Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Mis võtab SÖÖGIISU ära?
 
to seedimine 05. juuni 2010, kl 07.29
Mul sama probleem. Kas bakterilisandi määras arst või said apteegi käsimüügist?
 
lorelei 05. juuni 2010, kl 10.53
sellist asja vist pole olemaski, mida tarbides ruttu saledaks saaks. kõige hullem oleks saleduse nimel oma organismi mingite kahtlase väärtusega või lausa mürgiste ainetega kahjustada. samas, eks uppuja haarab ka õlekõrrest ja iga soovitus on teretulnud.
lisan siis omaltpoolt ka ühe variandi, mida võiks katsetada.
oma tuttavate positiivsete tulemuste najal julgen soovitada sellist taime nagu noni. eestis on apteegis müügil nonimahl, ise soovitaksin külmkuivatatud noni, mis on müügil kapslitena. nonimahl kipub ruttu riknema, kapslitega seda häda ei ole. neid ei ole aga kahjuks eestist saada, peab välismaalt tellima. kui googeldada, siis leiab kindlasti erinevaid pakkumisi. jälgida tuleks sealjuures aga kindlasti kvaliteeti, kui võimalik, eelistage ökoloogiliselt puhtaid tooteid. uurige ka seda, kas antud tablettidel on EU müügiluba ja kõik litsentsid olemas. muidu on tegemist sama kahtlase tootega, nagu siin müüdav nitro fx, mis mujal euroopas järjest müügikeelu on saanud. ilmselt mitte ilmaasjata.
noni kohta on netis piisavalt infot, kel huvi, saab googeldades lähemalt uurida. eestikeelsena pole kahjuks midagi väga asjalikku leida. tõlkisin enda jaoks ühe uuringu, kellel suurem huvi, võin meilile saata.
oma kogmustest võin noni kohta öelda, et see annab palju energiat, mõjutab positiivselt ajukeemiat, füüsiline võimekus kasvab. kaalukaotus tekibki eelkõige selle lisaenergia arvelt, liigutakse rohkem ja süüakse vähem.
 
noni kohta 07. juuni 2010, kl 20.50
Kahjuks ei andnud noni mahla kasutamine mul mitte mingeid tulemusi. Võibolla oli viga selles, et ma ei teadnud, et ta peab söögiisu vähendama. Mulle kingiti ta ja öeldi, et see on organismile väga kasulik, nagu granaatõuna mahl vms, ainult kasutada ravimi kogustes. Kui mahl oli juba peaaegu otsas (pudelist jätkus mitmeks nädalaks), siis küsiti, kas olen märganud söögiisu vähenemist. Kahjuks ei olnud ma seda täheldanud. Ilmselt on igal inimesel niivõrd erinev organism, et mõjuained on samuti väga erinevad.
Minu isu vähendab veidike (aga ainult veidike) Q10 kasutamine, samuti biloba. Kuna neid on mõistlik tarvitada kuuajaliste kuuridena, siis on ka abi lühiajaline ja kaalukaotus on peaaegu olematu.
Võibolla oleks üheks vähem-söömise-meetodiks ka eriliselt aeglane söömine ja toidu ülimalt pikk-põhjalik mälumine. Muu hulgas nõuab see tõsist keskendumist üliaeglasele söömisele. Ise kavatsen järgmisena just seda proovida.
 
Margit 15. juuni 2010, kl 10.58
Armudes võtsin ka mina 15 kilo alla...aga kooseluga tulid need kilod kahjux tagasi...ja nüüd hakkasin tarbima dsilli purn kapsleid ja söögiisu pole ollagi, sest nii paha on olla ja miskit ei lähe alla....
 
kollanej2nku 17. juuni 2010, kl 15.01
eelimsele: ...dsilli purn?!? mis see veel on!?:D
 
kk 17. juuni 2010, kl 15.23
minu söögiisu on vähendanud vahepalade söömine. hommiku- ja lõunasöögi vahel söön 1 banaani, lõuna- ja õhtusöögi vahele 50g müslit paari lusikatäie maitsetsmata jogurtiga.
õhtune hundiisu on kadunud.
igasugu alandavad-vähendavad tabletid on kräpp ja tervise rikkumine. nende dsilli pörn tabelttide kohta oli hiljuti mingi artikkel, keerasid inimese maksa p**se.
 
miisukasssikiisu 19. august 2010, kl 21.07
õõõ, ma ei julge mingeid imelikke tablakaid söööma ausaltöeldes hakata, aga minu sööögiisu on piiiramatu, ma võiks hommikul alustada ja õhtul lõpetada, ma lihtsalt armastan toitu, niiiii heaaaaa, NB! ma magusat eriti ei armasta...
 
s 19. august 2010, kl 21.36
shokolaad
 
kati 20. mai 2015, kl 13.48
Peale trenni tuleb süüa, issake. See on ju teada-tuntud asi - muidu kaotad lihast, mitte rasva.
 
Etty 20. juuni 2015, kl 21.19
Lusikas kaneeli, piim, palju salatid, koik tulised maitseained, muna.
Kui need ka ei aita siis pane kausiga kalastamise usse külmikusse, nii kui ukse avad, enam süüa ei soovi. :)
 
artist 20. juuni 2015, kl 22.11
Määri kanasitaga suud seest ja meega väljast.
 
hei 22. juuni 2015, kl 12.09
Mul aitas see, kui sõin lõunal kõhu korralikult täis, ja siis õhtul võtsin kas klaasi tomatimahla või kefiiri või mõne õuna või tomati-kodujuustusalati - ühesõnaga, midagi väga lahjat, aga kõhtutäitvat - ja kaal langes küll. tundus, et õhtune söömine see kurjajuur ongi.
 
kogemus 23. juuni 2015, kl 21.13
Söögiisu kaob, kui kõht on täis. Kui päeva jooksul süüa ära terve potitäis salatit, närida neid penoplastilaadseid riisiküpsiseid jm madala kalorsusega toitusid, siis kõht on täis.
Õhtuti olen keetnud terve kannutäie teed, sest see ei sisalda samuti kaloreid, samas vesi tàidab kõhtu.
Põhimõtteliselt väldin liigse toidu ostmist koju, tihti on mul kodus toit, mida kavatsen süüa täna, homse toidu ostan homme. Kui tulevadki isud, ei viitsi ma eraldi selleks riide panna ja poodi minna.
Premeerin ennast mitte toitude, vaid muude asjadega : riided, ehted, kingad, kotid, raamatud, reisid jpm.
 
rika 24. juuni 2015, kl 15.06
antidepressant Elontril
 
puhtalt isiklik kogemus 16. november 2015, kl 22.48
Kunagi kui tekkis mega söögiisu siis natuke googeldasin et millest see on (ja mille järgi siis tekib). Shokolaadi- ja magusaisu tekitab magneesiumi ja kroomi puudus. Ja uurisin, mida sisaldavad erinevad apteegis müüdavad toidulisandid mis peaks söögiisu ohjeldama. Selgus, et kiudaineid ja vetikaid peamiselt (mõlemad paisuvad kõhus ja pealegi). Siis selgus, et kipnääre on veits laisk (aga mitte nii laisk, et peaks ravimeid võtma). Netist googeldades leidsin et joodipuudus mõjub kilpnäärmele halvasti ja natuke veel googeldades leidsin wikipediast, kuidas kilpääre üldse töötab.
Hakkasi vetikaid tarbima (chlorella või spirulina (sisaldavad lisaks kasulikke mineraale), ja joodi jaoks pruunvetikas), juurde võtan kroomi ja kaltsium-magneesium-d vitamiini tablette (calcia 800 vist oli, igast supermarketist saab). Ja türosiini (aitab koos joodiga kilpnäärmel tubli olla).

Hirmsa söögiisu probleem kadus, ilmselt kilpnääre ka toimetab jõudsalt. Päris kenasti läks alla (6-7 kilo) ja püsib.
 
irw 03. detsember 2015, kl 01.21
isver Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> to Tuulika,
> päris segi oled või, mõni veel läheb
> ki narkotsi otsima kaalualandamise eesmärgiks.....

Aastakümneid tagasi olidki koka ja ampf kaalulangetuspreparaadid... siis aga selgus, et mõned pisut ebasoovitavad kõrvalmõjud on neil ka. Nii et narko toimib väga hästi, pikaaegsed uuringud kinnitavad!
annfhrt4611 09. detsember 2020, kl 09.47
Kaalu alandavad tabletid - http://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 18 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
 
artist 10. detsember 2020, kl 16.23
Viimasele - ära reklaami oma rämpsu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!