Soovitan siiralt ja südamest - ärge lollitage ennast ja oma organismi erinevate dieeditoodetega. Neid ei saa ju ometi elu lõpuni süüa! Ja uskuge - kui nende võtmise järgi jätate, tuleb kõik kolinal tagasi.
Ei ole ju ometi keeruline muuta oma söömisharjumusi. See ei tähenda, et peab kohe jäneseks hakkama. Piisab täiesti, kui hakata pihta vaikselt, üks-kaks muudatust nädala-paari jooksul. Lõpuks kujuneb sellest harjumus ning mõne aja pärast juba vajadus tervislikult toituda. Ja kogu probleem lahendatud! Ei mingit peavalu ja igapäevast mõtlemist, et kas ma nüüd võtan täna juurde või alla. Milleks endale kunstlikult stressi tekitada?
Teiseks - liigutage ennast! Tehke endale teene ja minge trenni või kasvõi jalutama! Ütlus, et ma ei saa selle või teise pärast trenni teha (ei ole raha, aega jmt) on jama! Kui vaid tahta, siis leidub.
Kuidas ma seda kõike nii enesekindlalt siin väidan - lapsena olin paks, täiskasvanuna olin kunagi 75 kilo, nüüd juba aastaid 56 kilo. Stabiilselt ja üsna muretult. Ning elan rahulikult üle ka suuremad toiduga patustamised, sest organism töötab nüüd ise.
Proovisin aastate jooksul ära kümned erinevad tabletid, kapslid, Herbalife'id ja GNLD-d ja kaalujälgijad - ei midagi püsivat.
Kõige paremini töötab loomulik meetod. Keha pole nii loll, et laseks ennast pikalt petta.