Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Mis te arvate sellisest toitumisideest?
 
algaja langetaja 04. mai 2007, kl 17.35
Mulle sobiks selline rütm, kus vaheldumisi üks päev söön rohkem, teine vähem, siis jälle rohkem, siis vähem. Rohkema kalorsusega päeval liiga palju ei õgi, kuid söön korralikult, järgmine päev oleks kerge ja lahja. Kas nii saaks kaalust alla või oleks stabiilsus parem?
Endale tunduks nii kõige kergem, sest mitu kalorivaest päeva järjest tehes (dieedikuuridena) esiteks kaob energia ja teiseks on oht pärast tagasi süüa topelt. Pidevalt keskmiselt, natuke piirates oleks ka hea, aga siis kipun ikka liiga palju sööma selleks, et kaal langeks. Või siis liiga vähe. Ei taju õiget tasakaalu.
Süües aga ühel päeval korralikult, suudan järgmine päev loobumistega leppida, teades, et homme saab jälle rohkem lubada.
Aga on nii tervlislik ja kaalulangust soosiv?
 
algaja langetaja 04. mai 2007, kl 17.37
Märkuseks, ülekaaluline ei ole, talvega on lihtsalt 5-6 lisakilo kogunenud, mille tahaks suveks kaotada.
Tervlislikult tahan süüa mõlemal päeval. Kumbki ei tähenda ei valimatut õgimist ega näljutamist.
 
ee 05. mai 2007, kl 11.22
mina tegelikult nii sööngi. või siis mõne päeva perioodiga, nii et paar päeva söön rohkem, ka rasvast-magusat ja peale seda ei ole organismil mingit probleemi mõnda aega väga tervisliku toidu peal olla (ei näljuta). kusjuures minu kaal on küll normis (168 cm ja 52 kilo) oluline vist ongi see, et need tervislikud päevad oleks ülekaalus, rohkem söömise päevadel siiski ka ülemõistuse palju ei sööks ja vähem söömise päevadel ei tohi ennast näljutada.
 
möh 05. mai 2007, kl 11.24
kuidas sa siis ülekaaluline ei ole, kui 5-6 lisakilo on?
 
algaja langetaja 05. mai 2007, kl 11.36
ideaalkaalust 5-6 kilo rohkemat ma tõesti veel ülekaaluks ei pea:)
 
viki 05. mai 2007, kl 14.00
mis meie oskame öelda, eks sa ise pead ära proovima. tegelikult ongi ju kõige olulisem just söödava toidu kogus ja vaheldusrikkus, et organism saaks võimalikult palju erinevaid maitseid ja toitaineid.
 
targutaja 08. mai 2007, kl 07.47
inimene on pärist sealt alg-ajast, nii et seal oli nälg tavaline asi, inimene on ikka veel nii loodud, et elab nälja aja üle ja teadlased arvavad, et nii peakski olema, et vahel on justkui kehvem aeg, siis sööd vähem, mul 20 aastat tagasi oli just nii, et enne palgapäeva söin vähe, kui ei olnud raha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!