsalt sport lahendus. Isegi paljalt õunte peal ma ainult võtan juurde, järele proovitud.
Kui ma ütlen, et olen raske astmaga ja praktiliselt igasugune liigutamine tekitab hapnikuvaeguse siis ei ole lihtsalt sport lahendus. Isegi paljalt õunte peal ma ainult võtan juurde, järele proovitud.
Lisa postitus