Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kui pole kargaja ja trenni tüüpi
 
trulla 25. aprill 2007, kl 11.32
usun ,et selliseid on palju kes pole sellised kargaja ja trenni tüüpi.kuda saaks ilma igasuguse trennita kaalust alla.ei ole vaja näägutama hakkata et tee trenni ma lihtsalt pole selline inimene kunagi olnud ,kunagi ammu tegin kaalujälgimist ilma igasuguse treenikuta ja sain 30kg alla,nüüd on kudagi asi nii soiku jäänud ei suuda end kohe kätte võtta elasin ka väga suure stressi üle ja see mudugi pani oma põntsu.kes aitaks
 
Kaiti 25. aprill 2007, kl 11.55
Mina soovitaks kindlalt Kaalujälgijate rühma tagasi minna.Olen ise sama asja läbi teinud, alla võtnud ja siis jälle kõvasti juurde.Mõtlesin ka et kuidas ma ikka lähen rühma tagasi, häbi ju et ei suutnud kaalu säilitada.Selle aasta alguses võtsin asja kätte ja läksin uuesti rühma, nüüd juba üle seitsme kilo maas ja enesetunne jälle väga hea.
 
jalutaja 25. aprill 2007, kl 11.58
Ära karga. Jaluta näiteks. Loomulikult pead ka edasi hakama jälgima mida suhu pistad.
Mina ise ei söö enam öösiti(viimane kord kui tulen töölt 7-8 paiku, enne aga võisin kell 2 öösel ka külmkapiretke ette võtta) ja siis lähen veel natukeseks õhtul välja jalutama. Mõjub.
Loomulikult mitte kiiresti. Aega on vaja. Detsembris alustasin uut eluviisi ja praeguseks ligi 8 kilo kergem. Jalutamisega aga jõudu rohkem, uni parem ja nahk jumekam :)
 
erle 25. aprill 2007, kl 12.05
Vaata oma toiduvalik kõigepealt üle. Söö süsivesikute rohkeid toite hommikusöögiks(n. puder) ja pealelõunat eelista proteiine. Piira leiva ja muude teraviljasaaduste tarbimist, magusat, suhkrut, kartulit, riisi. Eelista muna , kala , lahjat liha, taimseid õlisid, lahjat kohupiima, mõõdukalt puuvilju. Lisaks tee mõni puhastuskuur läbi(apteegist leiad kindlasti midagi), mis aitab jääkainetest vabaneda, sest need takistavad samuti kaalu langust. Mina olen samuti selline, kes trenni (jõusaal ,aeroobika) eriti ei kipu, kuid kui sul on võimalus,siis vesivõimlemisse võiksid küll minna. Usu, aitab kaalu langetada väga hästi ning kuna sobib eriti hästi just ülekaalulistele, siis usu mind vähemalt pooled on seal üsna kogukad, nii,et sa ei peaks oma keha küll häbenema, kui see on olnud probleemiks, miks näiteks jõusaali ja muudesse trennidesse minna ei taha. Samuti kõnni palju (paras kiire tempo) ja joo palju vett........Nii lihtne see ongi!!!!
 
trulla 25. aprill 2007, kl 12.11
öist söömaaega pole olnud,kuna olen ametilt kokk siis näksi siit ja sealt täitsa jama kohe ei suuda kohe kätte võtta kohe ennast
 
Inga 25. aprill 2007, kl 13.25
aga jõusaal, kõndimine, hiljem jooksimine..nii pääsed kargamisest, aga liigutad end ikka.
Kui mõtlesid, et pole liigutaja tüüp, siis on asi keerulisem, aga tuleb end ikka liikuma sundida.
 
t 25. aprill 2007, kl 13.50
karata pole vaja, aga allavõetud kaalu püsimiseks ja üldse terve olemiseks on mingi liigutamine ikkagi hädavajalik. jaluta, sõida rattaga, uju, uisuta, tee pilatest..misiganes, variante ju küll
 
billi 25. aprill 2007, kl 16.57
Mine näiteks ujuma. See vormib lihaseid ja annab ilusa trimmis keha, aga pole vaja karata ja higistada, :)või mõni teine rahulikum liigutamise viis

Kaalust alla saab jah, ka näiteks ainult Kaalujälgimisega, aga kehale on vaja ka vormi ja rühti, et ilus oleks. Okei, noorena on paljudel lihased niisamagi toonuses, aga vanemas eas reeglina ei püsi nad enam iseenesest trimmis ja keha läheb lodevaks trennita
 
Elo 26. aprill 2007, kl 00.59
Soovitus lihtne - ära kargle! Minule ka ei meeldi aeroobika, ma kunagi proovisin seal käia, aga nägin tõeliselt totter välja, no mis teha kui pole kerele koordinatsioonivõimet antud.
Selle asemel hoopis jaluta. Või kui tahaksid siiski kusagil trennis käia, siis ilma hüplemiseta rühmatrenn on näiteks shaping või vesiaeroobika. Lihtsalt ujumine on ka väga mõnus. Ja tund ujumist peaks põletama vist u 600 kcal (kui ma õigesti mäletan).
 
anna 26. aprill 2007, kl 09.35
Spinning on ka hea variant.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!