Minu viimased rõnga keerutamised olid ka lapsepõlves ja pean tõdema, et nüüd uuesti proovides sain juba paari nädala pärast minuteid järjest keerutada. Alguses peaksid liigutama puusi vasakult paremale, seisad harkseisus ja pane üks jalg nati teisest ettepoole, võid ka põlvi kõverdada nati. Nagu ütles Tjorven - on vaja õiget nõksu! ja rõngas hakkab püsima.
Teine asi, miks rõngas ei püsi on kui see on liiga väike või liiga kerge. Rõnga lõbimõõt võiks olla ikka meeter või rohkem ja mitte kõige odavam ning kergem. Lapsel on vast 80cm diameetriga rõngas ja mul pole sellega midagi teha, imekerge on see ka.
Top Shopi rõngas on algajale piisava raskusega ja piisava suurusega ning mudib ka hästi, selle võid tellida küll. Tartus Lõunakeskuse poes saab seda ka proovida. Võibolla saab ka teistes top shopi poodides proovida, helista ja küsi oma piirkonna poest järgi.
Minu rõngas on nii 120cm läbimõõduga ja seest laineline ning jämedamat sorti, käib kokku 8 tükist. Ostsin kunagi Juku poest, maksis 120.- umbes, arvan, et see kaalub alla kilo natuke. Kui ma pole kaua keerutanud, siis algul jäävad küljekondid ja nahk päris valusaks, mõne aja pärast läheb üle.
Kui paned youtube otsingusse hula hoop või hooping, siis peaksid nägema klippe hulatamisest, võibolla on ka õpetusi. Google samuti abiks.
Ise olen nii kaugele jõudnud, et võin keerutada puusakontidest allpool e. keset tagumikku, hetkel õpin reitega keerutamist, vajadusel saan tõsta rõnga ka ribikontideni. Veel õpin keerutamist puusade liigutamisega ette ja taha, mitte küljele.
Edu sulle katsetamisel!!!!