Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Proteiinidieet ehk 13 päeva dieet! Algus 21.juuli
 
Apelsin 20. juuli 2014, kl 19.15
No tervist. Palju nüüd neid pärast nädalavahetust alles jäid, kes soovivad homsest koos minuga dieeti alustada. Mina igaljuhul olen valmis. Külmkapp on täis ostetud lillkapsast, brokkolit, lehtsalatit, kurki, tomatit, liha, kala, kana ja mõni puuvili. Mina olen valmis ja alustan homme! Isiklikult üritan igapäevaselt kirjutada sellest mis toimub :) Algkaal 63 kg


1. ja 8. päev - Hommikusöök : 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut
Lõunasöök : 2 kõvaks keedetud muna,keedetud lillkapsas, 1 tomat
Õhtusöök : 1 naturaalkotlett, lehtsalat õli ja sidruniga.

2. ja 9. päev - H: 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut
L : 1 naturaalkotlett, lehtsalat ja puuvili
Õ : 50 gr suitsusinki, 200 gr maitsestamata jogurtit

3. ja 10. päev - H : 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut, 1 viil röstsaia
L : Keedetud spinat (lehtsalat), 1 tomat, puuvili
Õ : 2 kõvakskeedetud muna, 50 gr sinki, lehtsalat ja puuvili.

4. ja 11. päev - H : 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut, 1 viil röstsaia
L : 1 kõvakskeedetud muna, 1 riivporgand, 250 gr kodujuustu
Õ : 420 gr puuviljakompotti ( 3-4 segu), 1 banaan, 200 gr maitsestamata jogurtit

5. ja 12. päev - H : 1 suur riivporgand ja sidrun
L : 300 gr väherasvast kala, 1 sidrun ja väike võileib
Õ : 1 naturaalkotlett, lehtsalat, spargelkapsas

6. ja 13. päev - H : 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut, 1 viil röstsaia
L : keedetud kanapoeg ( või 200 gr kanafileed), lehtsalat sidruni ja õliga
Õ : 2 kõvaks keedetud muna, 1 suur riivporgand

7. päev - H : 1 tass kohvi või teed ilma suhkruta
L : Tükike väherasvast grill-lammast või kalkunit
Õ : Mitte midagi !!!


¤naturaalkotlett- 200 gr vasardatud veiseliha praetuna
¤ maitsestamata jogurt - ehk kefiir, kodujuust ehk raejuust
¤ lehtsalat- põõsas korraga, spinat - paarsada grammi keeta või aurutada
¤ puuvili - õun, pirn, apelsin, mitte banaan, sidrunist aitab mahlast
¤ väherasvane kala - tursk, mintai, haug, luts, punaahven, forell, koha, siig
¤ päeva- ja õhtusööke võib omavahel vahetada
 
?? 20. juuli 2014, kl 23.24
Forell ja väherasvane kala?
 
Apelsin 21. juuli 2014, kl 08.52
Väherasvane on forelli ja lõhe kohta nüüd jh minuteada ka natuke mööda öeldud. Ometi need siiski nö head rasvad. Kalarasvast ei lähe keegi paksuks, pigem soodustab selline rasv kaalulangetust. Kuigi tõesti ise eelistan forellile hõbeheiki ja valget kala.
 
Apelsin 21. juuli 2014, kl 09.17
Nii nagu räägitud algab täna siis nö enesepiitsutamine ja disiplineerimine. Minu puhul ütleme nii, et söögist loobumine on raske. Ma ei pea end teab mis paksuks inimeseks, olen rohkem selline pehmeke :D Lühikesi pükse jalga panna ei häbene ja rannas ka probleeme silmale pole, aga ometi tahaks ka mina proovida veelkord seda dieeti. Eriti just sellepärast, et selles saab ära kasutada oma aia saadusi. Dieedid on lühiajalised, see on kõigile teada, aga nagu ka minu eelmises postituses kirjutati, et see annab tõuke. Tekitab soovi rohkem ja veelrohkem pingutada. Mul on ühed püksid, mida pole veel kordagi saanud jalga panna. Aga soov on suur. Loodan, et pärast dieedi lõppu saan kasvõi korra nendega ennast ilusana tunda :)

Nagu ikka sai ennast ka täna hommikul ära mõõdetud ja kaalutud. Kaal näitas numbrit 63,7 Nädalavahetusel sai läbi tehtud ka Figura tee joomine, mis tähendab seda, et see kaal on nö õige :)
Kuna töötan klienditeenindajana kaupluses, siis hetkel tähendab see igavaid ja töövaeseid päevasid. Oma " lähen poodi ja ostan kõike" vajadust üritan vältida sellega, et teen eelmisel päeval söögi valmis, siis pole poodi minna vaja. Ja kogu nädala söögikraam on koju valmis ostetud, et poodi üldse asja poleks. Teame ju paljud kuidas mõjub näljasena poodi minek, minupuhul vähemalt masendavalt. Olen kokku ostnud igast rämpsu ja tegelikult koju jõudes ma seda isegi enam ei taha.

Esimene päev näeb siis menüüs ette Hommikusöögiks kohvi suhkruga ( kuna musta kohvi ei joo, siis patustan tilga piimaga)
Lõunasöögiks valmistasin endale keedetud lillkapsast, peaaegu terve paki, et mul kõht tühjaks ei jääks ja keegi ei saaks öelda, et näljutame siin end. Juurde 2 keedetud muna ja 1 tükeldatud tomat. Üritan soola kasutada palju vähem, selleks kasutan igasuguseid muid maitseaineid. Pigem ürte ja aias leiduvaid värsket tilli, sibulat ja küslauku.
Õhtusöögiks : praetud hakkliha sibulaga. Juurde salat (tomat,kurk, lehtsalat, hiinakapsas)
Kuigi menüü näeb ette potti lehtsalatit, siis minuarust tundub see palja rohu söömine kuidagi veider. Sellepärast ka väike menüü muutmine :) Igaljuhul Edu minule ja teile, kes ehk minuga seda tänasest või mõnest teisest päevast koos tegema hakkavad :)
 
makaak 21. juuli 2014, kl 21.04
Pane palun oma pikkus ja vanus ka kirja.
 
Apelsin 22. juuli 2014, kl 08.46
Õigus küll, ainult kaalunumber ei ütle ju tegelikult midagi. Minu vanuseks on 25 ja pikkust on mul 169 cm
See nö häiriv pehmus jäi pärast lapse sündi.
Niipalju siis endast, et sportlikult päris aktiivne. sügis,talv,kevad olen ikka spordiklubis tegev ja preagusel ajal üritan niipalju kui võimalik lapsega ringi liikuda värskes õhus ja rattaga sõita. Ka kõhulihastele teen trenni, kui päris igapäev ei jõua, siis ülepäeva ikka. Vaevalt sellest nüüd minu kehale palju abi on, aga mööda külgi vast see maha ei jookse :)

Eilsest päevast siis niipalju, et päev möödus edukalt. Õhtul tegin natuke pattu ja sõin ära 2 tükikest arbuusi, aga vaevalt see "vesi" kuidagi halba teeks. Teed jõin ka eilemitu klaasi. Õhtul eel ring jooksmist ja koju magama. Hommik oli oodatust raskem. Hommikul tegin päea söögi valmis. Oli tunne, et tahaks selle tehtud kraami kõik ära süüa, aga EI! suutsin astu panna. Pärast kohvi joomist nö enesetunne stabiliseerus ja enesetunne läks heaks ja nälg kadus.
Hommikune kaal 63,3

Hommikuks siis nagu ikka kohv (minupuhul siis piimaga.
Lõunasöögiks praetud liha viilud, juurde lehtsalatist ja hiinahapsast tehtud salat. Puuviljaks pirn.
Õhtusöögiks sink ja valisin juurde kodujuustu. Mäletan eelmisest korrast seda päeva: selle päeva söök on niiii hea :)
 
heizik 22. juuli 2014, kl 11.44
Tere!
Minu esimene päev oli väga edukas:)
Naturaalkotleti asemel oli tavaline ja kurki sõin ka juurde.
Aga oh imet,1,6 kg võrra olin hommikul kergem:) Eks see alguse asi muidugi, kindlasti see nii ei jää.
 
heizik 23. juuli 2014, kl 09.57
Teine päev ka möödas. Hommikul sõin lehtsalati, kurgi ja tomati salatit, millele valasin peale kreeka jogurtit. Mitte palju.
Täna kavatsen sama teha. 2 päeva ja 2 kilo on läinud. Praegu on küll kõht väga tühi aga pean veel mõned tunnid vastu.
 
Apelsin 23. juuli 2014, kl 17.00
KOLMAS PÄEV: Täna hommikune kaal oli 63.0 Enesetunne on väga hea. Tühja kõhtu lohutan tee joomisega.
Täna hommikuse röstsaia jätsin ära, sest no ei meeldi see mõte saiast ja ühe saiaviilu pärast ei hakka pätsi saia ostma ka.
Samuti on ka lõunasöök juba söödud. Tegin keedetud lillkapsa ja brokkoli segu, lisasin natuke sulatatud juustu, et maitse oleks ikka nauditav. Juurde 1 õun.
Õhtusöögiks ootab mind 2 praetud muna, 2 viilu sinki, lehtsalati ja hiinakapsa salat ja puuvilja asendan seekord apelsiniga.
 
heizik 24. juuli 2014, kl 10.06
Kolmas päev möödas:-) röstsaia ma ka ei söönud. Patustasin lõunal ühe 3in1 kohviga. Õhtul jõin ka ühe tassi tavalist kohvi. K. õik päevad olen palju kõndinud. Eile rullitasin. Kaalukaotus 2,3
 
kaaluNälgija 24. juuli 2014, kl 12.46
Tublid olete! Mõtlen alustada stjuardessi dieediga. See kestab 5 päeva, saab lahti igasugu kuhjunud jääkainetest ning hoo sisse vähem-söömisele. Olin kevadel 6 kilo kergem, grilliaeg vaja ära lõpetada.
Skeptikud peavad dieete lollusteks, aga inimene on kord selline, et olgu või iseenda käpa all, muidu asja ei saa. Söö vähem lihtsalt ei toimi. Pärast dieeti ei julge õgida, sest topelt tuleb tagasi ja söödki vähe ning võtad alla.
 
heizik 24. juuli 2014, kl 17.58
Eile oli kõht üsnagi tühi aga täna on ääreni täis:)
Lõunaajal segasin kodujuustu sisse tomatit ja kurki ja lõikasin muna peale. No kõht sai väga täis ja hea oli ka. Õhtuks oli siis puuvijakompott. Seda oli lubatust vähem ja segasin ära kreeka jogurtiga. Ülimalt hea on olla ja vett joon ka igapäev 1,5 liitrit, rohkem ei mahu.
Homme saab korralikult jälle süüa.
Apelsin kuidas sa ennast tunned?
Huvitav, me jäimegi vist kahekesi?!
 
KMI 24. juuli 2014, kl 18.24
kaaluNälgija Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Skeptikud peavad dieete lollusteks, aga inime
> ne on kord selline, et olgu või iseenda käpa all,
> muidu asja ei saa. Söö vähem lihtsalt ei toimi. Pä
> rast dieeti ei julge õgida, sest topelt tuleb taga
> si ja söödki vähe ning võtad alla.

Skeptikud ei pea dieete lolluseks niisama, vaid sellele on erinevad teaduslikud põhjendused.

Siin sulle näiteks uuring:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22475574

Kui sa võtad näiteks kusagilt kontorist 20 naist, paned nad kaalu järgi rivvi, siis üldjuhul on kõige rohkem dieeditanud kõige paksem ja kõige vähem dieeditanud kõige saledam. Mitte et nüüd dieetide arv ja paksus oleks kohe põhjus ja tagajärg, vaid nagu uuringus kirjas, mingid mehhanismid seal on, mis keha lisarasva koguma paneb peale dieeti.

On tehtud isegi kaksikutega uuringuid ja leitud, et dieeti pidanud kaksik (näiteks tegeles maadlusega, kus oli vaja kaalukategooriasse mahtuda) on aastaid hiljem rasvasem kui vend.

Selline on nüüd reaalsus ja sina oma "Pärast dieeti ei julge õgida, sest topelt tuleb tagasi ja söödki vähe ning võtad alla" tasemel teooriatega võiksid kiiremas korras ennast harima hakata, kui sale keha on su eesmärk.
 
Apelsin 24. juuli 2014, kl 20.30
NELJAS PÄEV:
Mina tunnen ennast täna suurepäraselt. Kuigi pean tunnistma, et täna ma söömisest kinni ei pidanud. Väljas näitas kraadiklaas 31 kraadi ja mul lihtsalt polnud isu. Sõin lõunaks praetud muna ja 100g kodujuustu. Ülejäänud päeva sõin lihtsalt ainult arbuusi ja jõin liitrite kaupa vett. Täna hommikul jäi kaalumine ka ära, aga teen seda homme hommikul. Homme pean menüüst ka korralikult kinni :)
 
KMI 24. juuli 2014, kl 20.53
Kirjelda parem seda maagilist normaalset toitumist, mida sa 15 päevast alates tegema hakkad? Arvutad kaloreid? Järgid toitumiskava? Loobud mingist toitainetegrupist?
 
kaaluNälgija 24. juuli 2014, kl 22.12
Üks asi on teooria ja teine asi praktika. Kui inimene hakkab vähem ja tervislikumalt sööma, siis paraku nimetatakse seda dieediks. Praegu jookseb siin foorumis paarinädalane nn. dieet. Miks ei võiks seda pidada enda distsiplineerimiseks? Puuduvad teraviljad ei tapa kedagi, hullemat kahju teeb ülekaal ja rämpstoit. Ütled, et söö vähem, aga mis teha, kui ei saa pidama. See on sõltuvus nagu alkohoolikul. Kui näpuga järge vedada ning mõni aeg ära kannatada, kujuneb välja harjumus vähem süüa.
 
?? 24. juuli 2014, kl 23.52
Ma tahtsin lihtsalt faktiveale tähelepanu juhtida. Kalarasv ongi vajalik. Üldse rasvad on organismi toimimiseks eluliselt vajalikud ja peaksid päevasest kaloraazist moodustama 30%. Rasv ise ei teegi paksuks. Süües rohkem, kui kulutada jõutakse ja seda pika aja vältel - see põhjustab ülekaalu.
 
des 25. juuli 2014, kl 00.58
Kõigepealt tuleks defineerida mis asi on "dieet". Kas päevase kaloraazi vähendamine või mingisuguse rumaluse jälgimine, mis väljendub samuti väiksemas kaloraazis?

Tegelikult on tegu väga lihtsa matemaatikaga, jättes kõrvale kõiksugused hormonaalsed tegurid, ainevahetuse, vanuse jms.

1g rasva - 9 kalorit
1g valku - 4 kalorit
1g süsivesikut - 4 kalorit
1g alkoholi - 7 kalorit

Päevas kulutab 70kg-ne naine umbes ca 1800-2000 kalorit (1300 nädalas) normaalse liikumise juures. 1kg rasva kaotamiseks on vaja umbes 8000 kalorit põletada (arvestades, et 87% on lipiidid). Et kaotada nädalas 1kg rasva tuleks sellel isikul tarbida päevas 700 kalorit (1100 kcal defitsiit päevas), mis võrdub paki juustuga. Lihtne bioloogia ja termodünaamika.

Kõlab hästi eks? Kuid tekitatades sellise lühikese aja sees nii suure defitsiide kaloraazis lööks paigast näljasignaalid ja ka ainevahetuse. See tähendab, et kõiksugused paarinädalased imedieedid, mis tegelikkuses sunnivad vähem sööma (vähem kaloreid) tänu naeruväärsetele reeglitele, toimivad vaid tänu jo-jo efektile. Vägagi võimalik, et tänu paigast läinud näljasignaalidele süüakse ennast peale dieeti hoopis veelgi paksemaks. Kui jätkata sellist dieeti aeglustuks kaalukaotus või jõutakse tupikusse tänu aeglustunud ainevahetusele. “Dieetida” saab ka targalt, pikaajaliselt ja ilma jo-jo efektita.

Muidugi võib ajutiselt ja ka üleöö kaotada isegi mitu kilo. Kuidas see võimalik on? Tegemist on veekaaluga. Limiteerides toidulauda ning tarbides vähem toitu hoiab keha endas vähem vett. Süsivesik ja sool seob kehas vett. Seega vähem süües hoiab keha endas vähem vett. Kuid see on vaid ajutine efekt. Sama efekti saab luua süües diureetikume. Täiesti kasutu pikemas perspektiivis.

Süsivesik ei tee paksuks, rasv ega valk ei tee paksuks. Keha on võimeline kõiki makrotoitaineid keharasvaks konverteerima olenevalt vajadusest. Üleliigne energia (kalorid) jääb keharasvaks olenemata vormist.


Eelnev oli vaid jäämäe tipp, kuna on tohutult tegureid mis mõjutavad inimese võimet kaalu alandada ning seda all hoida. Näiteks on korra rasvunud olnud inimesel palju kergem uuesti rasvuda ning ka vastupidi, hormoonid ning seejuures näljatunne on erinevad, ainevahetus võib vanuse, näljutamise ja tuhande teise teguri tõttu olla aeglustunud jne.

Kõike eelnevat on võimalik manipuleerida erinevate preparaatidega. Ei saa lihtsalt öelda paksu inimese kohta laisk, kuna tegurid on erinevad ning “mänguväli” ei pruugi olla võrdne. Küll aga saab seda võrdseks teha ja veel enamgi.. ;)

PS: Kirjutatud väsinud peaga
 
piripiiga 25. juuli 2014, kl 09.33
aga see on nagu mingi maagia, et usutakse imelistesse dieetidesse ja püütakse pidevalt leida midagi, mis langetaks kaalu, aga ei usuta tervislikku toitumisse. kahjuks on raske mõista seda, et mitte kaalu langetamine pole väljakutse. saavutatud tulemuse hoidmine on väljakutse. mida ekstreemsemalt see langus on saavutatud, seda suurem on väljakutse.
 
FS 25. juuli 2014, kl 11.32
Kommenteeriks seda osa " Ütled, et söö vähem, aga mis teha, kui ei saa pidama. See on sõltuvus nagu alkohoolikul. " Ei ole nõus! Ülearused isud tekivad siis, kui toitumine on tasakaalustamata ja organismil jääb vajalikku puudu. Siis hakkabki tõmbama suhkru ja muu rämpsu poole. Kui saad päeva lõikes kõik vajaliku kätte, ei tekigi ülearuseid isusid. Nett on selle kohta infot täis, vaja vaid natuke lugeda ja uurida. Kirjeldatud dieet on loomulikul lollus ja kedagi saledaks teha ei aita.
 
to FS 25. juuli 2014, kl 11.57
Liigsöömine ei ole alati toitumishäire, aga kui on juba toitumishäire, siis see ei ole põhjustatud mitte valede asjade söömisest ja isudest, mis kehal ainete puudusel tekivad, vaid need isud tekivad mingi psüühilisse stressori tagajärjel või vastupidi, enese näljutamine.

Toitumishäire on psüühiline ja väga raske haigus, millest on kohati raskem välja tulla kui alkoholismist või narkosõltuvusest. Paraneval sõltlasel on palju kergem hoiduda kokkupuutest alkoholiga või narkootikumidega, kuid toidust võõrduda nii ei saa. Oma "suurima vaenlasega" seistakse silmitsi mitu korda päevas. Väga levinud on ka juhtumid, kus ohjeldamatuid söömasööste (ei pea alati olema ebatervislikud toidud, millest üle süüakse. Söömistung võib panna sööma söömise pärast ka selliseid toiduaineid, mis muidu väga ei maitsegi, lihtsalt on tung süüa)ravides muutub patsiendi toitumishäire, ta võib hakata oksendama või liigselt kontrollima oma toitumist ning muutuda anorektikuks.

Seega ülearuseid isusid toitumishäiretega võrrelda on ääretult võhiklik.
Kuid valdaval osal inimestel on ülekaal siiski valedest toitumisharjumustest, mis pole toitumishäiretega seotud, nagu ka on vähem neid inimesi, kes on füüsilise terviseprobleemi tagajärjel ülekaalus. Peamiselt on kaaluprobleemide põhjuseks siiski valed toitumisharjumused.
 
Apelsin 25. juuli 2014, kl 19.55
VIIES PÄEV: Kaal 61,2

Järjekordne liiga palav päev söömiseks.
Hommikukohvi asendasin teega ja riivporgandi ja sidruni jätsin ära. Ei kujutaks üldse ette mismoodi seda tervet sidrunit endale manustama peaks? Ja ausaltöeldes ega ei tahagi.
Lõunasöögiks oli mul hõbeheigi filee praetud kujul. samuti jätsin ära selle kuramuse sidruni. Võileivaks oli siis koorikleib õhukese kihi toorjuustu, tomati, kurgi, ja lehtsalati lehega. Tõeliselt hea amps.
Õhtusöögiks siis seekord samuti praetud hakkliha, ilma spargelkapsata. Juurde lehtsalati,kurgi salat.
Kõht täis, hea olla, meel rõõmus ja ei kurda millegi üle.
 
Apelsin 26. juuli 2014, kl 12.48
KUUES PÄEV: Kaal 61,2
Kaal kusjuures täpselt sama nagu eile.
Täna põtlesin, et võtan lõunasöögiga niiöelda aja maha. Koguaeg on kiire, kiire, kiire. Kiire kuskile minna, või vaja kõik kiiresti ära süüa ja tagasi tööle naaseda.
Täna ma proovisin mis saab siis kui ma oma lõunasöögi mõne minuti ja kugistamise asemel söön 20 minutit, rahulikult, nautides ja keha tunnetades.
Juhtus see, mis tegelikult juhtuma pidigi, ma ei jõudnudki kõike ära süüa. Keha andis juba pärast 5ndat apsu märku, et kõht hakkab täis saama. Pidasin vahet umbes 10 minutit ja sõin natuke veel, niikaua kuni kõht oli enda jaoks meeldivalt täis. Pool sööki jäi alles. Tavaliselt läheb kiirelt söök alla, nautimata. Arusaamata seda, kas kõht hakkab täis aama, või on juba ülaru täis. Üldiselt taldrik tühjaks ja kogu moos. Teise poole söögist jätan poole päevapeale. Söögiks oli siis mul ahjukanakoib, nahaga loomulikult. Salatiks juurde, hiinakapsas, lehtsalat, kurk.
Õhtusöögiks 2 preatud muna, ja kodujuust. No ei oska mina seda riivporgandit süüa niimoodi nagu menüü seda ette näeb.
 
kaaluNälgija 27. juuli 2014, kl 18.41
SEITSMES PÄEV: ilmarahva naeruks!
Lugesin dieedist, et 2 kõvakskeedetud muna, kanafileed... Kohupiimast polnud juttugi.
Kui kutsud üles teisi, pead ise igati eeskuju näitama. Oledki üksi siia pasundama jäänud - suuga suur linn, aga käega ei kärbsepesagi.
 
Apelsin 27. juuli 2014, kl 20.24
No aga lase Sa naerul minna, naermine teeb küll ainult head ja tundub, et sulle on seda vaja ;)
SEITSMES PÄEV: Ongi esimene nädal läbi saanud.
Päeva menüü oli täpselt selline nagu menüüs. Õhtusöögiks siis mitte midagi ja lõunasöögiks liha.
Viimasel tasuks rohkem värskes õhus liikuda ja mitte siin minu teemat solkida, sinu postituses kahjuks pole midagi kasulikku.
 
kaaluNälgija 27. juuli 2014, kl 23.31
Ma olengi ainus, kes su teemas solgib. Kuhu kõik nad jäid? Tegid teema iseendale ja uhke veel pealekauba!

Eile käisin Uulus Lamba Vestil, pidu ja naeru jätkus varahommikuni. Täna olime Kabli rannas - meri ja rannaliiv, värskemat õhku ei saa olla. Või on, kui võtad ahjust nahaga kanakoiva ja ampsad peale praemuna?
Ma võin veel väga kasulikuks osutuda, kui laon välja ühe otsata tõhusa dieedi, mida hakkame äkki koos pidama.
Seniks kohtumiseni homme - KAHEKSANDAL PÄEVAL!
 
kaaluNälgija 29. juuli 2014, kl 00.28
KAHEKSAS PÄEV: toss väljas!
Noh, kuda kulgeb?
Vaata, dieet on selline asi, et sellest peab täpipealt kinni pidama. Võib vahetada hommiku- ja õhtusöögi ära. Kui ettenähtud porgand, siis seda ei tohi kohupiimaga asendada. Porgand on süsivesik, kohupiim valk. See on valgudieet ja sa võtad ära viimasegi süsivesiku ning soovitad veel teistele ka! Palju valku tapab neerud.
Su teema on läbi-lõhki vale alates pealkirjast, õnn, et keegi oma tervist rikkuma ei hakanud. Teinekord mõtle oma väikese ajuga, mida ilmarahvale pakkuma tuled - eriti, mis puudutab meditsiini.

ÜHEKSAS PÄEV: ?
 
Päikeseratas 29. juuli 2014, kl 16.19
Mina arvan,et teemaalgataja ei ole siin mitte üksinda. Seda teemat on ometi väga palju avatud ja loetud.
Kui inimesed tahavad ainult nokkida teise inimese kallal sellises foorumis,siis mina mitte ei saa aru miks kedagi maha teha siin.
Kas paksus ja lisakilod teevad tigedaks?
Siin foorumis mõne teema tegemine nõuab raudset närvi ja rahulikku meelt,seda soovin küll teemaalgatajale.
 
kaaluNälgija 29. juuli 2014, kl 23.19
ÜHEKSAS PÄEV: köki-möki
Mina arvan jälle, et kui midagi alustad, siis tuleb see ka lõpule viia. Nokkima hakkasin siis, kui asi imelikuks kiskus. Miks levitada tervise rikkumist oma eeskujuga? Valgudieedil olles peaaegu olematud süsivesikud asendada valguga - idiootsuse tipp. Saaks aru, kui oleks porgandi asemel punapeet, aga kohupiim...
Kui teemat ei valda, siis seda ei tehta, raudset närvi on vaja neil, kes oskavad lollusi suust välja ajada.
Mind ei tee tigedaks lisakilod, sest neid lihtsalt pole!
 
kaaluNälgija 31. juuli 2014, kl 11.38
KÜMNES PÄEV: sidruni ja porgandi päev
Neli päeva dieedi lõpuni, kuhu su entusiasm jäi? Tulemused, tulemused?! Tegid teema, pane aga uhke lõpuni välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!