Mind aitas see,kui kirjutasin ülesse kõik asjad,mida päeva jooksul söön/joon. www.ampser.ee-saad kalorid,kirjuta ka rasvad,valgud ja süsivesikud ülesse. Tee nii nädal aega,analüüsi siis menüüd ja tee vajalikud korrektuurid. Süsivesikud peavad päevasest menüüs moodustama kni 65%,valgke oli vist 15% ja ülejäänud rasvad.
Et arvutada välja,palju sa üldse peävas tohid süüa (kalorid),siis korruta oma kehakaal 35-ga. Need,kes teevad füüsilist tööd,peavad korrutama 45-ga. Ja katsu siis hakata alandama kaloreid. ntx esimesel nädalal söö 200 kalorit vähem ja lase kehal harjuda sellega.kui keha on harjunud,alanda veel natukene. NB! ära alanda nii palju,et hakkaksid näljutama ennast. Kui näljutad,läheb keha säästureziimile ja kaal hakkab hoopis tõusma.
Suht keeruline asi,aga usun,et saad hakkama:)