sa unustad ära, et kontide kaalu vahe saab jah max 0.5 kg olla aga äkki sa ikka oled tähele pannud, et mõnel on õlad laiemad, rinnakorv suurem, jalanumber suurem? nüüd kujuta seda pilti ette ja proovi aru saada et suuremale rinnakorvile kinnituvad ka suuremad ja raskemad lihased, jne jne. ei saa aru? siis on küll oma viga. mul on 168 cm pikkuse juures jalanr 36, rinnakorvi ümbermõõt 70cm, rinnaümbermõõt 92cm, keskkoht 58cm, puus 90 cm, mu jalad on pikad ja saledad, ranne on sõbranna omast poole kitsam.
sõbrannal on sama pikkuse juures jalanr 41, rinnakorvi ümbermõõt 82, rinnaümbermõõt 90, keskkoht 75, puus 95, ranne selline, et minu käekella pannal läheb väiksemasse võimalikku auku, temal aga vaevu õnnestub üldse kella kuidagi randme ümber tõmmata.
tean numbreid täpselt, sest kunagi arutasime seda teemat.
tulemus- mina olen liivakellakujulise figuuriga, rinnakas ja puusakas, muidu väga habras, tema on poisiliku figuuriga, õlakas, ilma olulise keskkohata, seejuures ka rohkem lihastes. kaaluvahe on- mina kaalun 50 kg ja tema 68, kumbki ei näe välja ei nälginud ega ka paks.
pikad juhtmed sul?