Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
edulood
 
minna 28. aprill 2007, kl 15.46
Tere! Mõtlesin ka kaalu langetada. Pole ülekaaluline, aga rasvavolte on küll ja küll. Tahaks mahtuda 38/40 riietesse, praegu on enamasti 42. BMI on veidi üle 24,tahaks langetada alustuseks 6 kg, siis ei oleks enam selline põrkepall
Siin on kaalulangentajate klubi ja ma mõtlesin, et kõik,kes pikema aja jooksul edu on saavutanud, võiksid kirjutada kogemustest.
1. kuidas see kaal suureks läks ja millised halvad harjumused teil olid (mul nt rohke maiustamine, mingitel kindlatel aegadel aastas paisun tohutu kiirusega, ilmselt stressiga seoses...)
2. palju on kaalu maha läinud ja mis aja jooksul, mis on BMI
3. mida te sööte, palju kaloreid jms
4. kas teete trenni, mida ja palju
5. mingid muud abistavad märkused

*mina mõtlen alustuseks 2-3 korda nädalas trenni ja toiduvalik remonti. Ei hakka ennast alguses näljutama, vaid iga 3 tunni tagant tervislikke asju sööma. Aga tahaks teiste kogemusi lugeda, et oleks rohkem motivatsiooni
 
Terje 28. aprill 2007, kl 20.35
Liitusin kaalujälgijate rühmaga,kolme kuuga võtsin kaalust 13kg alla.Loobuma ei pidanud küll millestki,ainult toidu koguseid tuli vähendada.Kilod tulid juurde siis kui asusin tööle kohvikusse.Võtsin aastaga 13 kg juurde.Nüüd on kõik jälle korras.Olen pikk 167 cm,praegu kaalun 54kg.Normaalne.
 
inxunx 28. aprill 2007, kl 23.25
Esiteks soovin sulle palju edu. Minu lugu oli nii, et muudkui kasvasin ju pikemaks (13-14 aastaselt), aga siis enam ei kasvanud ja kuna söömine jäi samasuguseks kui varem, hakkas paksus kogunema. Kui avastasin, et olen 15aastane, 173 cm pikk ja kaalun 78 kg, siis leidsin, et aitab. Et ma ei pea ju sööma hommikuks 2 kohukest+400 g jogurtit, koolis korralik lõuna ja saiakesed vahetundidel, peale kooli 2-3 õlilihapirukat, pakk (100 g ) kartulikrõpse ja kohuke, õhtul 5 viinerit/kotletti ja hunnik praekartuleid ning enne magamaminekut veel võileibu. :D Muutsin söömisharjumusi kõvasti normaalsemateks ja sain kaalu suhteliselt kerge vaevaga 68 kg peale. Selleks kulus nii aasta umbes. Edasi läksin shapingu trenni, kus räägiti ka tervislikust toitumisest ja selle abiga ning kirjutades üles iga päev, mida söön, jõudsin poole aastaga 63ni. See oli siis sel sügisel. Nüüd olin kuni veebruarini selle peal ja sealt niisama enam alla ei lähe. Hakkasin väga karmilt järgima toitumist aprilli algusest (olin siis 62 kg) - 2 nädalat sõin 1600 kcal päevas, siis nädal 1400 ja nüüd olen olnud nädala 1200 peal. Ja kaal on nii 58-59. Tegelikult nüüd kipub vist asi veidi käest ära ka minema, ma ei suuda mitte millestki muust mõeldagi kui toidust ja kaloritest. Panin kunagi paika soovkaalu 60 kg, selle juures oleks BMI 20. Aga nüüd muutsin ja võtsin 57 sihiks, aga tunnen, et tahan ikka veel vähem... 55 või 53 isegi. Ja et süün päevas 1000 kalorit järgmisest nädalast, et see saavutada. Aga noh, see läheb teemast kõrvale juba. Söön kõike, mida tahan, tervisklikkusest pole enam haisugi - näiteks täna 600 kcali eest kartulikrõpse ja 400 eest jäätist :$ Kaal langeb. Ja muu pole nagu oluline. Ja ma soovitan, et ärge võtke eeskuju sellest...
Trennis (shapingus) käin 2 korda nädalas, saab ilusa vormis keha :) Muud trenni ei tee, vb kord kuus käin jooksmas või aeroobikas vms.
Igatahes loodan, et sina suudad tervislikkuse juurde jääda ja mitte üle piiri minna, nagu mina teinud olen... :)
 
sam 29. aprill 2007, kl 01.26
inxunx, 63, see kust enam alla ei lahe, on normaalne kaal sinu pikkuse kohta. l6peta rumalused.
 
inxunx 29. aprill 2007, kl 14.15
No ma tean, et see on jama, mida ma teen... Aga ei, ma tahan veel kaalust alla saada... Ma ei saa seda lõpetada
 
sam 29. aprill 2007, kl 17.40
seda kutsutakse soomishaireks...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!