Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Teie kõige kiirem kaalulangus mis moega?
 
:D 18. aprill 2012, kl 18.02
See lõpp oli küll väga positiivne :) JAKSU edaspidi
 
? 18. aprill 2012, kl 22.30
Sattusin siia juhuslikult lugema, jäi arusaamatuks vahtrasiirupi osa, kuidas siirupiga kaal langeb?

Pikk 174, kaalusin 62. Kaal kukkus 12 kg kuuga. Diagnoos kilpnäärme ületalitlus. Aastaga normaalkaalus tagasi.
 
jaaa 18. aprill 2012, kl 23.03
15 kg 3 nädalaga, mägimatkal käisin. Lihase arvelt loomulikult.
 
wd to ? 19. aprill 2012, kl 19.21
Vahtrasiirupiga on voimalus kaalulangetada, sellel pohineval paastul/dieedil. pohimotteliselt teed siirupist, sidrunist ja seel paarist ainest endale joogi ja tarbid seda toidukordade eest (on vist nii kui ma ei eksi). Olen lugenud selle kohta palju, aga kuna palju on artikleid, kuidas voib vaga tugev/ kontrollimatu kohulahtisti tekkida, ei ole ise julgenud proovida.

Siiani olen ise 5 nadalaga 4 kilo alla saanud, aga samas on lihasmassi juurde tulnud, muidu oleks kilode kadu vast suurem.
Leidsin internetis surfates sellise justkui treening reziimi, mida kutsutakse warrior diet. Pohimote lihtne - toitutakse nii nagu vanasti yrginimesed, et paev labi sood ainult tooreid juurvilju (porgand, kurk, paprika jne.) ja marju ning pahkleid, lounal void endale salati lubada tuunikala voi kanaga (rohkelt proteiin) ja siis ohtul on pohimotteliselt 4 tunnine periood, millal void syya peaaegu midaiganes, aga kindlas jarjekorras: koigepealt salat (kurk-tomat jne ), siis koogiviljad (aurutatult, wokitult, grillitult) koos liha/kana/kalaga ja alles siis sysivesikud (riis, kartul jne). Void ka salati eesti jatta kui suurem rohelise sober ei ole ja naiteks kodujuustu selleasemel.Paeva jooksul tuleb piisavalt vett juua. Ja sinna juurde kaib sport. Ma teenin praegu kolm-neli korda nadalas. Kaks neist cardio ja kaks siis lihaste - ja joutreening.
Esimesed kaks - kolm paeva olid rasked, sest harjunud ju suuri lounaid syya jne. Nyyd, olen taiesti harjunud ja kui artlikkeid selle kohta lugeda, siis inimesed raagivad kuidas sellisest toitumisest kujuneb valja elustiil ja taiesti voimalik.
 
endine maadleja 20. mai 2012, kl 19.38
Esimene asi, mis ma teile naised sooviksin öelda, kui mees ütleb ikka konkreetselt, et ta teid enam ei armasta, kui te kaalust alla ei võta, siis see mees ei ole mitte midagi väärt.

Kaalu langetamiseks, et võistlusteks sobivasse kaalu jõuda kasutasime me ühte dieeti, mis on sarnane USAs General Motorsi töötajate jaoks loodud dieedile. Kellel huvi leiab õpetuse siit: http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20081202024731AAEnYze . Meie dieeti olid lisatud veel lisaks puuviljadele ka grillitud/praetud/keedetud ilma nahata kana (ilma õlita) kuni 150 grammi päevas või siis ühe kuni kahe muna munavalge, et saaks minimaalse valgukoguse kätte. Kaal langes meil enamasti 4-6 kg ühe nädalaga. Trennikaaslane sai isegi 8,5 kg hakkama. Siinjuures tuleks loomulikult ära märkida ka see, et me tegime igapäev trenni ja kui oli trennivaba päev siis sauna, et lihaseid lõdvestada, ja et krampe tekiks vähem. Mina isiklikult sõin lisaks eeltoodule ka vitamiine. Sobivad enamasti kõik vitamiinide segud, mis apteekides müügil. Tuleks veel ära lisada see, et esimesed kolm päeva on rasked (eriti kolmas päev), alates neljandast päevast on kõik juba väga kerge ja mõtted toidult kaovad.

Head kaalulangetamist teile!
 
eeem 20. mai 2012, kl 21.29
Hm, ma olen praegu mingi 20ndast märtsist saadik toitumist jälginud, söön ikka vväga normaalselt ja palju, nälga ei ole, ja õhtuti pärast trenni on viimane söök mingi 21st. et ei pea end näljutama ja mingi lolliks mõtlema, lihtsalt vaata mis sa suhu paned, ära suhkrut tarbi, ära soola tarbi, kuigi ma luban endale 1-2 rammust koonusejäätistki nädalas, aga puhtal kujul suhkrut ei, mahlad unusta ka ära. ja ära üle ühe-kahe viilu seemneleiba päevas söö, st et saia ja muud leiba ei tohi, mõttetu jama. Igatahes olen nõõd mingi 2 kuuga läinud 83kilogrammilt 75 peale, päris okei, arvestades et olen terve elu trenni teinud siis tselluliiti pole ega midagi, ainult rasva vähem ja lihased vormivad keha paremini, eks 5 kilo veel minna, siis võib välimusega rahul olla.
 
annike 07. august 2014, kl 01.33
Kaotasin 7 päevaga 9 kg. Loobusin saiast ja praetud asjadest. Sõin vaid paar puuvilja ja natuke suppi päevas. Muidugi jõin ma ka teed ja vett hästi palju. Trenni tegin ka igapäev. Käisin hommikuti jooksmas ja õhtul ka. Tore oleks jooksu ajal teha paus kuskil kus on need asjad mille peal saab harjutusi teha.
 
Merilin 07. august 2014, kl 14.13
Ei ole otseselt kaalu jälginud kuna tugevat ülekaalu pole, 162cm ja 62 olnud juba paar aastat kuigi ideaal oli 57kg, mis ka püsis varem mitmeid aastaid.
Viimati kaalusin vist 62kg maikuus.. hetkel 58kg
Dieeti pidama ei hakanud vaid elu kuidagi kulges nii, et tuli palju tööd pikad päevad, väljasõite maale, kus oli palju füüsilist toimetamist.
Toitusin tegelikult tavapäraselt, aga kuna oli palju tegemist, siis sõin ainult siis kui kõht oli tühi ja selleks ette nähtud ajal. Magustoitudeks ei jäänud enam aegagi ja ega ei isutanud ka, soe toit tegi kõhu täis ning liiga täis ei saanud end pugida, sest muidu ei jaksaks end liigutada.
Kokkuvõttes võib öelda, et kaal langes tänu pidevale füüsilisele koormusele ja mõistlikele toidukordadele/-portsjonitele ning magusast loobumisele.
Nüüd kui kaal 58 jätkan juba teadlikult. Käin lisaks muule aktiivsele elule ka jooksmas ja rattaga sõitmas. Õnneks meeldib mu armsale mehele ka minuga pikki jalutusmatkasid ette võtta ning üleüldse veedame enamus oma ühi-vabaajast õues.
Ja magusast olen ka siiani loobunud.Vahel väike tükk šhokolaadi või külas kooki käib küll, aga koju ei osta enam. Ja ega ei isuta ka- ilmselt on keha harjunud mõttega, et seda polegi vaja.


Ahjaa kui ekstreemsustest rääkida, siis muidugi masendusega kaotasin ka kord 12kg...kuid see tuli tagasi nii kui rõõmsad ajad tagasi :) Seega minu puhul toimib pikemas perspektiivis vaid regulaarne füüsiline koormus ja õige toitumine.

Päikest kõigile tublidele kaalulangetajatele!
 
k2tzzzz 13. august 2014, kl 10.20
njaaa ma siis suurim langetaja :D 1,5 kuuga 79 lt-54le, et siis 25kg. põhjuseks oli elu varises kokku, suured pinged, lahkuminek, töö ülekoormus, kooli lõpetamine, kolimine jne
 
naine 02. jaanuar 2015, kl 00.05
Keegi totakas ütleb, et ei kartulile, riisile, tatrale, makaronidele ja teised totakad usuvadki.
Ei ole patt neist kõike tarbida, aga normaalselt, mitte potitäis korraga.
Eriti hea teie kehale on tatar, täisterakaeralelbed, 2 kartulit korraga.
Pool klaasi tatart õhtul keeva veega hauduma panna(kuum plaat välja lülitada), hommikul ideaalne puder, võisilm sisse.
Täisterakaerahelbeid 1/3 klaasi, keeta, süüa võiga, meega, moosiga.
Ega ei lisa ju purgitäit, vaid ikka lusikatäis korraga.
Liha, kana, kala, köögivilju, kaalikat, kõrvitsat, peeti, pähkleid...

Kaal normaalne kogu aeg olnud- 45 kg, 163
 
artist 02. jaanuar 2015, kl 11.51
Totakas on see, kes on alakaalus ja peab seda normaalseks.
 
Abi 28. jaanuar 2016, kl 11.12
Suvel ju saab nagunii mitu kilo alla. Need kes maal elavad,teevad ju maal väljas tööd. Niidavad,kitkuvad jne. Suvel saate kindlasti mitu kilo alla. ;) Suveõhtuti soovitaks teil jooksmas käia. :p
 
kana 29. jaanuar 2016, kl 16.17
katasin alates septembrist kuni detsembrini - kolme kuuga siis - 17-19 kilo. täpselt ei tea, sest alguses ei olnud erilist tuju kaalule ronida. aga algkaal oli sinna 95-93 kanti.
muutsin kardinaalselt toitumist. no tuleb tunnistada, et selleks oli üks määrav põhjus ka. lõpetasin rämpsu säämise ja toitusin umbes nii: hommikuks võileib lõunaks puuvili õhtuks väike ports suppi. vahepeal pähklid.
 
artist 29. jaanuar 2016, kl 18.34
Kas kõik on rämps peale võileiva, puuvilja ja supitilga?
Aga kui toitud umbes nii: hommikuks 2 klaasi vett, lõunaks 3 klaasi vett, õhtuks 2 klaasi vett ja vahepeal roheline tee. Teadus ja uuringud on kindlaks teinud, et sel moel langetad kaalu veel kiiremini.
 
kana 29. jaanuar 2016, kl 18.39
sul artist on õigus - kuidas see katsetus su kaalule mõjunud on? kas jood alati külma vett või lubad omale pühapäeval sooja ka? ootaks ikka konstruktiivset dialoogi, mitte labast plõksimist.
 
artist 29. jaanuar 2016, kl 23.23
Ma ei katseta oma tervise peal, seepärast ei tea ka mõjudest halligi.
Arvan, et kui oli aega ennast paksuks süüa, siis tuleb võtta aeg tagajärgede likvideerimiseks. Ei usu, et kolme kuuga kasvas su kehakaal lausa 19 kilo.
Tee oma kehale pai maitsva tervisliku toiduga, mis sest, et unistusekaaluni läheb kauem. Hiljem ütlevad su ihu ja hing selle eest suure aitäh.
 
kana 30. jaanuar 2016, kl 16.21
ja artist - jutt on sul õige ja tark. loomulikult ei söönud ma ennast kolme kuuga paksuks. vaevalt, et mõni paks seda teinud on - ja vaatamata sellele, et nad teavad ka ilmselt vähemalt teoorias, kuidas on õige toituda - ei muutu nad imeväel kõhnaks tagasi. selleks on reeglina siiski veidi ekstreemset suhtumist vaja. ja ilmselt pole see teema ka neile tublidele tervislikele toitujatele, kes asuvad normkaalu alumisel piiril ja söövad ainult tasakaalustatud toitu imeparajates portsjonitses - ja nii kuni surmani. aamen.
 
artist 30. jaanuar 2016, kl 22.46
Oh, kana, kana, uurimused on näidanud sedagi, et drastiline kaalulangetamine ei vii kuhugi. Suppi ja juurvilja jõuad süüa vaid mõne kuu. Mitte keegi pole võimeline seda tegema terve elu.
Oled viinud organismi säästurezhiimile, siis ladestub iga amps, peale supi ja juurikate, rasvana. Ehe näide on Oprah - 30 kilo alla ja paari aastaga 25 tagasi, siis 25 alla ning 30 juurde. Ja nii kogu elu.
Ei saa hakkama kuulsad ja rikkad - ammugi siis tavainimene.
 
naine 42 02. veebruar 2016, kl 07.16
räägi artist, miks sa seda kaaluteemat nii valuliselt võtad? on sul seoses sellega mingi väga drastiline kogemus? jaga, läheb kergemaks.
 
artist 05. veebruar 2016, kl 11.14
Ei ole eriti drastilist kogemust, aga kauges minevikus langetasin 10 kilo. Toidu- ja kaaluteema on huvitav ja ütlengi sõna sekka oma mätta otsast.
Kaaluklubis kana juba passib - keegi ei suuda terve elu dieeti pidada.
 
kana 05. veebruar 2016, kl 16.19
heeeee artist - äkki ei passi ka :P mul oli hommikul paha tuju, aga tegelt on ikka 100 grammi kadunud :D minu jaoks ei ole see kaalulangetamine elu - lihtsalt tundus õige aeg ja tõhus seltskond. ma näen täitsa (tahtsin pandav kirjutada :) aga no normaalne või nii.
käisin just hambaarsil ja parandasin ühe tillukese augu ära, lasin "poleerida ja laseerida" et oleks ikka särav naeratus. palka sain ka juurde - nii et pole põhjust kurvastada ;)
 
Lisa101 16. veebruar 2016, kl 10.18
Slim Weight Plaastrit - https://track.moreniche.com/hit.php?w=101404&s=1199&a=39960 Kokku kaotasin ma 23 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
 
irw 16. veebruar 2016, kl 10.29
Lisa101, kleepisid need plaastrid suu peale? Siis on usutava küll jah
 
Vegan 16. märts 2016, kl 21.09
Kühveldan sisse ropult palju süsivesikuid ja väldin täielikult valke ja rasva, enesetunne hea, vereproovid on mul kõik korras, nälga ei tunne ja kaalu olen veganina kaotanud -20kg, harrastan rawtill4 ehk HCLF elustiili.
 
Liia 17. märts 2016, kl 11.26
Mina kaotasin 6 kg 3 kuuga juues põdrakanepi teed. *Söögiharjumusi ei muutnud, katsetasin. Ostan veel. Enne kevadet hea end korda teha .)
 
me 08. juuni 2016, kl 02.06
Väga levinud kaalulangetamise nipp on see et peale 18.00 enam ei söö.Jääb ära televiisori ees söömine.Kui on väga nälg õhtuti võib võtta 1-2 õuna või apelsini (ehk siis puuvilja)Samas tuleks loobuda rämpstoidust ja pagaritoodetest.Magusat võib vähesel määral.Hommikune kohv või tee võib olla magus,isu korral võib võtta päeva jooksul ka 1 kompveki.
Samas hommiku,lõuna ja õhtu võid endale lubada normaalset toitu.
 
aeglus on võit 08. juuni 2016, kl 22.06
Kui toitu süües mitte mõelda koguse vähendamise peale, vaid pigem et hästi aeglaselt alla neelata, enne tõesti põhjalikult iga pisemat toidutykikest närides tunnetada tema maitset ja olemust, siis see vähendab kaudselt söögikogust sest söömise "elamuse" saab kätte ja ei jõua selle ajaga niipalju reaalselt läbi mäluda. Mitte et kiirelt kaal alla läheks, aga tuleb vahe sisse võrreldes kiire söömisega.
 
.. 11. juuni 2016, kl 15.24
Ma ei tea, mis eelneval viga oli, aga normaalne see pole muidugi. Selline kaalutõus on haiglaslik ning tuleks olla tähelepanelik ning konsulteerida arstiga! Seega: 3 kuuga võib kasvada küll kehakaal ligi 20 kilo. Mina olen elav näide. Eluaeg pean rohtu võtma, mis hoiab organismi "töökorras", kaalu normaalse (55-58 kilo 169 cm kohta), aga kui ei võta tabletti või on ravimuutus, siis paisun kiiresti ja kohutavalt. Ka kapsalehti süües.
 
lindaxa 15. juuni 2016, kl 11.11
Mul lindaxat pakkuda mida paar aastat tagasi reteseptiga sai söögiisu kaotamiseks - tuulik25@gmail.com
 
järeldus 16. juuni 2016, kl 12.04
kokkuvõtteks on parim kaalulangetaja s...t mees kes mõnitab, alandab ja lõpuks maha jätab.. -20 ja siis otsa üks hea mees kellesse armuda ja läheb veel oma -15 kg. Ehk siis lihtsalt mees.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!