Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
küsimus,palun mitte kiruda
 
marelle 10. juuni 2020, kl 13.15
tekkis küsimus, kust kuramus mul kaal seisab ja mitte ei saa paigast. endal tuli äkitselt küsimus - kas ma ehk liiga palju söön lihtsalt leiba -saia? ma tean et on olemas nende vastased, on neid kes usuvad et kui tahad kaalu langetada siis leib ja sai menüüst välja ... sellegipoolest on mul tõesti huvi, kõik kes te oma kaalu langetate ... kui suur on teie päevane leiva ja saia kogus üldse. need siis kes neid ikka tarbivad.siis ma tean endaga võrrelda ehk. teraleivad (igasuguste seemnete ja muude lisanditega) olen ammu menüüst välja visanud,sest vot siis tõusis kaal tõepoolest meeletult. aitäh!
 
171/61 14. juuni 2020, kl 17.14
No jätke juba see jama, et leib, sai, makaronid jms teevad paksuks. Paksuks teeb see, kui inimene õgib sisse rohkem kaloreid, kui ta ära kulutada jõuab. Mina järgin rangelt kaloreid ja kaal on kukkunud 3,5 nädalaga 5 kg. Täna hommikul sõin näiteks kolm kreemisaia. Õhtuks aga tatart ubadega. Kaloreid ca 1100. Vähe, tean, aga ideaalkaaluni ehk 59 kg on minna veel 2 kg. Kuna söön seda, mis maitseb, siis pole ka näljatunnet.
 
naine 53 kg. ja 165 cm 12. juuli 2023, kl 10.52
Söö kõike aga mõõdukalt.
Liiguta, kõnni, jookse.
Ära õhtul pärast 7-t enam söö. Võid juua kefiiri kui nälg näpistab
Ja mis kõige tähtsam, enne igat sööki joo ära klaas puhast gaseerimata vett.
Nii lihtne see ongi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!