Eks minu probleem on ka liigses kaalus nagu siin enamustelgi. Aga erinevalt mõnest, mulle meeldib trenni teha ja seda ka teen, ikka umbes nii 5-6 korda nädalas, kestvusega umbes 1,5 tundi. Enamjaolt siiski trenn jõusaalis, algusel ikka ka jooks väljas, aga see on liialt lühike maa (1-2 km) Jookseks rohkem ja siis läheks jõusaali, aga siis kisuks trenn liiga pikaks ja see ei oleks samuti organismile hea. Aga mu keha on täielik inimpeekon, kus lihas vaheldub lotendava rasvaga. Mulle aitab sellest, soovin ennast lõpuks korralikult kättevõtta. Aga sooviksin teie toetavaid sõnu ja nõudaandeid:)
Kaalu üle soovitava on umbes 5-10 kg. Ja tahaks neist vabaneda. Kõik on kinni minu toitumisharjumistes, mis kohati on tervislikud ja siis jälle kohutavalt ebatervislikud.
Nimelt, hommikuti söön korralikult ka lõuna, aga tihti peale trnni õhtul nii umbes 7-8 aeg läheb toitumine jubetlt käest. Kiirtoitu nagu pizza ja hamburger väga ei armasta. Kartulikrõpse pole ostnud juba ei tea mitu aatstat:) Saiakesed ikka vahel suhu lipsavad, aga kui harva neid üldse süüa tohiks? Ja kuidas on lood maguaga, sest seda ma armastan, mina ei suudaks päeva õhtusse veeretada, ilma et mingit kommi ei sööks. Ja küsimus oleks, kui palju võiks endale magusat lubada ja kui tihti?
Ja kui õhtuti ikka väga uur isu on, mida endale lubada tohib? Peale porgandi ja üldse juurviljade, nimelt neid süües tekib mul tihti veel suurem isu millegi muu järele. Kas sellel jutul on tõepõhi all, et õhtul tuleb süüa valku? Ja süsivesinikud on kaalualandajate vaenlased?
Palun jagage oma kogemusi ja soovitusi.
Aitäh lugemast :)