Kaaluklubi
Sex paksuna?
j 29. aprill 2007, kl 13.11 |
paxuke 29. aprill 2007, kl 13.13 |
vat ei ütle 29. aprill 2007, kl 14.40 |
nunuh 30. aprill 2007, kl 11.04 |
pekikuubik 30. aprill 2007, kl 13.36 |
vat ei ütle 30. aprill 2007, kl 22.15 |
õigus, kompleksid tuleb unustada. pole ma mingi pluffija, see on tõsi. mis siis teha kui paks oled, mitte seksida või? peeniksete peredes on tihti kuulda, küll ei taha see peenike naine seksida jne. minul tõesti sellist probleemi pole, kasvõi iga päev, kui aga saaks.
ja veel..on mehi, kellele meeldivadki vähe suuremad naised. omaarust pole ma nii pekimägi midagi, aga kaalun tõepoolest 100 kilo.
ja veel..on mehi, kellele meeldivadki vähe suuremad naised. omaarust pole ma nii pekimägi midagi, aga kaalun tõepoolest 100 kilo.
xxxl 30. aprill 2007, kl 23.15 |
60-kilone 01. mai 2007, kl 07.18 |
just 01. mai 2007, kl 23.33 |
hm 02. mai 2007, kl 13.34 |
no kui aus olla, siis sale saab sexist ikkagi rohkem kui paks. tean seda omast käest, veel paar aastat tagasi olin normkaalus ja sex oli super. Nüüd kaalun 150 kg, sex on siiani super aga kõiki asendeid ei saa kasutada ja kiiret kähkukat kuskil metsavahel enam ei tee...
tahan kaalust alla saada ja tunda seda mida ma paar aastat tagasi tundsin......
tahan kaalust alla saada ja tunda seda mida ma paar aastat tagasi tundsin......
ohjah 02. mai 2007, kl 16.08 |
maiki 03. mai 2007, kl 07.09 |
102- liiga paks 03. mai 2007, kl 13.45 |
Njaa asenditega on paksuna tõesti nii nagu ta on... 70-80 kilosena oli kõik ok ja sex super. Nüüd aga 120 kg ja käed ei pea vastu ja jalad kisuvad krampi ja asenditega on kah nii, et kõike ei saa, sest kord ei ulatu käed õigesse asendisse, kord on p*se liiga paks:( Ja terve sexi aja aktiivne pool ka ei jaksa enam olla (eks prooviga 60-kilosed teine endasugune kukile võtta ja 2 tundi järjest seksida).. huhh...:D
Aga nuh jah... hea et vähemalt nii hull asi pole nagu naljahambad räägivad, et paksu naise augu ülesleidmiseks tuleb pekivolte lapata kuni käsi voltide vahele ära kaob:D:D
Aga nuh jah... hea et vähemalt nii hull asi pole nagu naljahambad räägivad, et paksu naise augu ülesleidmiseks tuleb pekivolte lapata kuni käsi voltide vahele ära kaob:D:D
kaalujälgija 04. mai 2007, kl 12.20 |
takistus ei ole olnud suhtes, küll aga enda jaoks ebameeldiv. olen kaalunud 70 kilo, olen kaalunud üle 120 kilo ja seks pole takistus olnud kummalgi puhul. nüüd, kui kaalunumber näitab jälle alla 90, tunnen ennast kindlamalt, olen endaga rohkem rahul, jõuan rohkem, tahan rohkem (ka voodielus kehtib see).
tähtis on olla ise endas kindel, endaga rahul - see süstib ka teistesse positiivsust. mina aga polnud endaga rahul üle 120-kilosena ning seetõttu tundsin pigem piinlikkust seksi ees, enda keha ees. takistusi aga polnud mingeid - ainus, et mul polnud võhma nii palju, et kõike proovida ja katsetada. õnneks mul on suurepärane abikaasa, kes toetas mind, kui mul probleemid tekkisid kaaluga ja toetab mind ka nüüd, kui olen kaalujälgija. ning alles nüüd siis tunnen, et tahan olla ise ka aktiivsem pool voodis.
aga tõesti - kõik on inimese peas kinni.
tähtis on olla ise endas kindel, endaga rahul - see süstib ka teistesse positiivsust. mina aga polnud endaga rahul üle 120-kilosena ning seetõttu tundsin pigem piinlikkust seksi ees, enda keha ees. takistusi aga polnud mingeid - ainus, et mul polnud võhma nii palju, et kõike proovida ja katsetada. õnneks mul on suurepärane abikaasa, kes toetas mind, kui mul probleemid tekkisid kaaluga ja toetab mind ka nüüd, kui olen kaalujälgija. ning alles nüüd siis tunnen, et tahan olla ise ka aktiivsem pool voodis.
aga tõesti - kõik on inimese peas kinni.
Lisa postitus