Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
trenn tugevalt ülekaalus naisele
 
Hope 25. aprill 2007, kl 22.52
Kas kusagil Tallinnas on spetsiaalseid trenne tugevalt ülekaalus daamidele? Olgem ausad, igasugused aeroobikad ei pruugi sellistele inimestele meditsiiniliselt näidustatud olla ja on ju ka terve rida psühholoogilisi põhjusi: nt basseinid ja ujumistrikood ja paksu inimese alaväärsustunne või seljaprobleemid, mis ülekaalulisi sageli vaevavad. Võiks ju olla midagi?
 
Kolmteist 25. aprill 2007, kl 23.04
Tean seda, et alustuseks soovitatakse ülekaalulistele lihtsalt paraja tempoga käimist. Kepikõnd on ka üks võimalustest. Algul ikka lühem maa ja siis kui harjunud, siis lisada tee pikkust. Meil töö juures mitmed naised käivad vesiaeroobikas. Seal kõik pea ülekaalulised, nii et pole vaja häbi tunda oma keha pärast. Ja seda enam peaks olema lihtne, et seal kõik võõrad ja kellel su kehaga asja.
Kuigi mul enam ülekaalu pole, harrastan ma seda nippi ilusa ilmaga, et lähen hommikul varem toast välja, osa maad sõidan bussiga tööle ja paar peatusevahet teen kiirema kõnni.
Jõusaali ka vist soovitatakse. Kasvab lihas ja rasva jääb vähemaks. Aga ikka eelkõige õige toitumine trennidele lisaks.
 
pipar 26. aprill 2007, kl 08.12
aga pöördu perearsti poole. on ju käima lykatud mingi ylekaaluliste nõustamisprojekt, kusagilt nagu jäi kõrvu. pea kõigepealt spetsialistiga nõu, et kust alustada. jooksmine unusta kohe ära, aerooblemine tavalises mõistes ka. liigestele võid liiga teha. ise arvan, et asi peaks algama toidusedeli ymbersättimisest ja lihtsamast võimlemisest. aga eks teadjad räägivad. ole tubli!
 
ise käija 26. aprill 2007, kl 08.24
Jah soovitan ka käimist. Suvi praegu tulemas, hea vabas õhus ju käia. Aga tempo peab olema suhteliselt kõrge.
Keegi ei saa arugi, et sa trenni teed, lähed lihtsalt kiire kõnnakuga mööda tänavaid.
Aga mõjub hästi, kuid käia tuleb ikka mitu kilomeetrit kohe järjest.
Peale selle, ei küsi keegi selle eest raha ka.
 
nell 26. aprill 2007, kl 08.28
veetrennid just sobivadki ülekaalulistele kuna siis on koormus selgale ning liigestele väiksem kuid pingutus on korralik
PS! keegi ei vaata basseinis su vorme, teised teevad ka trenni.
 
kirss 26. aprill 2007, kl 08.42
KalevSPA-s toimub enamik vesiaeroobikatrenne (v.a süvaveeaeroobika ja vesijooks) lastebasseinis, mis on veekeskuse osast täiesti eraldi (ka riietusruum). Seega ei näe sind riietumas ega trikoos mitte keegi peale trennikaaslaste ja treeneri.
 
Hope 26. aprill 2007, kl 09.30
Oh tänan :)
 
treener 26. aprill 2007, kl 13.19
soovitan rattasõitu,spinning,kepikõnd ning bodypump:)
 
erle 26. aprill 2007, kl 15.13
VESIAEROOBIKA...raudselt ja põdeda pole vaja, seal ongi enamuses ülekaalulised, sest see treening on neile ideaalne. Ise käisin mitu kood 3 korda nädalas ja tulemused olid kiired tulema.....
 
tere 26. aprill 2007, kl 17.03
vesiaeroobika, olen ka ylekaalus ja paks ja seal toesti keegi ei vahi ja monus...mine proovi ja muidugi kondimine
 
mina,kairike 28. aprill 2007, kl 08.50
Olen ka väga kõvas ülekaalus,läheks hea meelega KalevSpa vesiaeroobikasse,aga üksi on nagu natuke kõhe.Äkki keegi tahaks ka tulla.
 
heal lapsel mitu nime 28. aprill 2007, kl 12.26
Mina olen nõus ka liituma - hommikuste trennidega. Ootan teateid meilile.
 
Malle 28. aprill 2007, kl 12.34
Ärge põdege, et keegi teie keha vahib, enamik on enda keha pärast häbenemisega nii ametis et ei jää aega veel teiste kehade arvustamiseks:D
 
Tean, et... 29. aprill 2007, kl 09.01
ei ole tugevalt ülekaaluliste rühmasid.
Võtsin asja ise käsile, vaatasin mida ja palju suhu panen, hakkasin jalutama algul vähe ja aeglaselt, siis kiirkõndi ja kauem. Hea on basseinis käia(vesiaeroobika), kui esimest korda läksin, siis oli tegu, et välja saada nii läbi võttis. RevalSpordis vesivõimlemises on hommikupoolsed treenid suht inimtühjad ja arvestatakse kui inimene suur ja algul palju ei jõua. Olen aru saadud, et kaalualandamine algab peast ja kui tasa sõuad kaudele jõuad ning tulemused jäävad püsima. Mina ise 11 kuud ja -20kg, stressivabalt ja mitte tühja kõhuga. Kunagi võtsin KJ abiga 10 kuuga -35kg, kuid kui elukorralduse muutus toimus ja polnud aega ega võimalust punkte lugeda ja 3x päevas trenni teha, siis tulid kilod tagasi ja +idega.
EDU! Oled see, mida sööd ja palju liigud.
 
krõõta 30. aprill 2007, kl 15.10
olen 165 pikk ja 89kg raske, ehk trulla.
Mulle isiklikult sobib kiirkõnd ja vesivõimlemine, vesijooksuga tegin endale liiga, nimelt põlveliigesele ja tempo on ka liiga kiire, tasub ikka enne mõelda ja siis tegutseda. korralikult vett juua, magada ja toidusedelit korrigeerida.
tasa ja targu, edu sulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!