Ma kunagi alustasin keerutamist selle oranzi mummulisega. Kaalu oli tal vist 1,2kg. Väga head tulemused sain. Ja sangad vähenesid kolinal. Keerutasin kuni tund aega ja kaks korda päevas. Mees isegi mingi aeg ütles, et kuuule sa oled kõvasti alla võtnud. Ma käisin ka veel palju vankriga jalutamas.
Nüüd ostsin raskema ja mummude vaba. Esialgu tulevad muidu päris korralikud sinikad.
Kaup24 sain pehme rõnga. Kaalu on tal 2,1kg vist. Iga õhtu ja hommik keerutan 10...20 minutit.
Mida raskem rõngas seda vähem on vaja keerutada. Tee või viis korda päevas ja ainult 5 minutit korraga.
Üritan veel lisaks jälgida mida suhu pistan. Ja teen ka muud sporti. Jalutan, sõidan rattaga nii kuidas viitsimist on.
Tipp kaal oli mul 90 ringis. Nüüd olen 72kg. Umbes 10...15kg veel minna., kuna ma suht lühike jupats.
Kahju ainult, et ma peale esimest last oma riided ära viskasin. Ma olin kindel, et nendesse ma enam kunagi ei mahu. Rahul olen ma siis, kui mulle 38 suurus riided ilusti selga mahuvad.
Vahepeal olin jälle tõusu lainel, aga nüüd paar päeva suht korralik olnud ja kaal liigub alla poole.
Pikka aega olen seal 70 peal pendeldanud, tuleks juba numbri muutus.
Soovitan vaadata vene 1 pealt näitab laupäeviti kaalu saadet. See ikka motiveerib rohkem, kui meie kaalu saated. Olen ka eelmisi hooaegasid vaadanud.