Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kuidas alla.
 
trulla 01. mai 2007, kl 11.47
Rääkige kuidas on võimalik alla saada 4kg.Tervislik. põhjustel trenni teha ei saa, käin ülepäeviti jooksmas 3km.Ja joon figura1 teed 1x päevas. Minul kaal seisab täiega paigas
 
r 01. mai 2007, kl 12.31
süüa tuleb vähem, lihtne
 
o 01. mai 2007, kl 12.40
mind need teed küll ei aidanud
 
a 01. mai 2007, kl 13.20
mis on kaal ja pikkus?
 
surramurra 01. mai 2007, kl 16.12
Mind aitas see,kui kirjutasin ülesse kõik asjad,mida päeva jooksul söön/joon. www.ampser.ee-saad kalorid,kirjuta ka rasvad,valgud ja süsivesikud ülesse. Tee nii nädal aega,analüüsi siis menüüd ja tee vajalikud korrektuurid. Süsivesikud peavad päevasest menüüs moodustama kni 65%,valgke oli vist 15% ja ülejäänud rasvad.
Et arvutada välja,palju sa üldse peävas tohid süüa (kalorid),siis korruta oma kehakaal 35-ga. Need,kes teevad füüsilist tööd,peavad korrutama 45-ga. Ja katsu siis hakata alandama kaloreid. ntx esimesel nädalal söö 200 kalorit vähem ja lase kehal harjuda sellega.kui keha on harjunud,alanda veel natukene. NB! ära alanda nii palju,et hakkaksid näljutama ennast. Kui näljutad,läheb keha säästureziimile ja kaal hakkab hoopis tõusma.
Suht keeruline asi,aga usun,et saad hakkama:)
 
. 01. mai 2007, kl 18.53
No proovi rohkem juua, vähem süüa ja kasuta lisaks näiteks L-Karnitiini
 
... 02. mai 2007, kl 11.06
Ka mina ei tohi tervislikel põhjustel trenni teha, isegi joosta mitte, ainult jalutada.Dieetidega ei võtnud mitte g ka maha, ainult paiste läksin, ka vähene kalorivaene söök ei aidanud, kõht oli pidevalt kinni...Arsti soovitusel hakkasin sööma iga kahe tunni järel, aga väga vähe korraga.Mõte selles ,et seedimine oleks kogu aeg töös.Söön mida meeldib, kuigi jah, püüan vältida rasvaseid ja magusat.Kui iga paari tunni järel tükk kreemikooki süüa, siis muidugi nii ei ole mõistlik, aga oma lemmik asju päris ära jätta ka ei tohi.Hästi mõjub hapupiim mõne kuivatatud musta ploomiga mõneks vahepalaks.Olen ka jooga avastanud, see lisab lihastele kuju ja annab hea enesetunde ja kaal on ka pidevalt langenud, nii pool kg nädalas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!