Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Vaadake kindlasti ja AIDAKE!!!!
 
Annabel 07. mai 2007, kl 12.03
Olen üsna peenike tüdruk. 19.a kaalun 46kg.Puusade peale tahaks juurde,peput suuremaks:P kintsud liiga peenikesed.Toitun normaalselt,kolm korda päevas,lõuna ja õhtul korralik tugev toit.MIs teha selleks et juurde võtta? Mulle soovitati hakata neid pulbreid tarbima mis sportlased kasutavad kehaehituseks!Aga nüüd ma ei teagi mida valida nendest pulbritest,mis annaksid juurde!Vaadake sealt leheküljelt http://shop.fitness.ee/
Kas hakata võtma proteiinipulbrit ehk siis valk,süsivesiku pulbrit,siis on seal mingi massilisamise pulbrid,kreatiini bulber,mis sisaldab tauriini. Ma ei oska ise valida ega ei tea mis annaksid massi juurde.Mulle üks soovitas et enne magamaminekut valku hästi palju süüa siis pidin juurde võtma.Mida Teie soovitate?? Mis pulbrit hakata sööma et juurde võtaksin ja natuke paksemaks läheksin??
 
Meelejahutaja 07. mai 2007, kl 12.34
Ära söö pulbrit. Ära aja keemiat näist sisse, see rikub ju tervise!!! See pulbrite soovitaja on lihtsalt omakasu peal väljas, et sa oma rahakotti kergendaksid. Söö normaalset, tervislikku toitu ja kui tahad kaalus juurde võtta, siis maiusta ning söö rasvasemat toitu. Söö rohkem, kuluta vähem. Ka jõutreeninguga võid kasvatada lihaseid ning "suurem" välja näha. Ja selleks pole ka pulbreid vaja.
 
olli 07. mai 2007, kl 12.39
ole rahulik, vanuse kasvades kasvab ka kaal
aga tõesti söö rohkem rasvast ja magust, kuigi ega see juurdevõtmine ei pruugi tulla sinna kuhu sina tahad
mul näiteks koguneb kõik rasv kõhule ja midagi pole teha, kuigi tahaks ka, et pigem pepule
 
kirsipunane 07. mai 2007, kl 13.46
Eii, ära söö rasvasemat ja magusat! See on ebatervislik! Noh, süsivesikuid ja rasvu peab sööma, aga kui sa ütlesid, et sa toitud normaalselt, siis söö nii edasi. Selle jaoks, et "paksem" välja näha, kasvata lihasmassi. Kui sa sööd rasva ja magusat, siis sul tuleb pekk, aga pekk ei ole ilus, lihased on. Mine nt jõusaali ja küsi abi sealselt treenerilt. Ta oskab sulle soovitada. Ära tee sellist trenni, mis kulutab kaloreid, vaid selliseid, mis kasvatavad lihasmassi.
 
mailiis 07. mai 2007, kl 16.23
ütleks nii, et pigem söö valgupulbrit kui "rasvast ja magusat". Ma eeldan, et sa ei taha pekine välja näha, vaid lihtsalt tervislikult veidi liha luudele saada.
Sa ei kirjutan ka siia, mida täpsemalt sööd lõunaks ja õhtuks.
Üldiselt on lihastrenn kõige parem moodus, aga nö paksemaks saamine võtab veidi kauem aega. Kombineeri valgu söömisega. Ei pea tingimata olema pulber, võib ka nt kohupiim ja kala/kana olla kohe peale trenni ja siis päeva jooksul ka rohkem valku tarbida.
Kui otsustad pulbri ka osta, siis tavalisest kokteili-valgupulbris peaks piisama.
Mina isiklikult arvan, et sa ei söö piisavalt selle kolme toidukorraga. Enamus inimesi näksivad suht palju toidukordade vahel ja lubavad magusat jne.
 
r 07. mai 2007, kl 20.55
tee trenni, sa ju tahad kena prinki tagumikku, mitte laialivalguvat rasvapolstrit. kena tagumikku ilma trennita ei saa.
 
surramurra 07. mai 2007, kl 23.39
hakka jõusaalis käima,siis natukene tuleb lihast juurde. Naistel küll mitte oluliselt palju,aga midagi ikka:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!