minul on probleeme hoopis soolasest loobumisega. magusast ma suurt ei hooli. tahaks hoopis "hiinakasse" sööma minna, hamburgerit, pitsat, friikartuleid. aga ei saa.
olen 172/90 (2 nädalat tagasi olin) ja kasutan teist nädalat reductil-i. esimese nädala tulemus: -3 kg. teine nädal saab varsti täis, siis kaalun uuesti.
kirjutasid, et reductil sind ei aidanud. kas söögiisu ei läinud alla? minu puhul toimib see isulangetajana väga edukalt. mitte miski ei ahvatle- tihtipeale unustan õigel ajal süüagi, ja kui siis avastan- et oi, kell on juba 15 ja ma pole lõunat veel söönudki- siis istun nõutult külmkapi ees ega leia sealt midagi söömisväärilist. no ei ole isu ja kõik. täna hommikulgi sundisin end 1 võileiva ära sööma. laual ilutsevad kõiksugu kommikarbid, mis sünnipäevaks toodi (ka suur karp raffaello komme, mis on minu lemmikud)- aga käsi ei tõuse neid avamagi.
tahan ka kaalus alla võtta, kuna juba vaevavad mõned terviseprobleemid, kuigi olen alles 24. lapsi ka ei ole veel, aga varsti oleks aeg. paksuna lihtsalt ei jaksa midagi teha.
teemaalgataja, kui vana sa oled?
siiski kiidaks sind- oled ju nii palju juba alla võtnud! 30 kilo- vapustav. kas need viimased 5 kg on tõesti nii määravad?