Ei ole otseselt kaalu jälginud kuna tugevat ülekaalu pole, 162cm ja 62 olnud juba paar aastat kuigi ideaal oli 57kg, mis ka püsis varem mitmeid aastaid.
Viimati kaalusin vist 62kg maikuus.. hetkel 58kg
Dieeti pidama ei hakanud vaid elu kuidagi kulges nii, et tuli palju tööd pikad päevad, väljasõite maale, kus oli palju füüsilist toimetamist.
Toitusin tegelikult tavapäraselt, aga kuna oli palju tegemist, siis sõin ainult siis kui kõht oli tühi ja selleks ette nähtud ajal. Magustoitudeks ei jäänud enam aegagi ja ega ei isutanud ka, soe toit tegi kõhu täis ning liiga täis ei saanud end pugida, sest muidu ei jaksaks end liigutada.
Kokkuvõttes võib öelda, et kaal langes tänu pidevale füüsilisele koormusele ja mõistlikele toidukordadele/-portsjonitele ning magusast loobumisele.
Nüüd kui kaal 58 jätkan juba teadlikult. Käin lisaks muule aktiivsele elule ka jooksmas ja rattaga sõitmas. Õnneks meeldib mu armsale mehele ka minuga pikki jalutusmatkasid ette võtta ning üleüldse veedame enamus oma ühi-vabaajast õues.
Ja magusast olen ka siiani loobunud.Vahel väike tükk šhokolaadi või külas kooki käib küll, aga koju ei osta enam. Ja ega ei isuta ka- ilmselt on keha harjunud mõttega, et seda polegi vaja.
Ahjaa kui ekstreemsustest rääkida, siis muidugi masendusega kaotasin ka kord 12kg...kuid see tuli tagasi nii kui rõõmsad ajad tagasi :) Seega minu puhul toimib pikemas perspektiivis vaid regulaarne füüsiline koormus ja õige toitumine.
Päikest kõigile tublidele kaalulangetajatele!