Kaaluklubi
pikkus 165cm: normaalkaal oleks?
aga 31. jaanuar 2010, kl 15.47 |
165cm 31. jaanuar 2010, kl 16.35 |
Oleneb kondikavast, treenitusest, vanusest.
Ühes kaalus naised võivad väga erinevad välja näha, näit 59kg olin mina juba vormitu taignamass väikeste rasvunud silmadega ja suure vatsaga, nii 75kg sõbranna kui mu ülekaaluline isa ja vend ütlesid, kuule võta uuesti kaalust maha, see ei sobi sulle. Nii et minul selle pikkuse juures on parimaks kaaluks läbi aegade 54kg. Igaüks ise tunnetab oma piire.
Ühes kaalus naised võivad väga erinevad välja näha, näit 59kg olin mina juba vormitu taignamass väikeste rasvunud silmadega ja suure vatsaga, nii 75kg sõbranna kui mu ülekaaluline isa ja vend ütlesid, kuule võta uuesti kaalust maha, see ei sobi sulle. Nii et minul selle pikkuse juures on parimaks kaaluks läbi aegade 54kg. Igaüks ise tunnetab oma piire.
minaise 31. jaanuar 2010, kl 17.26 |
irww 31. jaanuar 2010, kl 19.20 |
ati 02. veebruar 2010, kl 19.13 |
Riina 21. veebruar 2010, kl 14.04 |
viki 21. veebruar 2010, kl 14.39 |
Nõus "noh" väitega. Kui eelmine suvi kaalusin oma 164 cm juures 52-53, siis olin väga rahul oma figuuriga. Nüüd talvega olen kosund. Kaalusin 56, nüüd 55 (ikka uuesti suveks vormi). Kuid miskipärast on mul kõht rasvund järsku :( Naba juurest mõõtes (kõhtu täitsa lõdvalt hoides) saan 76,5 cm. See on ikka jube pugu, mis tekkind on, ma ei saa aru. Olge nüüd toredad ja mõõdke ka oma naba ära, kes te samas kaalus olete. Tahaks võrrelda andmeid.
n27 21. veebruar 2010, kl 21.24 |
Olen 165cm,hetkel kaalun 64kg.Kannan läbi aegade 40nr jakke,jopesi ja M nr pluuse.Viigipüksid nr38,teksad nr29.Rinna ümbermõõt pealt 103cm alt 85cm,keskkoht hetkel veel 79cm,puus 93cm,.Teised ütlevad,et ma ei ole paks,aga ise arvan,et olen kohutav;(Tahaks ka nii 56kg kaaluda,aga kuidagi ei taha enam kaal langeda;(....5a tagasi kaalusin 68kg,rind oli pealt 109,al 95cm,keskkoht 88cm,puus 109cm!Ei julge enam dieete pidada,sest ainus koht kust tõsiselt rasv ära kadus tänu neile dieetidele olid rinnad;( Nüüd on ainus siht ja lootus hula hoopi rõngas,mille plaanin endale lähiajal soetada ja sellega ka saan ehk oma keskkoha vähemalt 69cm peale,usun,et see oleks normaalne.
aaahh 21. veebruar 2010, kl 21.55 |
aahhhh tõesti 22. veebruar 2010, kl 17.22 |
sa unustad ära, et kontide kaalu vahe saab jah max 0.5 kg olla aga äkki sa ikka oled tähele pannud, et mõnel on õlad laiemad, rinnakorv suurem, jalanumber suurem? nüüd kujuta seda pilti ette ja proovi aru saada et suuremale rinnakorvile kinnituvad ka suuremad ja raskemad lihased, jne jne. ei saa aru? siis on küll oma viga. mul on 168 cm pikkuse juures jalanr 36, rinnakorvi ümbermõõt 70cm, rinnaümbermõõt 92cm, keskkoht 58cm, puus 90 cm, mu jalad on pikad ja saledad, ranne on sõbranna omast poole kitsam.
sõbrannal on sama pikkuse juures jalanr 41, rinnakorvi ümbermõõt 82, rinnaümbermõõt 90, keskkoht 75, puus 95, ranne selline, et minu käekella pannal läheb väiksemasse võimalikku auku, temal aga vaevu õnnestub üldse kella kuidagi randme ümber tõmmata.
tean numbreid täpselt, sest kunagi arutasime seda teemat.
tulemus- mina olen liivakellakujulise figuuriga, rinnakas ja puusakas, muidu väga habras, tema on poisiliku figuuriga, õlakas, ilma olulise keskkohata, seejuures ka rohkem lihastes. kaaluvahe on- mina kaalun 50 kg ja tema 68, kumbki ei näe välja ei nälginud ega ka paks.
pikad juhtmed sul?
sõbrannal on sama pikkuse juures jalanr 41, rinnakorvi ümbermõõt 82, rinnaümbermõõt 90, keskkoht 75, puus 95, ranne selline, et minu käekella pannal läheb väiksemasse võimalikku auku, temal aga vaevu õnnestub üldse kella kuidagi randme ümber tõmmata.
tean numbreid täpselt, sest kunagi arutasime seda teemat.
tulemus- mina olen liivakellakujulise figuuriga, rinnakas ja puusakas, muidu väga habras, tema on poisiliku figuuriga, õlakas, ilma olulise keskkohata, seejuures ka rohkem lihastes. kaaluvahe on- mina kaalun 50 kg ja tema 68, kumbki ei näe välja ei nälginud ega ka paks.
pikad juhtmed sul?
tuut 27. veebruar 2010, kl 20.13 |
paks 27. veebruar 2010, kl 21.07 |
Ma olen 162 cm pikk, kaalun 77,5 kg ning minu mõõdud on:
Rinnaümbermõõt: 96 cm
Vööümbermõõt: 77 cm
Puusaümbermõõt: 104 cm
Kusjuures vöökoht on mul kõige rohkem pekkis. Rinnümbermõõt on imelikul kombel peaaegu normilähedane, aga tegelikult mul on suured (75D), vist on rinnakorvi lihtsalt mitte eriti suure ümbermõõduga.
Aga teemast nüüd: minumeelest oleks 165 cm juures normaalkaal 55-65 kg, see oleneb täiesti inimesest.
Rinnaümbermõõt: 96 cm
Vööümbermõõt: 77 cm
Puusaümbermõõt: 104 cm
Kusjuures vöökoht on mul kõige rohkem pekkis. Rinnümbermõõt on imelikul kombel peaaegu normilähedane, aga tegelikult mul on suured (75D), vist on rinnakorvi lihtsalt mitte eriti suure ümbermõõduga.
Aga teemast nüüd: minumeelest oleks 165 cm juures normaalkaal 55-65 kg, see oleneb täiesti inimesest.
... 04. aprill 2010, kl 16.38 |
olen 163cm pikk ja kaalun umbes 52kilo. tuttavad ütlevad juba et ma peaks arsti juurde minema, et nii kõhn olen, ise ma nii ei tunne. mullepaistab ikka et kõhu peal on pekki üle aru, see on imelik sest poes ostan alai s riideid. kuidas on see võimalik et mul siis pekki veel üle on????
muide normaala kaal oleks 165cm juures u 55kg(tervislik või nii), aga ma tunneks ennast hästi 48kg kaaludes.õde on mul 153cm ja kaalub 48kg ja näeb jube hea välja.mai saa aru mis mul viga on???(mul on peenike kont ka)
muide normaala kaal oleks 165cm juures u 55kg(tervislik või nii), aga ma tunneks ennast hästi 48kg kaaludes.õde on mul 153cm ja kaalub 48kg ja näeb jube hea välja.mai saa aru mis mul viga on???(mul on peenike kont ka)
168/54 04. aprill 2010, kl 17.04 |
õige kaal on ikka see, millega ennast hästi tunned. nüüdseks juba üle 4kymbisena olen enam-vähem kogu oma täisealise elu ära elanud 52-54-kilosena. kaalurekord oli 58 kg, aga siis tundsin ennast tõeliselt paksuna, kellele isegi trepist üles minek oli päris piin - tundsin lausa füüsiliselt, et tagumikupekk värises taga nagu sült. pagaritöökoja peal istuva raamatupidaja asi - soojad saiad siin, kreemikoogid seal.
tüdruk 04. juuli 2010, kl 22.04 |
noh 05. juuli 2010, kl 20.52 |
ma olen 162 cm ja kaalun 50,5 kg, mul on ikka lihased ka olemas, jõusaalis teen ikka kõvasti trenni, suurte raskustega ikka... mitte nagu tavaliselt naised teevad... ja tegelikult, ma olen keskmise kondiga, mitte väga peenikesega ja mitte jämeda kondiga, aga tahaks alla võtta, normaalne oleks 48-49 kg.
ma ei kujuta ette, kui kaaluks 55 või 60 kg, ma oleks paks mis paks...
ma ei kujuta ette, kui kaaluks 55 või 60 kg, ma oleks paks mis paks...
ka 164 02. november 2010, kl 11.13 |
ka 165cm kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Inimesed tõesti erinevad. Mina oma 165cm juures
> kaalun hetkel 57kg. Ja tahaks ikka mõned kilod
> vähem olla, sest et minul selle kaalu juures on
> puusaümbermõõt 97-98cm...nõks palju minu
> jaoks. 53 kg juures on aga eelnevalt olnud puusad
> ka kuskil 93cm kanti. Nii et luustikust oleneb
> ikka väga palju. Pükse kannan 38 numbrit jah...
> teksad 29. Nii et yhtset kaalunumbrit vist yhe
> pikkuse kohta anda ei saagi, et mis nn ideaalne
> oleks.
jaa see kaal ikka huvitav asi,mina kaalun hetkel 69kg ja puus sama mis sinul,kes sa kaalud 57kg.seega puus 98cm..
> Inimesed tõesti erinevad. Mina oma 165cm juures
> kaalun hetkel 57kg. Ja tahaks ikka mõned kilod
> vähem olla, sest et minul selle kaalu juures on
> puusaümbermõõt 97-98cm...nõks palju minu
> jaoks. 53 kg juures on aga eelnevalt olnud puusad
> ka kuskil 93cm kanti. Nii et luustikust oleneb
> ikka väga palju. Pükse kannan 38 numbrit jah...
> teksad 29. Nii et yhtset kaalunumbrit vist yhe
> pikkuse kohta anda ei saagi, et mis nn ideaalne
> oleks.
jaa see kaal ikka huvitav asi,mina kaalun hetkel 69kg ja puus sama mis sinul,kes sa kaalud 57kg.seega puus 98cm..
kannan s-i ja ka xs-i! 02. november 2010, kl 11.25 |
... kirjutas:
> olen 163cm pikk ja kaalun umbes 52kilo. tuttavad
> ütlevad juba et ma peaks arsti juurde minema, et
> nii kõhn olen, ise ma nii ei tunne. mullepaistab
> ikka et kõhu peal on pekki üle aru, see on
> imelik sest poes ostan alai s riideid. kuidas on
> see võimalik et mul siis pekki veel üle on????
>
> muide normaala kaal oleks 165cm juures u
> 55kg(tervislik või nii), aga ma tunneks ennast
> hästi 48kg kaaludes.õde on mul 153cm ja kaalub
> 48kg ja näeb jube hea välja.mai saa aru mis mul
> viga on???(mul on peenike kont ka)
ju siis pole pekki,kui kannad xs!
> olen 163cm pikk ja kaalun umbes 52kilo. tuttavad
> ütlevad juba et ma peaks arsti juurde minema, et
> nii kõhn olen, ise ma nii ei tunne. mullepaistab
> ikka et kõhu peal on pekki üle aru, see on
> imelik sest poes ostan alai s riideid. kuidas on
> see võimalik et mul siis pekki veel üle on????
>
> muide normaala kaal oleks 165cm juures u
> 55kg(tervislik või nii), aga ma tunneks ennast
> hästi 48kg kaaludes.õde on mul 153cm ja kaalub
> 48kg ja näeb jube hea välja.mai saa aru mis mul
> viga on???(mul on peenike kont ka)
ju siis pole pekki,kui kannad xs!
?? 02. november 2010, kl 11.28 |
liisa 14. jaanuar 2012, kl 20.17 |
kahekümpine 14. jaanuar 2012, kl 22.24 |
Ka väikese kaaluga inimesel võib olla kole rasvakõht ees, nahk lõtv ning lihased olematud, kui ta endale saasta suust sisse ajab. Saage aru, kaalunumber ei näita midagi, oleneb täiesti keha "koostisest", kui palju paha rasva ja kui vähe lihasmassi.
Minu soovitus: tervislik ja tasakaalustatud toitumine (abiks tap.nutridata.ee toitumisprogramm) ning tunnike värskes õhus liigutamist päevas või siis mõni muu trenn, soovitan näiteks youtube'ist otsida videosid, mille järgi just teatud kehapiirkondi treenida.
Minu soovitus: tervislik ja tasakaalustatud toitumine (abiks tap.nutridata.ee toitumisprogramm) ning tunnike värskes õhus liigutamist päevas või siis mõni muu trenn, soovitan näiteks youtube'ist otsida videosid, mille järgi just teatud kehapiirkondi treenida.
. 14. jaanuar 2012, kl 22.57 |
Prae_kärbes 17. jaanuar 2012, kl 10.43 |
See palju oleks normaalne/ilus kaaluda sõltub paljudest asjadest. Geenidest/kehakujust/treenitusest/lihastest.
Enda puhul näiteks kui kaaluksin 50 oleks mul ikka palju pekki üle.
Sõbranna puhul nt kes kaalub 65 näeb tunduval peenem välja kui mina oma 54 kg juures. See palju on ideaalne tead ainult sina ise ja vaatad välimusest, mitte kaalunumbrist
Enda puhul näiteks kui kaaluksin 50 oleks mul ikka palju pekki üle.
Sõbranna puhul nt kes kaalub 65 näeb tunduval peenem välja kui mina oma 54 kg juures. See palju on ideaalne tead ainult sina ise ja vaatad välimusest, mitte kaalunumbrist
ip 18. jaanuar 2012, kl 09.00 |
Kaalun 163 juures 50-53 (vastavalt kellaajale, isule ja aastaajale).. Riided XS.. 34 püksid kohati suured... Mõned väidavad, et olen tsuti liiga kõhna. Ise näen muidugi valesti siin-seal kumerusi. Aga naistel peavadki kumerused olema.
Nüüd seda postitust lugedes sain aru, et olen paks.
Nüüd seda postitust lugedes sain aru, et olen paks.
kahekümpine 18. jaanuar 2012, kl 09.25 |
gerlis123 27. september 2016, kl 18.58 |
Olen ise 12 ja ma kaalun 58 kg ja olen 165cm aga minu kohta on see veidi alakaal 60 on normaalne kaal,kes arvavad et on paksud soovitan neil süüa ainult päeval pärast kella 5 ei ole soovitatav süüa. Vahepeal on kaal ja pikkus keenidest mida ei saa parandada ei trenni ega dieediga lihtsalt tuleb osata leppida.Mulle on öeltud et mul pole viga kui kaalusin 60kg kuid arvasin et olen maailma kõige raskem ja paksem inimene nii hakkasin oma päeva rutiini parandama ja olen 2 kuuga seda saavutanud kud komme ma maha jätta ei saa.Loodan et paljudel inimestel on sellest kirjast abi.
artist 27. september 2016, kl 21.06 |
Lisa postitus